3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice přišla o výhru nad Olešnou v poslední minutě


Branky


16

Velmi blízko k překvapení byli fotbalisté Jesenice, kteří ve svém areálu přivítali Olešnou. Hosté dvakrát vedli, domácí ale na oba góly našli odpověď a do závěrečné desetiminutovky vstupovali jako vítězové. Minutu před koncem se ale prosadil Sebastian Fiala, který svou první trefou v dospělém fotbale poslal zápas do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídala šanci

Při pohledu na soupisku obou mužstev bylo patrné, že nejsou v plné síle. První šanci měli hned ze začátku domácí. Ta volala po gólu, využita ale nebyla. Olešná ze své první příležitosti vytěžila maximum. R. Polášek si převzal míč na polovině hřiště, postupoval na branku a zpoza vápna vypálil přesně k tyči - 0:1. Vedení hostí trvalo pouhé tři minuty. Podobná situace a tečovaná střela J. Johna znamenala vyrovnání - 1:1.

 

Vedení zkoušel vrátit na svou stranu Sejpka po narážečce Blechy, Kalaj byl ale na místě. Po rohovém kopu měl dobrou šanci M. Polášek, mířil ale nepřesně. R. Polášek připravil šanci Sejpkovi, ten ve své druhé příležitosti pálil zblízka nad. Na druhé straně se musel s pohotovým zákrokem vytáhnout Fiedler. Po půl hodině byla blízko ke gólu Olešná, Topinka orazítkoval jen tyč.

 

Krátce poté už to ale "Pásovce" vyšlo. Blecha svým zakončením překvapil Kalaje a hosté šli do vedení - 1:2. To držela Olešná díky Fiedlerovi, který tasil další dobrý zákrok. První poločas zakončila střela R. Poláška, která skončila těsně nad břevnem domácí svatyně. Do druhé půle tak stále bylo oč hrát.

Jesenice byla blízko

Jesenice vrhla veškeré síly do druhého poločasu od samého začátku. Hned z rozehrávky zkoušeli domácí překvapit Fiedlera, ten se ale nenechal. Olešná povolila a to byla voda na domácí mlýn. Po hodině hry zůstal po přímém kopu neobsazený Altman a jeho hlavička znamenala vyrovnávací gól - 2:2. Zanedlouho chyboval Hlavsa, Kolář si to namířil sám na Fiedlera a nemýlil se - 3:2. Obrat byl dokonán!

 

A mohlo být ještě hůře, ale domácí další gólovku nevyužili. Olešná se probrala a také začala hrozit. Velkým varováním bylo břevno z kopačky R. Poláška. V 81. minutě přišel na hřiště mladík Fiala, který rozhodl o dělbě bodů minutu před koncem, když se nejlépe zorientoval při závaru v domácí šestnáctce a uklidil míč tam, kam patří - 3:3. Utkání tak dospělo do penalt, po kterých berou plusový bod hosté. Pro Jesenici tak trochu krutý konec, ale fotbal se hrajem devadesát minut. Tak to bylo, je a bude.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Olešné, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman ml., obránce: Zase jsme ztratili vedení těsně před koncem zápasu. Vypadá to tak, že dokážeme hrát jen tehdy, kdy nám teče do bot. Naopak když vedeme, tak jsme ustrašení nebo co. Stále nám neprospívá to, jak se točí sestava. Prostě hraje ten, kdo zrovna může. Myslím, že jsme v zápase měli více šancí ke skórování. Olešná však prokázala větší kvalitu v zakončení a to nakonec rozhodlo jak v základní hrací době, tak v penaltovém rozstřelu.

FC Olešná
Miloslav Doležal, zaskakující trenér: V prvním poločase jsme nejprve přežili šanci domácích a pak jsme byli mírně aktivnější a brzy se dostali do vedení, o které jsme ovšem záhy přišli. Poté jsme si vypracovali šance, ale ujala se jen Blechova střela z úhlu. Druhý poločas byl od nás hrozný, probrali nás až dva inkasované góly kolem 70. minuty. V závěru jsme nejprve nastřelili břevno a poté vyrovnali první trefou Fialy v životě. No a penalty nám na jaře jdou, takže nakonec vezeme dva body.



Sestavy


FC Jesenice
R. Kalaj [-] - P. Šťastný [-] , D. Kolář [-] , D. Casas [-] , P. John [-] , D. Kapoun [-] , J. John [-] , J. Kočička [-] , Z. Fiala [-] , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - Z. Přibík [-] (81. S. Fiala [-] ) , M. Vodrážka [-] , R. Polášek [-] - F. Blecha [-] , J. Procházka [-] , A. Hlavsa [-] - M. Polášek [-] - R. Topinka [-] , J. Jirásek [-] (71. V. Holík [-] ) , T. Sejpka [-]

ŽK: 26. P. Altman - 72. T. Sejpka .
Hráči zápasu: J. Mutínský - V. Fiedler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - KOTEK Petr (N), VODRÁŽKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: výhra hostů

Olešná prokáže kvalitu a z Jesenice si odveze všechny body.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů