Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neveďal se dočkal proti Kolešovicím hattricku


15

Kolešovice ani v dalším kole nečekalo nic lehkého. O vesnici vedle je čekala Kněževes, která byla favoritem zápasu. Svou roli potvrdila a po hattricku Neveďala, dvou trefách Vrábíka a jedné Holečka zvítězila. K vidění byly také tři červené karty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušný náskok Kněževsi

Ze začátku držely Kolešovice se soupeřem krok, ale byla to právě Kněževes, která šla do vedení. Neveďal dostal nabídku do vápna a využil ji - 1:0. Na další gól se čekalo půl hodiny, kdy zatočil míč z rohu do branky Vrábík - 2:0. Domácí kapitán přidal do poločasu ještě jednu branku, a tak si Kněževes vytvořila slušný náskok do druhého dějství - 3:0.

Tři červené karty

Během druhé půle přidala Kněževes další tři branky a nepřipustila žádné drama - 6:0. Neveďal si připsal hattrick. Čestnou branku pro Kolešovice zařídil po přečíslení a nahrávce Daniše v 77. minutě D. Polánek - 6:1. Poté poznamenaly zápas tři červené karty. Po zákroku Daniše a následně strkanici uviděl ČK Lenner s D. Polánkem. V poslední desetiminutovce byl navíc vyloučen ještě Cílek.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu



Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: Náš výkon ze začátku vypadal dobře a hráli jsme vyrovnaný zápas. Akorát poté vždy někdo udělá chybu a dostaneme gól, všichni se sesypou a přestanou hrát. Červené karty byly naprosto zbytečné. Měli jsme pár standartek, ale těch jsme nevyužili. Na více než jeden gól jsme se nezmohli.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] (70. J. Žemlička [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] (81. M. Vršecký [-] ) , R. Čihař [-] , T. Šíma [-] (46. P. Komžik [-] ) , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - M. Stiska [-] , P. Barthel [-] (46. D. Polánek [-] ) , J. Herink [-] , J. Daniš [-] , O. Ridzoň [-] , J. Polánek [-] , O. Cílek [-] , M. Holeček [-] , L. Suchánek [-] (46. J. Ritter [-] ) , J. Kovář [-]

ŽK: 51. L. Malafa - 34. O. Cílek , 47. J. Ritter , 64. J. Hornof , 68. J. Herink , 79. J. Daniš . ČK: 79. L. Lenner - 79. J. Polánek , 83. O. Cílek .
Hráči zápasu: O. Neveďal , J. Vrábík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - MAI Marek (N), PLAČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Kolešovice odjedou s další porážkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích