4:3
(1:2)
14. D. Moroz (p.)
19. D. Moroz
76. M. Komín
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Berany padla deka, prohráli v Jesenici


Branky


39. D. Kapoun , 65. P. Šťastný , 72. F. Horvát , 78. D. Jeníček - 14. D. Moroz (p.) , 19. D. Moroz , 76. M. Komín
15

Senomaty nejsou v ideálním rozpoložení. Výsledkově se nedaří, Havel s Vávrou jsou stále v trestu a na hřišti chyběl Kokšál. V brance tak musel pomoci zkušený matador Sojka. Jesenice tak měla šanci, aby utržila alespoň nějaké body, neboť ani ona není v dobré formě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Moroze

V zápase, který byl na tzv. trojtip, se ujali vedení hosté. Z penalty se prosadil Moroz - 0:1. Stejný hráč o pět minut později udeřil znovu, když jeho tečovaná střela prošla za Bajera - 0:2. Jesenice na hřišti nebyla příliš vidět a výsledkem toho bylo dvougólové manko. Po inkasovaných gólech se ale domácí začali probouzet a vytvářeli si tlak. Jeníček mohl snížit, ale samostatný nájezd gólem neskončil. Ve 39. minutě se přeci jen domácí dočkali, když se trefil Kapoun - 1:2.

 

Jesenice otočila

Do druhého poločasu šly oba celky s jasným cílem. Domácí strana chtěla zápas otočit, hosté zase přidat uklidňující gól a připsat si vítězství. První krok ke svému cíly udělali domácí po hodině hry, když vyrovnal Šťastný - 2:2. V 72. minutě byl atakován gólman Sojka, ale sudí Jan Beneš tuto situaci neposoudil jako nedovolený zákrok na brankáře, a tak se z branky radoval Horvát - 3:2.

 

Jesenice dokonala obrat, vedení jí ale příliš dlouho nevydrželo. Senomaty zahrávaly standardní situaci, při které jesenická defenziva nepohlídala hlavičkujícího Komína - 3:3. Pár minut před koncem se tak hrálo "od nuly". Nakonec zápas rozhodl Jeníček - 4:3. Ve vyrovnaném zápase tak brali veškeré body domácí, na straně hostí převládalo nepochopení ohledně třetího gólu. V závěru ještě viděl červenou kartu Karnold.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman ml., obránce: Měli jsme za sebou dva těžké zápasy venku. Sice +3 body, ale další výprask ve Hředlích. Proto jsme si řekli, že se prostě musíme zmobilizovat a doma se Senomaty zvítězit. Jinak už by to bylo opravdu vážné. Úvod zápasu se nám ale těžce nevyvedl, prohrávali jsme po hloupém penaltovém zákroku. Poté jsme znovu inkasovali po šťastné, ale dobře umístěné střele. Do této chvíle to vypadalo, že vůbec vyhrát nechceme. Pak jsme si ale postupně začali vytvářet tlak a do poločasu snížili. Ve druhé půli jsme dokonali obrat, ovšem hned z dalšího přímáku jsme nepohlídali hlavičkujícího hráče a bylo zase srovnáno. A nakonec nás spasil David Jeníček, který mimochodem v první půli spálil 1000% šanci, když šel sám na gólmana.

SK Senomaty
Antonín Polcar, záložník: Začátek utkání jsme byli jasně lepší, dostali se do vedení a potom se projevila špatná psychika a poslední prohrané zápasy, kdy jsme bránili vedení a Jesenice nás svoji bojovností přehrála a zápas otočila. Nutno tedy poukázat na hrozný výkon hlavního rozhodčího, který nás v tomhle zápase jednoznačně poškodil. Ačkoli jsme vedení měli samozřejmě udržet.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] (84. T. Tatzauer [-] ) , F. Horvát [-] , P. John [-] , D. Kapoun [-] , J. John [-] (46. J. Kougl [-] ) , P. Šťastný [-] (69. F. Moučka [-] ) , V. Řehoř [-] , Z. Fiala [-] , P. Altman [-] (79. J. Kočička [-] ) , J. Mutínský [-]

SK Senomaty
P. Sojka [-] - J. Kodeš [-] , Z. Kukla [-] , T. Pichner [-] (81. J. Tajbl [-] ) , M. Hudák [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , A. Polcar [-] , M. Komín [-] (88. D. Kořínek [-] ) , M. Sailer [-]

ŽK: 43. J. Mutínský - 30. L. Mácha , 41. T. Pichner , 71. M. Komín , 79. M. Karnold , 86. J. Kodeš . ČK: 90. M. Karnold .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Jan - ŠMÍD Rudolf, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který nebude mít po základní hrací době vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů