2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná vytěžila z minima maximum


Branky


16

Olešná na svém hřišti přivítala Kněževes. Hosté hráli lépe, šli do vedení, které ale do kabiny neudrželi. Olešná neodehrála moc dobrý zápas, přesto udržela remízu a nakonec brala dva body po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes litovala neproměněných šancí

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se po několika sekundách mohli radovat, ale proti byl Fiedler. Na druhé straně to zkoušel Černý, ale Lenner jeho kličku přečetl. Stejný hráč měl gól na noze po standardce R. Poláška, ale z těsné blízkosti trestuhodně přestřelil branku. Kněževes poté převzala herní iniciativu a ve všem svého soupeře předčila. Fiedler byl ale proti útočné snaze, v jednom případě ho zachránila i tyč. Fantastický zákrok si připsal po standardce Vrábíka, z následné dorážky nebyl gól uznán kvůli ofsajdu.

 

Na ukazateli skóre svítila 30. minuta a Kněževes šla zaslouženě do vedení. Šíma se dostal přes Ivančíka a ve vápně našel Neveďala, který mířil přesně - 0:1. Hosté se kuriózní situací mohli o své vedení připravit, ale nepříjemnou malou domů odvrátil Lenner s vypětím všech sil na roh. Z další standardky domácímu brankáři Vrábík potíže nenadělal a jelikož šlo o další neproměněnou šanci, tak přišel trest. Helebrant poslal centr na hlavu Černého a ten do kabiny srovnal - 1:1.

 

Fiedler měl dobře postavené tyče

Druhý poločas nenabídl až takovou dominanci Kněževsi, kterou gól do šatny trochu přibrzdil. Dobrou příležitost k zakončení po Přibíkově centru odmítl Sejpka, jehož zradil první kontakt s míčem. Kněževes ze své první příležitosti trefila hned tyč, a tak se domácí celek stále musel mít na pozoru. Procházka vysunul Sejpku, ale ani v další šanci si domácí fotbalista nevedl tak, jak by chtěl. Sejpku to ale neodradilo a zkoušel to znovu, jeho povedené střele ale chyběly centimetry. Šance střídala šanci. Hosté z rohového kopu trefili břevno. Branková konstrukce tak podruhé zachránila Fiedlera.

 

V základní hrací době se skóre zápasu již neměnilo, po břevně se další šance nezrodily, a tak přišly na řadu pokutové kopy, které skončily lépe pro domácí. Kněževes tak brala pouze jeden bod a nutno říci, že z toho zápasu by si zasloužila vytěžit více.

 

Galerie od Miloslava Doležala.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Olešné, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: Na začátku zápasu jsme měli dvě tutovky, ale neproměnili jsme. Kněževes byla po většinu zápasu lepší, my jsme byli hrozní. Měli jsme štěstí, že jsme brali dva body po penaltách.




Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - L. Helebrant [-] , R. Polášek [-] , M. Vodrážka [-] - A. Hlavsa [-] , J. Procházka [-] - M. Polášek [-] , J. Černý [-] (83. V. Holík [-] ) - T. Sejpka [-] , K. Köhler [-] (90. S. Fiala [-] ) , K. Ivančík [-] (42. Z. Přibík [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] , T. Šíma [-] (88. T. Kejla [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , P. Komžik [-] , P. Holeček [-] (77. J. Žemlička [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 33. T. Sejpka , 53. M. Vodrážka , 72. Z. Přibík .
Hráči zápasu: V. Fiedler , A. Hlavsa - P. Komžik .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TÝČE Vladimír, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Filip Libecajt
Tip experta: výhra domácích

Pokud se Olešná sejde, tak bez problému vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza