5:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Zavidova neustála druhý poločas a ze Hředel odjížděla s prázdnou


Branky


28. J. Klouček (vl.) , 49. D. Minařík , 56. A. Vitner , 81. D. Bechner , 89. J. Sláma - 43. J. Hanych
16

Zavidovská rezerva zajížděla k velmi těžkému zápasu do Traverza arény, kde je čekal jeden z nejlepších celků rakovnického OP: Hředle v zápase dominovaly, vytvořily si několik šancí, ale problém byl s jejich zakončováním. I proto si do druhého poločasu hostující celek nesl naději na bodový zisk. Domácí ale zabrali a překvapení kola nepřipustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až příliš šancí na jeden gól

Sotva zápas začal, tak byli příchozi diváci svědky gólové šance. Bechner se prosadil po straně a centroval na A. Vitnera. Zakončení hlavou ale nepatří mezi jeho přednosti. Tentýž hráč se objevil v další velké šanci po vysunutí Somolem, ale současně se Štillerem přeloboval i jeho svatyni. Hostující brankář měl v zápase práce více než dost, i v další šanci nebyl překonán, když tentokrát A. Vitnera sám vychytal.

 

Chybu J. Krause nepotrestal po nahrávce A. Vitnera ani Bechner, kterému bylo zařízení malé. Nedáš - dostaneš. Přesně toto fotbalové pořekadlo se mohlo záhy potvrdit, ale Čech st. trefil pěknou střelou ke smůle hostí břevno. Tentýž hráč to zkoušel znovu. Branku sice přestřelil, ale opět se nejednalo vůbec o špatnou střelu. Šancí bylo již dosti, a tak přišel první gól. Toho se dočkali domácí. Střelu Slámy zvládl Štiller vyrazit, bohužel pro rezervu pouze do Kloučka, od kterého se míč odrazil do branky - 1:0.

 

Domácí nadále dominovali, ale kolik toho zahodili... Bechner se zakončením váhal, A. Vitnera zradil terén, a tak přišla řada taky na hostující ofenzivu. Zuda nejprve v dobré pozici trefil pouze Somola, do kabiny se ale rezerva prosadila. Hanych si postavil míč ke slibnému přímému kopu a levačkou srovnal stav zápasu - 1:1.

Ne, pětku ne

Zavidov o poločas stáhl ze hry Kloučka, kterého nahradil Krejčí. Druhý poločas nabídl podobný začátek jako ten první. Hředle si vytvořily tlak a po pár minutách udeřily gólově. V prvním případě se jednalo o ofsajd A. Vitnera, a tak gól neplatil, ale v minutě 49. z protiútoku zakončil pěknou kombinační akci ve skluzu Minařík a zeleno-bílí se mohli radovat - 2:1. Následně vybídl centrem Machovský k další hlavičce A. Vitnera, ten rozvlnil pouze boční síť. Vyrovnání měl na kopačce Houdek, branka mu v dobré pozice ale byla malá.

 

Zavidov vyrovnání odmítl, a tak další gólové slovo měli domácí. T. Čuda vybídl zpětnou nahrávkou A. Vitnera a ten mířil přesně - 3:1. Hředle jakoby byly uspokojeny dvougólovým vedením, což se projevilo na jejich hře. Polevení domácích mohl potrestat Čech ml., ale ani tomu nestačily rozměry branky. A břevno zachránilo Malinovského podruhé, to když to znovu zkoušel Čech st. Čas plynul a stále bylo o co hrát. Hladkému chyběl krok k zakončení, na druhé straně hlavičkoval těsně nad Čech ml.

 

Šance střídala šanci a Zavidovu se snižoval čas na kontaktní branku. Dalším dobrým zákrokem držel naději Štiller. Utkání se přesunulo do poslední desetiminutovky, kterou načalo nucené střídání A. Vitnera, který hrál již nějakou dobu se sebezapřením. V téže minutě přidal pojistku Bechner, když se krásně dostal do vápna a podél Štillera zkušeně zakončil - 4:1. Bylo hotovo. Stále ale nebyl všemu konec. Machovský šel sám, ale Štiller i přes inkasované branky chytal dobré utkání a poradil si i s exkroučovským fotbalistou.

 

Další skvělý zákrok si "Maty" připsal při standardce Slámy, kterou vytěsnil s vypětím všech sil na kop rohový. Z něj zavidovská Benfica inkasovala naposledy. Přetažený centr T. Čudy našel hlavu Slámy a ten uzavřel gólový účet tohoto zajímavého a pro oko diváka atraktivního duelu - 5:1.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Opět zasloužená výhra a opět velká spousta zahozených tutovek, rozhodnuto už mělo být po deseti minutách. Vím, že to nedělá nikdo naschvál, ale chce to prostě v koncovce větší klid a jednodušší řešení. Zbytečně si tím komplikujeme „život“. Druhé dějství již bylo plně v naší režii, na úkor útočné aktivity jsme ale hostům dopřáli na můj vkus až příliš šancí. Naším nejlepším hráčem byl dnes jednoznačně David Minařík. Vítězstvím jsme si definitivně zajistili místo na okresní bedně, bronz už nám nikdo nevezme, pokusíme se vyhrát i zbývající dvě utkání.

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: První půli jsme nehráli špatně, ale druhou nám domácí ukázali lekci z produktivity. My jsme své stoprocentní šance neproměnili, což se domácím povedlo. Soupeři musím sportovně pogratulovat, tři body získal zcela zaslouženě.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , T. Čuda [-] , V. Hladký [-] (88. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] (81. T. Vitner [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Hanych [-] (70. R. Štiller [-] ) , J. Kraus [-] (76. Z. Beneš [-] ) , J. Klouček [-] (46. M. Krejčí [-] ) , P. Čech st. [-] , M. Skoupý [-] (58. P. Šíma [-] ) , P. Čech ml. [-] , D. Houdek [-] , D. Denk [-] , M. Zuda [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 67. M. Cibulka - 38. J. Hanych , 79. R. Štiller .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: TÝČE Jiří - MINAŘÍK Hanuš (N), BURDIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: výhra domácích

Přestože Zavidov hraje na jaře pěkný fotbal, na Hředle to tentokrát stačit nebude.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích