4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce početní výhody nevyužily a v Lužné padly


Branky


15

Slabce jsou bezesporu silnější doma než na venkovní půdě, ale po půl hodině zápasu šly do početní výhody. S mankem jednoho gólu se ale nedokázaly vypořádat a proti deseti inkasovaly ještě třikrát! Lužnou tak zbytečné a brzké vyloučení brankáře Dudy o body nepřipravilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné oslabení

Do zápasu vstoupila lépe Lužná a byť v její hře bylo dosti nepřesností, tak diktovala tempo hry. Slabce se do utkání nemohly dostat a ve 24. minutě inkasovaly. Kopernický poslal do lajny Šnajdra, který posunul do šestnáctky na Pokorného. Ten celou akci přenesl na Kopřivu, který mířil přesně - 1:0.

 

Klíčový moment, který hrál hostujícímu celku do karet, se odehrál po půl hodině hry. Macák dohrál souboj s brankářem Dudou a uviděl žlutou kartu. Domácí brankář byl však frustrovaný a za napadení slabeckého přestupce si vykoledoval rovnou červenou! Citelně tak oslabil svůj tým, který dohrál první půlu s neměnným výsledkem.

Slabce výhody nezužitkovaly

Lužná přepla na trochu defenzivnější mód, ale vlastně ani nemusela, neboť si Slabce v tomto zápase nevytvořily skoro nic. Naopak hned po pěti minutách druhé půle skóroval po samostatném úniku A. Špička - 2:0. Slabce další inkasovaná branka nenakopla, ale naopak položila. Hosté hráli bez chuti a celkově se jim utkání nepovedlo.

 

Lužná nedala početní nevýhodu znát a skórovala znovu. Po rohovém kopu, který Hrbek špatně odhadl, se prosadil Dolhý - 3:0. Ke konci zápasu se viděli hosté v kabině, kam jim Sparta poslala ještě jeden pozdrav. S první střelou si Hrbek dokázal poradit, míč však vyrazil pouze na kopačku Hejla a ten trefil odkrytou branku - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: Byli jsme od začátku lepší. I když naší hru doprovázelo spoustu nepřesností, Slabce neměly nárok na body. Od 30. minuty jsme hráli dokonce v deseti. Možná nás to ještě více nakoplo a i v deseti jsme vstřelili tři góly a vypracovali si šance minimálně na tři další. Celý tým makal a každý z nás na hřišti nechal maximum. Konečně jsme dali i góly a zaslouženě vyhráli. S takovou výhrou v oslabení jsme spokojeni.

TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: Náš nejhorší výkon za jaro a možná i za celou sezónu. Bez pohybu, bez chuti. Lužná také nepředvedla nějak oslnivý výkon a navíc hrála po půl hodině v deseti. Tím pádem se trochu zatáhla a hrála na protiútoky. My jsme byli jaloví. Fotbal celkově hrůza, nedalo se na to koukat.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - A. Špička [-] , R. Grill [-] (77. P. Bičík [-] ) , J. Dolhý [-] , J. Špička [-] , R. Šnajdr [-] (88. J. Sláma [-] ) , P. Ambrůžek [-] , P. Kopřiva [-] , R. Pokorný [-] (80. S. Fronk [-] ) , J. Kolínský [-] (84. P. Hejl [-] ) , D. Kopernický [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Votava [-] (46. P. Holý [-] ) , K. Mužík [-] , T. Černý [-] , J. Černý [-] , M. Vaněk [-] , M. Konopásek [-] (72. R. Vejtasa [-] ) , T. Macák [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-]

ŽK: 4. D. Kopernický , 29. R. Grill - 31. T. Macák , 63. K. Mužík . ČK: 31. F. Duda .
Hráči zápasu: A. Špička , J. Dolhý , P. Kopřiva .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BOGUSKÝ Nicholas, SÝKORA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Martin Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Lužná je silným soupeřem, na kterého Slabce nebudou stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích