D. Rajgl 53.
2:1p.
(0:1)
30. P. Neužil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec se s Rynholcem rozešla smírně, plusový bod pro rozjetý Baník


Branky


53. D. Rajgl - 30. P. Neužil (p.)
15

Skvostné jaro zažívá domácí Baník, který nyní na své umělé hrací ploše přivítal sokoly ze Mšeci. Od tohoto duelu se dal očekávat vyrovnaný boj, což se zejména při pohledu na výsledek potvrdilo. Zápas dospěl do penalt, po kterém byli o bod šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemné zranění Mrázka

Od samého začátku se hrálo vyrovnané utkání, a tak bylo zřejmé, že každý gól bude velmi důležitý a nebo že jich nepadne tolik. Jako první se ozvali hosté. Burger vnikl do vápna, Haužvic mu padl pod nohy, ale míč nezasáhl. Penalta! K té se postavil Neužil a proměnil - 0:1. Haužvic tak penaltové kouzla a čáry z minulých zápasů nenapodobil. Domácí dostali další úder, když musel hřiště opustit z důvodu zranění tahoun Mrázek. První poločas tak skončil lépe pro Mšec.

Rychlé vyrovnání

Rynholec nic nevzdal a šel za vyrovnáním. To přišlo po pár minutách, když centr Wittmayera uklidil přesně do horního růžku hlavou Rajgl - 1:1. Hra byla stále vyrovnaná a přelévala se ze strany na stranu. Za domácí neuspěl Beran, jehož hlavička minula branku o centimetry. Na opačné straně po přímém kopu zachránilo Haužvice břevno. Zbytek zápasu přinesl jen další zranění v rynholeckých řadách, ze hry musel odstoupit Matějka a i Mšec musela udělat další čárku na marodce, když ze hry odnášeli Červeného na nosítkách.

Penaltový čaroděj Haužvic

Rynholecký brankář v základní hrací době penaltu nechytil, své kouzelnické schopnosti ale přenesl do rozstřelu, kde byl úspěšný hned třikrát! A právě proto zůstal plusový bod na umělé trávě.

 

Galerie od Jiřího Duchoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Utkání moc krásy nepobralo, byl to spíše boj. Byly pasáže, kdy jsme byli lepší my a pasáže, kdy byli lepší hosté. Věřili jsme, že můžeme Mšec porazit a jsme rádi, že se nám to povedlo. Jsou to super dva body, jaro nám vychází skvěle.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Ondřej Zázvorka, záložník: Čekalo nás prestižní utkání, protože se hráči mezi sebou dobře znají a několik hráčů Rynholce ve Mšeci působilo, takže o zvýšenou motivaci bylo postaráno. Do utkání jsme bohužel nastoupili stále ještě bez útočníků Jurkovského a Zemana, takže se musel na hrot posunot Burger, který na obranu Rynholce platil svojí rychlostí a po zákroku na něj padla naše jediná branka. Utkání o osobních soubojích, které byly kolikrát až daleko za hranicí pravidel. Bohužel kvůli zranění kolene byl na nosítkách odnesen Červený, kterému přeji brzký návrat na trávníky, ne ty umělé (smích).



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - D. Rajgl [-] , L. Dadák [-] (85. J. Pozníček [-] ) , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , M. Kedroň [-] , L. Skalák [-] , T. Měsíček [-] , D. Mrázek [-] (39. J. Matějka [-] ) , M. Wittmayer [-] , T. Stránský [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - - R. Kapek [-] , J. Kučera [-] , R. Škutchan [-] (68. J. Chlád [-] ) , T. Janoušek [-] , Z. Červený [-] (62. O. Zázvorka [-] ) , P. Heller [-] , M. Pejša [-] , F. Libecajt [-] , P. Neužil [-] , M. Burger [-]

ŽK: 83. I. Haužvic - 18. T. Janoušek , 34. F. Libecajt , 85. J. Kučera .
Hráči zápasu: I. Haužvic - P. Neužil .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Hamouz Jakub - BENEŠ Petr, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Martin Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Mšec bude mít více ze hry, ale její obrana nebude stačit rynholeckému Beranovi, a tak Baník zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tezky zapas, ale Banicek to hecne

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů