2:1p.
(1:1)
33. R. Grill
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 13:30

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná ve Mšeci překvapila a bere bod


Branky


16

Mšec dokáže zahrát fantastický zápas, ale poté úplně vypnout. Nevyrovnané výkony, kterými přišel Sokol již o několik bodů, mohli domácí fotbalisté napravit proti Lužné. I zde to ale byl zápas jak na houpačce. Lužná sice inkasovala, našla ale rychlou odpověď a ve druhém poločase ustála obrovský nápor. Body si nakonec oba týmy rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď

Od začátku zápasu byla k vidění vyrovnaná partie. Pažit byl dobře připravený, a tak nic nebránilo pěknému fotbalu. Se šancemi ale jakoby se šetřilo do druhého dějství. Prvním výrazným momentem bylo zranění Doubravky, kterého musel nahradit v 18. minutě Kolek. Mšec má ale kvalitní brankářské duo, takže šel kus za kus. Domácí si toho moc nevytvořili, i tak ale to málo stačilo na gól.

 

Krátce před půl hodinou hry zůstal po rohovém kopu na zadní tyči osamocený Libecajt - 1:0. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Lužná se rychle oklepala. A. Špička si dobře zakryl nahrávku od Pokorného a vyslal do náběhu Grilla, který mířil křížnou střelou přesně na zadní tyč - 1:1. Zbytek poločasu nic zajímavého nenabídl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Poločas gólmanů

Ve druhém poločase dominovala Mšec, ale šance byly k vidění na obou stranách. Rozhodně se bylo na co dívat. Kolek si poradil se střelou Kopernického a Pokorného. Dále zneškodnil i nájezd Pokorného a Sparta nepřekonala brankáře ani z přečíslení. I Mšec měla na nohou několik gólů, Kopřiva ale také předváděl jisté zákroky a když nemohl on, pomohla mu defenziva. Utkání tak došlo přes dramatickou druhou půli do penalt, po kterých brali plusový bod domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
Filip Libecajt, útočník: V zápase jsme měli spoustu šancí, ale produktivita nula. Kdybychom více proměňovali, v klidu bychom vyhráli. To ještě chytil Kuba Kolek penaltu. Lužná dobře bránila, i tak jsme ale zápas měli zvládnout lépe.

TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: V prvním poločase poločase se hrál vyrovnaný fotbal, možná jsme na tom byli o něco lépe my. Škoda gólu, který jsme si nechali dát z rohu, protože jinak neměla Mšec v prvním poločase žádnou šanci. Ve druhém poločase jsme úplně vypadli z tempa a Mšec měla více ze hry. Přesto jsme měli dvě vyložené šance, ze kterých jsme mohli jít do vedení, ale i tak jsme za bod rádi, protože ke konci zápasu měla Mšec velký tlak a my jsme se štěstím udrželi remízu.



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
P. Doubrava [-] (18. J. Kolek [-] ) - - J. Kučera [-] , R. Škutchan [-] (60. J. Chlád [-] ) , T. Janoušek [-] , M. Burger [-] , M. Pejša [-] , F. Libecajt [-] (80. R. Cífka [-] ) , O. Zázvorka [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] , V. Pechanec [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Dolhý [-] (90. J. Sláma [-] ) , R. Grill [-] (84. P. Hejl [-] ) , J. Špička [-] , L. Nágl [-] , R. Šnajdr [-] , R. Pokorný [-] , J. Staněk [-] , A. Špička [-] , O. Košulič [-] (60. J. Kolínský [-] ) , D. Kopernický [-]

ŽK: 34. R. Škutchan , 65. M. Pejša - 53. J. Špička , 64. R. Pokorný .
Hráči zápasu: J. Kolek - P. Kopřiva , D. Kopernický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Filip Libecajt
Tip experta: výhra domácích

Očekávám naší výhru, ale bude to boj.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích