2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Burger hattrickem rozhodl zápas ve Slabcích


Branky


3. M. Benada , 13. J. Čiha - 12. M. Burger , 35. J. Chlád , 79. M. Burger , 89. M. Burger
15

Slabce hrají doma dobře, což potvrdily i nyní proti Mšeci. Hosté zajížděli přes celý okres vyhrát, ale první poločas vítěze neměl. O něm se rozhodlo až ve druhé polovině, ve které zkompletoval Burger svůj hattrick a především díky němu body putovaly do Mšece.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový úvod

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří měli hned obrovskou šanci. Před Kolkem se objevil rychlonohý Konopásek, ale nadvakrát si na hostujícího brankáře nepřišel. Ve 3. minutě se už Slabce dočkaly. Mšecká defenziva neskákala na rohový kop s Benadou a ten otevřel skóre utkání - 1:0. Hosté mohli srovnat, Burger postupoval na Hrbka z levé strany, domácí brankář jeho střelu vyrazil na roh.

 

Ve 12. minutě už byl stejný hráč úspěšný. Na jeho střelu na zadní tyč si Hrbek sáhl, ale vytěsnit ji nedokázal - 1:1. Hned minutu poté se Konopásek obtočil kolem Kapka, nacentroval do šestnáctky, kde ideálně trefil míč Čiha a vrátil vedení na svou stranu - 2:1. Uběhla půl hodina hry a Mšec srovnala ze standardky. Gól však nebyl kvůli ofsajdovému postavení uznán. Chvilku nato se ale hosté dočkali, když se po závaru nejlépe orientoval Chlád - 2:2.

 

Zbytek poločasu patřil domácímu celku. Ten mohl navýšit vedení, ale Konopásek si nehlídal ofsajdové postavení, a tak se další branky nekonaly. O vítězi tak musel rozhodnout až druhý poločas. Slabce tak potvrdily, že se u nich nikomu nebude hrát lehce.

Burgerův hattrick

Začátek druhé půle patřil stejně jako v prvním poločase domácím. Konopásek ale ani tentokrát neproměnil. To mu bylo spoluhráči vyčítáno, a tak aktivita tohoto hráče již nebyla taková. Po hodině hry šel sám na branku T. Černý, ale Kolek ho vychytal. Slabecký útočník ale situaci dohrál a byť se brankář pokoušel zápas dochytat, v 72. minutě musel hřiště opustit a do branky tak šel Libecajt.

 

Před oběma aktéry utkání byla poslední desetiminutovka, kterou načal samostatným nájezdem Burger - 2:3. Slabce neměly co ztratit, a tak vrhly síly dopředu. Do otevřené obrany následně zkompletoval hattrick Burger, když se nemýlil při svém dalším nájezdu na Hrbka - 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: Zápas jsme začali lépe, vlétli jsme na ně a dali gól. Za pár minut po šťastné tečované střele bylo srovnáno. My jsme ale zvládli odpovědět a znovu se ujali vedení. Poté se hry ujali hosté, měli lepší držení míče a byli lepší, do poločasu stihli vyrovnat po velmi sporném gólu, který byl možná z ofsajdu. My jsme měli pár tutovek, ale selhali jsme v zakončení. Druhý poločas nás zase Mšec tlačila a ovládala hru. Soupeř měl nějaké šance, které jsem pochytal, ale nakonec po chybách v obraně dostaneme další dva góly. Byl to první soupeř na jaře, který nás přehrál a měl lepší držení míče. Kvalita byla na jejich straně, i když kdybychom proměnili všechny šance, minimálně bod mohl být náš.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Ondřej Zázvorka, záložník: K utkání jsme odjížděli bez zraněných opor Hellera, Jurgovského a pracovně zaneprázdněného Janouška, přesto jsme se chtěli po třech ztrátách výsledkově a herně chytit. Výsledkově se nám utkání podařilo, ale předvedenou hrou už absolutně ne. Jen díky nemohoucnosti domácích útočníků a skvělého gólmana Kolka si odvážíme tři body. Pro další utkání musíme na hřišti změnit úplně všechno, bohužel bez zraněného útočníka Zemana.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Černý [-] , J. Černý [-] , M. Vaněk [-] , M. Benada [-] , M. Konopásek [-] (80. M. Votava [-] ) , P. Holý [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , K. Mužík [-] (71. R. Vejtasa [-] ) , T. Fencl [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
J. Kolek [-] (72. O. Zázvorka [-] ) - J. Kučera [-] (67. F. Libecajt [-] ) , R. Škutchan [-] , M. Burger [-] , M. Pejša [-] , J. Zeman [-] (46. M. Kočí [-] ) , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] , V. Pechanec [-] , Z. Červený [-] , J. Chlád [-] (85. R. Rosenbaum [-] )

ŽK: 16. K. Mužík , 65. T. Černý , 84. M. Benada - 37. J. Kučera , 85. M. Pejša .
Hráči zápasu: T. Fencl , J. Čiha - J. Kolek , M. Burger .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TÝČE Jiří - JASANSKÝ Petr, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Tady to je jasná záležitost.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů