Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce stáhly dvougólové manko, nerozhodný stav ale neudržely


Branky


20

Olešná zajížděla do Slabec v roli favorita, ale domácí na svém hřišti jsou silní. O tom se také jejich soupeř přesvědčil, když neudržel dvougólové vedení a začínalo se od začátku. Poté ale ukázal svou kvalitu Radek Polášek, který dvěma nádhernými góly rozhodl o vítězi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

V úvodní šanci zápasu se zjevil v 10. minutě hostující Černý, ale zastavil ho velmi přísně zdvižený praporek pomezního sudí. V další šanci se už Olešná radovala. Procházka našel centrem Černého a ten ve své druhé příležitosti byl přesný - 0:1. Krátce poté udeřila "Pásovka" podruhé, Holík vysunul Köhlera a ten překonal Hrbka. Opět ale akci zavraždil zdvižený praporek. Hosté měli další šanci, ale Holík netrefil míč ideálně.

 

I Slabce zahrozily, ale střely zpoza vápna Fiedler hravě zneškodnil. Po půl hodině hry vypíchl míč ve středu hřiště Procházka a vyslal na Černého kolmici z učebnice Jiřího Kučery a olešenský hráč si tak připsal druhou branku - 0:2. Tentýž hráč mohl zkompletoval hattrick, ale v pádu netrefil odkrytou branku. Slabce dokázaly gólem do šatny snížit. Rohový kop uklidil do branky Schejbal - 1:2.

One man show Radka Poláška

Slabce kontaktní gól nakopl a v 55. minutě bylo srovnáno, když Čiha propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Hosté se dožadovali pokutového kopu po zahrání domácího hráče v šestnáctce rukou, sudí Tichý byl ale jiného názoru. Po hodině hry nastala one man show Radka Poláška. Ten se vysunul pro odražený míč, který si sklepl na prsa a nádherným způsobem jej poslal přes Hrbka - 2:3.

 

V 72. minutě měla Olešná k dispozici volný přímý kop. Opět to byl R. Polášek, který si vzal standardku na sebe a míč se třepotal v šibenici - 2:4. V poslední desetiminutovce se blýskl Köhler, který na vlastní polovině obral protihráče o míč a namířil si to směrem k Hrbkově svatyni. Cestou si udělal dobrý den ze dvou bránících hráčů, třetímu se elegantně vyhnul ve vápně, ale veškeré snažení zhatil dobrým zákrokem Hrbek.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: V podstatě celý zápas jsme se snažili držet míč a kombinovat. Držení míče jsme měli lepší, ale dělali jsme zbytečné chyby a ty soupeř trestal. Také jsme spoustu šancí nevyužili a Olešná nás vyškolila z produktivity - pět střel na branku a z toho čtyři góly.

FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: První poločas bych řekl, že Slabce měly více šancí, ale my byli lepší na balonu a dali dva góly z brejku. Druhá půle domácí nějaké šance měli, ale výborně zachytal Fido. Myslím si, že jsme byli fotbalovější a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Konopásek [-] , V. Schejbal [-] (77. M. Votava [-] ) , R. Vejtasa [-] (46. K. Mužík [-] ) , M. Benada [-] , J. Černý [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , M. Vaněk [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - S. Fiala [-] (59. M. Ličman [-] ) , V. Holík [-] (53. M. Sládek [-] ) , J. Černý [-] , J. Procházka [-] , Z. Přibík [-] , M. Křivánek [-] , R. Polášek [-] , K. Köhler [-] , K. Ivančík [-] , M. Vodrážka [-]

ŽK: 80. J. Černý - 27. M. Vodrážka , 78. J. Procházka , 82. J. Černý .
Hráči zápasu: R. Polášek , J. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TICHÝ Martin - ŠMÍD Rudolf, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Petr Hovorka
Tip experta: výhra hostů

Tady to je těžké, Slabce teď nemají špatné výsledky, ale přikloním se k Olešné.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza