2:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubenské trápení pokračuje, na výhru v Senomatech to ale stačilo


Branky


7. D. Moroz , 40. J. Kodeš - 18. M. Bok , 75. J. Plaček , 80. D. Varyš , 90. R. Henzély
16

V horkém sobotním odpoledni přivítaly Senomaty na svém hřišti lubenský Baník. I přes úmorný žár se na hřišti odehrála pravá fotbalová bitva, ze které nakonec více vytěžili hosté a odvezli do Lubné všechny body. Jejich vítězství se ale nerodilo vůbec snadno, ba naopak to dlouho vypadalo na výhru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senomaty šly do vedení

Od prvních minut se hra přelévala na obě strany a navzdory spalujícímu slunci si obě jedenáctky pořádně zaběhaly. Pokusy o rychlé brejky ze strany hostí nepřinesly vpředu žádné výsledky, naopak musela obrana hasit protiútoky do otevřené obrany. Domácí vytěžili již v 7. minutě rohový kop, na parádní centr Komína naskočil Moroz a překonal Herinka – 1:0. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Bok dostal od Štíchy pěkný míč za obranu a využil brejku, když zkušeně přehodil Sojku – 1:1.

 

Dále se hosté pokoušeli o další brejky na domácí branku, ale Boka v dalším nájezdu Sojka vychytal a Trejbal oddaloval střelu, než ho domácí obrana odzbrojila. Nedáš – dostaneš, to platí vždy a všude, a tak po nezdařených pokusech o zakončení hosté ve 40. minutě čelili dalšímu rohovému kopu. Opět přesný Komín trefil tentokrát Kodeše, který v závaru před brankou nedal možnost brankáři zasáhnout a poslal domácí do vedení – 2:1. K vidění byly i další šance, Polcar orazítkoval břevno, Pichner ve svých šancích neuspěl. Skóre se tak do kabin již nezměnilo.

Lubná zápas otočila

Do druhého poločasu šli hosté s jediným cílem – otočit zápas ve svůj prospěch. Domácí naopak chtěli přidat další branku, která by naklonila zápas ještě více na jejich stranu. Komín se dostal do šancí, ale gólově se neprosadil. Lubná se opět pokoušela o dlouhé nákopy i postupný přechod, ale zakončení se nedařilo. Sice se hra přesunula více na polovinu domácího celku, ale bez výsledků. Velké odhodlání se přece jen pozitivně projevilo a to až v 75. minutě kdy centr do vápna našel Plačka, který po hlavičce trefil domácího hráče, který usměrnil míč do branky – 2:2.

 

Další rána pro domácí přišla o pět minut později, kdy Volf vysunul za obranu Varyše, který typicky zprava vlétl do vápna a poslal do vedení Lubnou - 2:3. Tlak hostí se stupňoval a po kontaktu Boka s bránícím hráčem ve vápně byla nařízena proti domácím penalta. K té se postavil Brabec, ale Sojka vystihl stranu a pokutový kop zneškodnil! Poslední minuty zápasu se tak dohrávaly s neúspěšnými pokusy domácích dostat se do šance k zakončení. Domácí museli navíc dohrávat v desíti, když byl za svůj nedovolený zákrok vyloučen Karnold.

 

Hosté se snažili držet míč daleko od Herinka a odmítali na hranici pokutového území veškeré pokusy o zakončení. Z odkopu vpřed nakonec vytěžil čerstvý Černý, který zachytil odkopnutý míč na polovině a společně s Henzélym šli do brejku dva na jednoho. Černý pohotově přihrál volnému Henzélymu a ten střelou na zadní tyč stanovil v poslední minutě zápasu konečný stav - 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar, záložník: Nádherný vyrovnaný zápas, který bohužel rozhodly nepochopitelné hrubky rozhodčího, který nedbal signalizace offsidového postavení útočícího hráče, které bylo tak zjevné, že obrana domácích na okamžik přestala hrát. Následně si rozhodčí snad jako jediný, kdo na zápase byl, nevšiml ruky, kterou si útočící hráč zpracoval míč, za což měla být udělena žlutá karta, jenže místo toho Lubná slavila další gól. Dalším sporným momentem byla necitelně posouzená situace, po které byl za souboj rameno na rameno odpískán pokutový kop, který naštěstí Sojka zneškodnil. Tečka za výkonem arbitra bylo vyloučení Karnolda, které následovalo za obyčejný faul, kterých bylo v zápase k vidění hned několik podobných na obou stranách.

TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: Na jaře se nám prostě nedaří a v Senomatech se to zase potvrdilo. Dostali jsme dva hloupé góly z rohu a já k tomu neproměnil penaltu. I přesto jsme ale zápas nevzdali a tři body prostě vybojovali. Nebyli jsme lepší, ale bojovnější. Teď už nezbývá než ze sebe poslední dvě kola vydat maximum, máme vše ve svých rukou.



Sestavy


SK Senomaty
P. Sojka [-] - M. Sailer [-] , A. Polcar [-] , T. Pichner [-] (75. J. Tajbl [-] ) , M. Komín [-] , D. Moroz [-] , M. Špidra [-] , M. Hudák [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , J. Kodeš [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , P. Suchý [-] (66. M. Pokorný [-] ) , J. Plaček [-] (87. J. Černý [-] ) - D. Varyš [-] , M. Štícha [-] , M. Bok [-] (90. J. Šesták [-] ) , P. Volf [-] - A. Trejbal [-] (46. R. Henzély [-] ) -

ŽK: 82. L. Mácha - 28. P. Suchý , 47. R. Henzély , 89. J. Černý . ČK: 84. M. Karnold .
Hráči zápasu: P. Sojka , M. Komín - D. Varyš , P. Volf .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: SVOBODA David - KUČABA Ondřej (N), ONDRUŠ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: výhra hostů

Tady samozřejmě nemůžu jinak. Nám ani Senomatům se na jaře moc nedaří, ale věřím, že vyhrajeme.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů