5:4p.
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice po penaltách berou dva body, Senomaty se nadále trápí


Branky


9. J. Bureš , 11. J. Daniš , 22. O. Cílek , 80. J. Daniš - 4. M. Karnold , 15. D. Moroz (p.) , 62. J. Vávra , 90. J. Tajbl
16

Kdo čekal, že Kolešovice znovu padnou, tak byl na velkém omylu. Senomaty svou herní krizi protáhly a po dramatické přestřelce berou nakonec pouze bod. Stejný počet, jako měl jejich soupeř před zápasem v tabulce. V závěru zápasu došlo k nevídané rozepři mezi domácími spoluhráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový start

Zápas začal rychlým gólem, kdy domácí defenziva špatně pobrala hráče a toho využil Karnold - 0:1. Po pár minutách bylo vyrovnváno. Chybovali i hosté a Bureš mířil přesně - 1:1. Kdo přišel na stadion včas, tak byl svědkem dalšího gólu. Kdo se opozdil, tak o dost přišel. V 11. minutě poslal do vedení svůj celek Daniš - 2:1.

 

Uběhla čtvrt hodina hry a bylo vyrovnáno, když se z penalty nemýlil Moroz - 2:2. Poslední gólovou tečku za vyrovnaným prvním poločasem udělal Cílek - 3:2. Zbytek poločasu nabídl dvě vynucená střídání Kolešovic, které se do druhého dějství velmi promítly.

 

Tajbl srovnal v poslední minutě

Senomaty přistoupily k druhé půli lépe a jejich hra se zvedla. Po hodině hry srovnal Vávra - 3:3. Hosté se dostávali i do dalších šancí, zejména střelecká impotence Vávry byla do očí bijící. Kolešovice přečkaly drtivý tlak a z ojedinělé šance šly do vedení. Dlouhý míč za obranu si našel Daniš a už to vypadlo, že se domácí dočkají vůbec prvního vítězství v sezóně - 4:3. Fotbal se ale hraje devadesát minut. Senomaty využily z rohu poslední šance a Tajbl poslal zápas do penalt - 4:4. V těch si připsali plusový bod domácí.

 

Na konci zápasu se "předvedlo" duo Ridzoň a Daniš, kteří po vzájemné potyčce uviděli od sudího Strouhala červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: Celý zápas byl hodně vyrovnaný. Bohužel jsme dostali v poslední minutě gól. Zápas jsme mohli vyhrát, i tak ale máme dva body, což je super.

SK Senomaty
Antonín Polcar, záložník: První poločas byl hodně vyrovnaný, Kolešovice oproti nám hrály v dobré sestavě. Bojovaly, nedaly nám nic zadarmo a do kabin jsme šli s jednogólovým mankem. Druhý poločas jsme se zvedli a Kolešovice jsme nepustili na naší půlku. Spálili jsme snad deset tutovek, nakonec jsme z rohu v poslední minutě vyrovnali. Penalty jsou loterií, Tajbl a Hudák neproměnili. Zápas ovlivnilo i střídání domácích hráčů v prvním poločase.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - D. Polánek [-] (35. L. Suchánek [-] ) , O. Cílek [-] , J. Polánek [-] , J. Bureš [-] (41. J. Holeček [-] ) , J. Daniš [-] , P. Barthel [-] , M. Holeček [-] (71. T. Luksch [-] ) , J. Herink [-] , O. Ridzoň [-] , J. Kovář [-]

SK Senomaty
P. Sojka [-] (90. J. Trešl [-] ) - J. Bureš [-] , J. Vávra [-] , T. Pichner [-] , M. Sailer [-] (66. J. Tajbl [-] ) , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , A. Polcar [-] , M. Komín [-] , M. Hudák [-]

ŽK: 33. M. Holeček , 46. J. Polánek , 88. T. Luksch - 35. J. Vávra , 46. L. Mácha , 81. J. Bureš , 87. M. Komín . ČK: O. Ridzoň , J. Daniš .
Hráči zápasu: L. Mácha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Filip Libecajt
Tip experta: výhra hostů

Senomaty v Kolešovicích vyhrají o tři góly.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů