FOTO: Žďánský byl ve formě stejně jako celé zavidovské béčko


16

Zavidovskou rezervu čekalo velmi těžké utkání v Kněževsi. Ta se po přestřelce v Lubné chtěla před svými diváky předvést a pochopitelně zvítězit. B-tým hostí byl ale při chuti, trestal každou chybu a zaslouženě zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří se snažili kombinovat, ale jejich hra byla bez nápadu. Přeci jen se ale dostali do šance, když postupoval na Štillera ze strany Miksa, ale hostujícího brankáře pouze nastřelil. Rezerva odpověděla nejlépe, jak jen mohla. Žďánský využil chybné rozehrávky a poslal svůj tým do vedení – 0:1.

 

Zanedlouho mohl stejný hráč dát další gól, ale Vršecký podržel. Domácí se dostávali do šancí jen sporadicky a většina jejich akcí končila před vápnem. Komžik zkoušel pozornost Štillera, ale jeho umístěná střela k tyči byla hodně slabá. Do konce první půle měly oba celky už jen pološance, a tak zůstalo skóre neměnné.

Poločas v režii Houdka a Žďánského

Kněževes měla opět povedený vstup do začátku poločasu a jednogólové manko chtěla smazat. To se také povedlo, když výhodu pokutového kopu zužitkoval Vrábík – 1:1. Kdo čekal, že domácí strhnou vedení na svou stranu, tak byl velice zklamaný. V 59. minutě se dostal na hrací plochu Houdek a byl to právě on, kdo krátce po svém příchodu na hřiště využil další zaváhání domácího brankáře a vrátil rezervě vedení – 1:2.

 

To však nebylo vše! Hned o minutu později, dostal ideální míč za obranu a parádním obloučkem dal během dvou minut svůj druhý gól – 1:3. Kněževes ztrácela motivaci a Zavidov exceloval. Uběhly sotva dvě minuty a hosté udeřili znovu, tentokrát to vzal na sebe Žďánský - 1:4. Kněževes po této brance rezignovala a její soupeř byl nadále při chuti. V 76. minutě si zlepšil víkend hattrickem Žďánský - 1:5. A tentýž hráč zaklepl také poslední pomyslný hřebíček do kněževeské rakve pár minut před koncem svým čtvrtým gólem - 1:6.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: Dnes jsme potrestali každou chybu soupeře, kterou udělal. Myslím, že jsme se postarali o velké překvapení kola. Za takový výkon si všichni kluci zaslouží velkou pochvalu.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: BENEŠ Adam - MAI Marek (N), KRAUS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2019 17:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Martin Cibulka
Tip experta: remíza

Tohle bude velmi zajímavý zápas, ve kterém na penalty vyhraje zavidovská rezerva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích