2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec se trápí v koncovce, tentokrát padla na Olešné


Branky


15

Zajímavý duel byl k vidění na Olešné, kam zavítala Mšec. Ta chtěla zlomit střelecké prokletí a připsat si výhru, proti ale byli domácí, kteří šli do zápasu se stejným cílem. Ve velmi těžkém zápase to nakonec byli právě oni, kdo se mohl radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná získala náskok

Začátek zápasu patřil domácím, kteří několikrát zahrozili po přihrávkách do nepříliš koncentrované obrany hostí. Topinkovo zakončení postrádalo razanci, proti Černého razantní střele byl Kolek. V 10. minutě přiťukl Černý míč navrátilcovi do sestavy M. Poláškovi, který poslal míč z deseti metrů do prázdné branky - 1:0. Hosté měli sice míč více na kopačkách, ale do žádných velkých šancí se nedostávali. Při jedné ojedinělé předvedl skvělý zákrok Fiedler. Domácí hrozili z rychlých brejků a první poločas výsledkově ovládli.

Mšec jen korigovala

Mšec mohla začátkem druhé půle srovnat, ale špatná rozehrávka domácího brankáře nebyla potrestána. Druhou branku přidali domácí Černým, kterýho vyslal do brejku Procházka - 2:0. Střelec druhé branky mohl o minutu později přidat další, ale tentokrát mířil v pozici sám na gólmana o milimetry vedle. Hosté tak snížili Hellerem, který doklepl polozraněným Fiedlerem vyraženou Pechancovu střelu - 2:1.

 

Poté běžel sám na brankáře opět Černý, ale znovu mířil nepřesně. Závěrečných dvacet minut měli hosté tlak, ale všechny šance buď pochytal Fiedler nebo je dobře fungující obrana včas zpacifikovala. Mšec tak třetí zápas v řadě vyšla bodově naprázdno, naopak Olešná se na svého soka dotáhla na rozdíl jednoho bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Aleš Hlavsa, hrající asistent: Fotbalistům Mšece jsme byli vyrovnaným soupeřem, hlavně v bojovnosti. Ve druhé půli jsme při šancích Černého mohli zápas rozhodnout, ale byl z toho jen jeden gól. Hosté byli ve druhé půli fyzicky i fotbalově výše, ale své šance neproměňovali. Za zodpovědný a bojovný výkon tři body bereme a jsme spokojeni.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: Stále neproměňujeme šance, pořád dokola to samé. Měli jsme na ně, druhou půli jsme v podstatě hráli jen na půli soupeře. Šance si vytváříme, ale góly z toho nedáváme.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Topinka [-] (89. S. Fiala [-] ) , J. Procházka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-] , J. Černý [-] , M. Polášek [-] , R. Polášek [-] , K. Köhler [-] (46. M. Sládek [-] ) , K. Ivančík [-] , M. Vodrážka [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
J. Kolek [-] - J. Kučera [-] , R. Škutchan [-] (46. V. Pechanec [-] ) , T. Janoušek [-] , P. Heller [-] , M. Burger [-] , M. Pejša [-] , F. Libecajt [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] (58. J. Chlád [-] ) , Z. Červený [-]

ŽK: 74. R. Polášek , 85. J. Černý - 54. M. Burger , 73. F. Libecajt .
Hráči zápasu: V. Fiedler .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Krejsa Josef - VYHNANOVSKÝ Milan, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Hornof
Tip experta: remíza

Souboj dvou kvalitních týmů přinese remízu, bude to boj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza