Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle si proti Jesenici zastřílely, Vitner se po zranění vrátil hattrickem


Branky


20. A. Vitner , 25. A. Vitner , 27. J. Sláma (p.) , 38. F. Machovský , 54. F. Machovský , 64. J. Sláma , 69. B. Amauwah , 78. B. Amauwah , 87. A. Vitner - 15. P. John (p.)
15

Jesenice přivezla tři body z Pustovět, nyní jí ale čekal soupeř jiné úrovně. V Traverza aréně se nevyhrává každý den, spíše to je ojedinělá záležitost. Hosté sice šli do vedení z pokutového kopu, domácí ale neponechali nic náhodě, přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a bylo hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice vedení neudržela

Úvod zápasu nabídl obrovskou šanci na obou stranách. Na té jedné hlavičkoval po centru Machovského z gólové pozice Bethel mimo a na té druhé zůstal osamocený Brda, ale ani ten nedokázal své šance využít. Domácí měli i další šance, ale Jesenici podržel proti Machovskému a Bethelovi brankář Bajer. Síť rozvlnil Vitner, ale bohužel pro domácí jen tu boční. Nedáš - dostaneš. Toto fotbalové pořekadlo vzalo za své, Machovský si trefil ruku a P. John proměnil pokutový kop - 0:1.

 

Další nepříjemností pro hráče v zeleno-bílých dresech bylo zranění Bechnera. Ve 20. minutě si vyměnil při pohledné a jednoduché akci míč Vitner s Machovským a prvně jmenovaný srovnal - 1:1. Vedení na domácí stranu mohl zařídit Bethel, ale v zakončení znovu minul. Role nahravače mu seděla více. Machovský od něj obdržel míč, individuálně se prosadil a předložil Vitnerovi znovu nabídku, která se nedomítá - 2:1.

 

Další šatnce Bethela a výsledek? Tentokrát to nebylo nepřesné zakončení, ale faul Jeníčka, který držel domácího hráče za dres a kopala se penalta. K té se postavil Sláma a nezaváhal - 3:1. Po této brance přišel herní útlum. Do hry se tak dostala i Jesenice, která byť měla platonický tlak, tak branku Malinovského neohrozila. Poslední slovo si tak vzaly Hředle. Sláma vyslal do strany T. Čudu, který do vápna servíroval Machovskému a ten mířil přesně - 4:1.

Na hřišti jeden tým

Pár minut trvalo, než se domácí opět dostanou ke své hře. Během toho Jesenice opět nic nevymyslela a byla potrestána. Aktivní napadání Minaříka s Brožem donutilo Šťastného ke špatnému odkopu na hranici vápna, kde byl Machovský a krásnou střelou navýšil vedení - 5:1. Další branka začala u Minaříka, který vybojoval míč a hned jej předal Machovskému. Ten nastartoval motorku a mířil na útočnou polovinu. Ve vápně našel Slámu a ten mířil přesně - 6:1.

 

Hředle polevily zejména v defenzivě a mohly toho litovat. Nejprve zapomněla domácí obrana na Moučku, kterého vychytal Malinovský. Poté se prosadil přes bránící hráče Horvát, ale hředelský brankář spolu s Minaříkem zažehnal nebezpečí. Opět se projevilo nedáš - dostaneš. Vyšlo to konečně i Bethelovi, kterému posadil na hlavu krásný centr T. Čuda - 7:1. Dalším střelcem na listině mohl být Hladký, ale při zakončení zřejmě přemýšlel nad gólovou oslavou a branku z těsné blízkosti překopl. Ani razantní střela Minaříka se neujala cíle.

 

Tyto a další neproměněné šance nemuseli domácí mrzet, neboť ve střelecké hitparádě pokračovali i nadále. Byl to znovu Bethel, který technickou střelou po nahrávce od Vitnera navýšil vedení - 8:1. I Vitner se dočkal další branky, kterou zkompletoval hattrick. V předešlé šanci trestuhodně pálil do Bajera, nyní ho ale už překonal a stanovil konečné skóre zápasu - 9:1. Desítka nebyla vůbec daleko, ale proti střele Machovského bylo břevno.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: I když jsme v závěru prvního dějství a na začátku dějství druhého měli slabší herní pasáže, dokázali jsme soupeři nastřílet devět branek a mohlo jich být i mnohem více. Takže doufám, že si hráči něco schovali i na příští kola. Náš fotbal dnes plnil roli, kterou by měl plnit – bavili jsme sebe i našeho diváka. Spokojenost.

FC Jesenice
Petr John, záložník: Domácí nás přehráli ve všech směrech a zcela zaslouženě vyhráli. Nám se nedařilo nic. Byli jsme pomalí a nedůrazní. V kontextu se zápasem B-mužstva v Řevničově si budeme muset sáhnout opravdu hluboko do svědomí a začít každý u sebe. Tohle byl opravdu tragický víkend.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] (19. D. Brož [-] ) , B. Amauwah [-] , T. Čuda [-] , A. Vitner [-] , M. Somol [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] (72. V. Hladký [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] (46. F. Horvát [-] ) , F. Moučka [-] (71. D. Kotek [-] ) , D. Kapoun [-] , D. Brda [-] , P. Šťastný [-] , M. Pacourek [-] , J. John [-] , M. Kohout [-] , Z. Fiala [-] , P. John [-]

Hráči zápasu: J. Sláma , D. Minařík , F. Machovský , A. Vitner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝČE Jiří - MINAŘÍK Hanuš (N), PFEJFER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Hornof
Tip experta: výhra domácích

Jesenici se také moc nedaří, vyhrají Hředle.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích