Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce v početní nevýhodě padly v Kněževsi


Branky


16

Kněževes přivítala na svém hřišti Slabce, celek ze spodních pater tabulky. Hosté mohli jen překvapit, neboť favoritem v tomto utkání byli bezesporu domácí. To také potvrdili, v zápase získali rychlé vedení a od konce první půle měli k dispozici početní výhodu. Slabce zkoušely vzdorovat, body ale nezískaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Benady

Velké vedro se tak trochu podepsalo na tempu utkání. To ale nabídlo rychlý gól. Hned ve 2. minutě potrestal chybu v hostující defenzivě Žemlička - 1:0. Kněževes měla převahu a dostávala se do více šancí než Slabce. Ty se navíc musely od 37. minuty obejít bez vyloučeného Benady. A hned záhy inkasovaly, když početní výhody zužitkoval Neveďal - 2:0. Další šance využity nebyly, a tak šli domácí do kabin s dvougólovým náskokem.

Z početní výhody jen jeden gól

Stejně jako na začátku zápasu přišel gól hned po pár minutách. Byl to znovu Neveďal, který usměrnil centrovaný míč za Hrbka - 3:0. Kněževes mohla přidat i další branky, samostatným nájezdům ale čelil Hrbek a ve dvou případech zachránila slabeckého brankáře tyč. Postupem času domácí výkon upadal a šance se zrodily i před Lennerem. Slabce ale domácího brankáře nepřekonaly, a tak zůstal výsledek do konce zápasu neměnný.



Ohlasy k zápasu



TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: Kněževes měla v zápase hodně šancí, ze kterých si vypracovala tři góly. Bylo to takové utahané, což ovlivnilo i počasí. My jsme brzo inkasovali po chybě v obraně. Domácí byli v prvním poločase lepší. Po půl hodině jsme šli do deseti, když se náš hráč nechal zbytečně, ale i trochu přísně, vyloučit. Dostali jsme další dva góly, potom to ale soupeř vypouštěl a do šancí jsme se dostávali i my, ale neproměnili jsme je.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] (83. M. Vršecký [-] ) , J. Žemlička [-] (67. L. Čechák [-] ) , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Šíma [-] , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - O. Zajac [-] (37. K. Mužík [-] ) , T. Černý [-] , P. Holý [-] (73. T. Fencl [-] ) , M. Benada [-] , J. Černý [-] , M. Konopásek [-] (78. R. Vejtasa [-] ) , T. Macák [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , V. Schejbal [-]

ŽK: 67. L. Čechák . ČK: 37. M. Benada .
Hráči zápasu: O. Neveďal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Jonáš - MAI Marek (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: remíza

Tady si zkusím zahrát remízu.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích