Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice schytaly jedenáct gólů od Městečka


Branky


14. J. Urban , 18. T. Heger , 27. V. Prokop , 32. L. Majba , 39. J. Urban , 49. P. Šnídl , 57. P. Šnídl , 70. V. Zuska , 79. L. Majba , 86. T. Elznic , 88. V. Zuska
15

Kolešovice se trápí a konec sezóny pro ně bude vysvobozením. Před tím si ale musí projít těžkými zápasy a další takový mají za sebou. Bohužel pro ně skončil katastrofálně a mohlo být ještě hůře. Městečko mělo lehkou roli a vysoce zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová pětka

Jak níže hodnotí Stanislav Jansa, lodivod Městečka, začátek zápasu sice nebyl ideální, ale poté už to byla jednoznačná záležitost. Ve 14. minutě vysunul Šnídl k samostatnému nájezdu Urbana a ten otevřel skóre. Poté se trefil sváteční střelec Heger, na kterého navázal Prokop a Majba. První poločas ukončil krásným sólem přes celé hřiště Urban. Kolešovice si téměř nic nevypracovali a poločasový výsledek z domácího hlediska vypadal hororově - 0:5.

Dvouciferný debakl

Těžko říci, co se v kabině kolešovickým hráčům honilo hlavou. Nic pozitivního to být ale nemohlo. Ve druhé půli se nejprve trefil dvakrát Šnídl a ukazatel skóre hovořil jasně. Na jeho trefy navázal Zuska, Majba a na desítku to zaokrouhlil Elznic. Poslední slovo si vzal exkolešovický Zuska, který stanovil konečné skóre, které mohlo být daleko vyšší - 0:11.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: Vůbec jsme si neuměli dát balón a nestíhali jsme soupeřovo tempo. Jedenáct gólů je opravdu hodně, co k tomu více říct.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Byl to jednoznačný zápas. Neměli jsme ideální sestavu, máme tam nějaké marody. Ani vstup nebyl úplně ideální, bylo tam hodně nepřesností. Poté jsme ale dali tři góly v rychlém sledu a to rozhodlo. Poté to byla už jen otázka skóre. Ve druhém poločase jsme měli dobré kombinační prvky a hodně šancí jsme ještě nedali. Soupeř nám to usnadnil, v Kolešovicích asi něco nefunguje.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - J. Ritter [-] , J. Bureš [-] , J. Herink [-] (18. T. Luksch [-] ) , J. Daniš [-] , O. Ridzoň [-] , J. Polánek [-] , O. Cílek [-] , M. Holeček [-] , L. Suchánek [-] , J. Kovář [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , J. Křikava [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , T. Elznic [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] (76. P. Bestajovský [-] ) , J. Urban [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

ŽK: 21. J. Bureš .
Hráči zápasu: J. Urban .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KOZLER Tomáš (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Hornof
Tip experta: výhra hostů

Městečko má dobře rozjeté jaro a proti nám zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů