1:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 13:30

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle si opět zastřílely, odnesly to Pustověty


Branky


55. R. Truksa - 10. D. Bechner , 16. J. Sláma , 21. A. Vitner (p.) , 41. D. Bechner , 52. V. Hladký , 61. D. Bechner , 80. J. Sláma
15

Hředle se opět dostávají do formy. Marodka se vyprázdnila a Traverza znovu rozdává radost v plné palbě. A se vší parádou, neboť svěřenci Miroslava Slámy jsou velmi produktivní, byť při celkovém počtu šancí by těch branek mohlo být minimálně dvakrát tolik. Nyní se o kvalitě zeleno-bílých přesvědčily Pustověty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředle na nic nečekaly

Od samého začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí spoléhali na defenzivní činnost a na následné brejky Truksy či O. Huly. Hředle držely míč více na kopačkách a byly aktivnější. Do první velké šance se dostal Machovský, ale Beneše nadvakrát nepřekonal. Tentýž hráč o minutu později připravil po individuálním průniku a následné nahrávce ve vápně gól Bechnerovi - 0:1. Hned poté mohl přidat gól právě Machovský, ale Slámovo vybídnutí poslal přes Knapa do břevna.

 

To ale nemuselo hosty mrzet. Bechner rozehrál standardku na krátko na Slámu, ten vnikl do vápna a vedení navýšil - 0:2. Znovu netrvalo dlouho a skóre se opět měnilo. A. Vitner byl nedovoleně zastaven v šestnáctce Sixtou a sám proměnil pokutový kop - 0:3. Po této brance zeleno-bílí polevili a prostor k zakončení dostal O. Hula, ale branku minul. Na druhé straně to zkoušely Hředle zpoza vápna, ale Beneš byl na místě. Ani ten však nezabránil povedené kombinaci v závěru poločasu, na jejímž konci byl Bechner - 0:4.

 

 

Pustověty daly alespoň jeden gól

Druhý poločas nabídl lepší vstup domácích, kteří mohli potrestat pasivní hru soupeře. V. Bičovského vychytal Malinovský a špatnou rozehru nedokázal po přihrávce Truksy potrestat O. Hula, který trestuhodně přestřelil branku. Slabší pasáž Traverzy ukončilo až autové vhazování A. Vitnera, které prodloužil Machovský na Hladkého, který pěkným obloučkem překonal Beneše - 0:5. Dočkaly se i Pustověty, když Cibulkovo zaváhání uklidil do opuštěně svatyně po akci s O. Hulou pohodlně Truksa - 1:5.

 

Po hodině hry padla další branka. Sláma byl faulovaný a přímý kop si vzal na sebe Bechner. Ten svým pokusem zřejmě překvapil Beneše a zároveň navýšil vedení - 1:6. Hattrick byl dokonán. Tentýž hráč mohl přidat po ulici Slámy další gól, ale tváří tvář Benešovi trestuhodně minul zařízení. Zbytek utkání nabídl nepěkné počasí a v poslední desetiminutovce ještě jednu branku. Minařík rozehrál standardku na Slámu, který se ve vápně individuálně prosadil - 1:7.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Tým soupeře byl mladší a lepší. Nestíhali jsme pokrývat jejich hráče, měli jsme je daleko, nedostupovali jsme je. Byla asi na nás znát i marodka, která nás trápí posledních pár zápasů.

FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Od prvních minut bylo jasné, kdo získá tři body. Přestože jsme jednoznačně zvítězili, měli jsme ve hře pasáže, které nebyly dobré. Dopředu to jde, ale stále máme velké rezervy ve hře směrem dozadu. Je mi jasné, že za stavu 0:5 už není koncentrace na zápas bůhví jaká, ale hrát se musí 90 minut odpovědně. Spokojený jsem, i když jsme ještě mnoho stoprocentních šancí zahodili, s produktivitou, za poslední tři zápasy jsme dali 23 branek, což je slušná suma. Snad nám to vydrží i do dalších kol.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - V. Bičovský [-] , R. Truksa [-] , J. Sixta [-] , O. Hula [-] , J. Langmajer [-] (71. M. Beneš [-] ) , P. Hovorka [-] (18. S. Hůla [-] ) , J. Knap [-] , M. Šimon [-] , J. Hula [-] , M. Karnafel [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] (79. T. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] , J. Skoupý [-] (46. M. Čuda [-] ) , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] (65. D. Brož [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 20. J. Sixta , 73. M. Karnafel , 78. J. Knap , 83. V. Bičovský - 27. J. Sláma , 74. D. Minařík .
Hráči zápasu: J. Sláma , D. Bechner , A. Vitner , V. Hladký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - SVOBODA David, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Hředle potvrdí dobrou formu i v Pustovětech a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů