1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodla jediná branka


Branky


19

Velmi důležitý zápas se sehrál na umělé trávě v Rynholci, kde místní Baník přivítal Ohnivce z Městečka. Od tohoto zápase se dal čekat vyrovnaný duel, což se také potvrdilo. Městečko i Rynholec mají fazónu, a tak bylo velkým otazníkem, jak tento zápas dopadne. Vítězi stačila jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední desetiminutovka rozhodla

Jak říkají aktéři obou stran, byl to spíše boj. Zápas byl o soubojích, hrálo se o každý prostor a míč. Důležitost utkání netřeba připomínat, Městečko má dlouhou šňůru bez prohry, Rynholec má famózní jaro. Utkání po fotbalové stránce nepatřilo mezi špičku, šancí bylo poskromnu a gól padl pouze jeden. V první půli si poradil Haužvic se střelou Urbana, ve druhém poločase Šnídl prostor tří tyčí netrefil a v další příležitosti prováhal kanonýr Ohnivce ideální chvilku k zakončení. I domácí své šance nezužitkovali, ale v poslední desetiminutovce rozhodli. Centrovaný míč ze strany špatně odhadl Grill a kulatý nesmysl skončil na zadní tyči na kopačce Wittmayera. Ten pěkným lobem přes Procházku rozhodl o vítězi zápasu - 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, zraněný hráč: Utkání moc krásy nenabídlo, byl to spíše boj. Z průběhu bylo jasné, že zápas rozhodne ten, kdo dá první gól, což se nakonec podařilo nám. Celý náš tým zápas odbojoval a odjezdil. Je super, že jsme splnili náš cíl a skončíme do pátého místa. Navíc jsme i nejlepší tým jara, super!

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Po zápase se Mšecí jsme měli problémy se sestavou. Chyběla nám komplet celá obranná čtyřka, a tak kvalita nebyla tentokrát na naší straně. Vyhrát jsme chtěli, umělá tráva ale fotbalu moc nepřidala, byl to spíše boj. V zápase bylo minimum šancí s tím rozdílem, že my jsme žádnou neproměnili a soupeř jednu ano. Oba týmy poctivě bránily. Po 17 zápasech tak odcházíme bez bodu.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Wittmayer [-] , V. Petrus [-] (69. D. Jirava [-] ) , M. Beran [-] , T. Stránský [-] , M. Chvaščák [-] , D. Rajgl [-] , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-] , T. Měsíček [-] , P. Fonod [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Hadrava [-] (72. L. Majba [-] ) , T. Elznic [-] , P. Baba-Musah [-] , D. Jun [-] , J. Grill [-] , P. Mezei [-] , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , P. Šnídl [-]

ŽK: M. Wittmayer , 85. D. Rajgl .
Hráči zápasu: M. Kedroň , P. Fonod .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TÝČE Vladimír, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Dobře hrající Rynholec potrápí vedoucí tým soutěže a vyhraje.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích