0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 13:30

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola s fantastickou kulisou rozhodl jediný gól


Branky


16

Vybrat šlágr kola v tomto kole nebylo vůbec složité. Hředle zajížděly do Lubné, kde se postavily proti lídrovi soutěže. Oba celky měly jasný cíl - zvítězit. Zápas rozhodla jediná branka, kterou vstřelil hředelský Adam Vitner. Zápas se odehrál před očima neskutečných 350 diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jubilejní stý gól zeleno-bílých

Důležité utkání horní poloviny tabulky soutěže začalo velmi opatrně z obou stran. První šanci měli domácí. Bok našel Trejbala, ale jeho střela postrádala razanci. Na druhé straně zachraňoval obranným skluzem Brabec proti střele A. Vintera, jemuž připravil pozici pro zakončení pěkným průnikem Hladký. V další šanci rozvlnil A. Vitner siť, ale pouze tu boční. Obrovskou šanci, doposud tu nějvětší, spálil Baník. Trejbal připravil gólovku pro Henzélyho, který ale Malinovského nepřekonal. V dalším zakončení předvedl hředelský brankář neskutečný zákrok proti Bokovi a tým podržel.

 

Nedáš - dostaneš. Bechner poslal do brejku A. Vitnera a ten poslal míč pod Herinkem do sítě - 0:1. Hředelští si tak nechali jubilejní stý gól do důležitého zápasu a dočkali se. Krátce po první brance mohla padnout druhá. Sláma našel centrem Bechnera, jehož hlavičku fantasticky vyškrábl Herink. Ten si poradil i s dalšími střelami, které šly konkrétně z kopačky Machovského a Ryšlavého. Na druhé straně si dobré zákroky připsal Malinovský proti Henzélymu a Varyšovi.

 

I závěr poločasu ale nabídl dosti vzrušení. Nejprve hlavičkoval po centru Volfa těsně vedle Henzély. Na druhé straně vysunul Minařík do gólu Bechnera, ale Herink opět předvedl výborný zákrok. Do kabin se šlo po obětavém obranném zákroku lubenského dua Brabec a Plaček, kteří tak zabránili na poslední chvíli možné změně skóre.

Herink zachránil Lubnou od debaklu

Lubná sehrála v prvním poločase vyrovnanou partii, ale ve druhé části zápasu kralovala Traverza. Sláma vysunul Bechnera, ale Herink znovu tohoto hráče neskutečně vychytal. Gól připravil Ryšlavý na kopačku A. Vitnera, ale střelec úvodní branky v zakončení selhal. Dalším, kdo odmítl gól, byl T. Čuda, který netrefil prázdnou branku. Lubná tahala za kratší konec nitě, dva střelecké pokusy Kollára moc nebezpečí nezpůsobily. Stejně tak pokus Trejbala.

 

Šance se tak přesunuly na druhou stranu. Gólu dosáhl Bechner, ale v souboji s Plačkem si působil až příliš agresivně, což sudí Adam Beneš viděl. V další gólovce se zjevil Machovský, ale samostatný nájezd dokázal Herink zlikvidovat. Bechner odmítl i další gól, to když po nádherné akci svých spoluhráčů branku pro změnu vůbec netrefil. Toho následoval T. Čuda, který taktéž z těsné blízkosti branku nezasáhl. Lubná tak mohla být ráda za jednogólové manko...

 

Další samostatný nájezd připravil Minařík pro Bechnera, ale jeho lob letěl jak přes domácího brankáře, tak i přes jeho branku. Lubná byla stále ve hře, ale hředelská defenziva fungovala na jedničku. Závěr zápasu se odehrával ve stejném duchu jako celý druhý poločas. Herink zkrotil nadvakrát standardku Slámy a výborným zákrokem zabránil další brance, když vychytal v samostatném nájezdu Machovského. Díky lubenskému brankáři tak Baník prohrál pouze o jednu branku.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: První dvacetiminutovku jsme byli lepším týmem na hřišti, drželi jsme soupeře na jeho polovině, ale jasnou gólovku jsme neproměnili. Naopak jsme inkasovali a od té chvíle jsme tahali za kratší konec až do konce zápasu. Druhou půli jsme hru hodně otevřeli, ale bez výsledku vpředu. Naopak hosté měli několik brejků, kdy nás neskutečně podržel Ála a díky němu jsme nedostali bůra. Prohra zamrzí, ale v posledních kolech se ještě porveme o těch posledních devět bodů a nedáme nikomu nic zadarmo.

FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Jeli jsme do Lubné s cílem potvrdit solidní výkony z předchozích kol, ve kterých jsme naše soupeře, jak na hřišti, tak i výsledkově výrazně přehrávali. Jeli jsme do Lubné prostě vyhrát, což se nakonec podařilo. Osobně jsem se ziskem tří bodů spokojen, celkově jsme ale nepodali takový výkon, jaký bych si představoval. Herně – zejména co se týče pohybu po hřišti – zklamali zejména Jan Sláma a Fanda Machovský, od těchto hráčů bych očekával mnohem lepší výkon, směrem dozadu se příliš nechtělo Adamovi Vitnerovi s Denisem Bechnerem, navíc spalovali nemožné, na Tomáši Čudovi se podepsali sobotní mutějovické máje a Vláďa Hladký, jenž odehrál velmi solidně první půli, mi v 55. minutě přijde ve dvaceti letech oznámit, že už nemůže. Nechápu! David Minařík s Vencou Ryšlavým střídali slabší pasáže s lepšími a na Vencovi bylo vidět, že už toho měl od 70. minuty také plné zuby. Dominik Rais zahrál dle mých představ až od druhé půle. Své si tak uhráli pouze Martin Somol a výborně hrající Martin Cibulka. A zbývá už jen Viktor Malinovský, jehož výtečné zákroky z první půle nás podržely ve hře, přesto všechno to stačilo na naše naprosto zasloužené vítězství, které mohlo, ale hlavně mělo být výrazně vyšší, protože to, co jsme nedali, je do nebe volající, vždyť jenom ve druhé půli jsme měli víc jak pět tutovek! Vítězství ale nepřeceňuji, důležité bylo, že jsme šli do vedení a že jsme mohli hrát trpělivě odzadu. Kdyby se do vedení dostali domácí, bylo by to složitější – i oni mají kvalitní přechodovou fázi a brejkové typy hráčů. Proto byly zákroky V. Malinovského z první půle velmi důležité. Celkově si ale museli všichni toto utkání před nevídanou návštěvou užít – přestože se jednalo o šlágr kola, bylo to oboustranně velmi korektní a slušně odehrané utkání. Rozhodčí? Nepodlehli důležitosti utkání, nepodlehli úžasné divácké kulise a svým velmi kvalitním rozhodováním přispěli k celkové atmosféře na hřišti i mimo něj! Fotbalová neděle prostě stála za to!



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Brabec [-] , J. Plaček [-] , P. Kollár [-] - M. Bok [-] (64. M. Pokorný [-] ) , D. Varyš [-] , M. Štícha [-] , D. Vopat [-] , P. Volf [-] - R. Henzély [-] (55. L. Klik [-] ) , A. Trejbal [-] (83. J. Černý [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , V. Ryšlavý [-] , V. Hladký [-] (55. T. Čuda [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

ŽK: 80. L. Brabec , 82. P. Kollár - 87. F. Machovský .
Hráči zápasu: A. Herink , R. Henzély - A. Vitner , M. Cibulka .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, SÝKORA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Filip Libecajt
Tip experta: remíza

Těžký zápas, očekávám vyrovnaný průběh, kde remíza bude spravedlívá pro oba. Bonusový bod pro Hředle.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích