5:2
(1:0)
66. V. Beneš
90. V. Beneš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce se posilněného Zavidova nezalekly a zvítězily


Branky


25. R. Vejtasa , 47. V. Melichar (p.) , 52. M. Konopásek , 84. T. Černý , 88. M. Konopásek - 66. V. Beneš , 90. V. Beneš (p.)
21

Zápas se měl hrát na hřišti ve Slabcích, ale jelikož bylo slabecké hřiště obsazené, tak se po vzájemné domluvě hrálo na trávníku v Zavidově. Tento zápas byl mezi soupeři ze spodu tabulky a hrálo se o tzv. šest bodů. Zavidovské rezervě šlo pomoci hned několik hráčů z A-týmu, na hře to však nebylo znát a radovaly se Slabce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do začátku zápasu vstoupili lépe hosté, ale všechny jejich akce končily buď vedle soupeřovo branky nebo před vápnem. Do první velké šance se dostali "domácí", konkrétně Vejtasa, který se z ničeho nic objevil sám před Štillerem, který však skvěle zasáhl z bezprostřední blízkosti. Zavidov však nebral toto varování příliš vážně, a tak přišel trest. Ve 25. minutě chtěl poslat malou domů Skoupý, ale namazal míč přímo na nohu Vejtasy, který byl opět sám před Štillerem. Ač si gólman na míč sáhl, mimo tyče už ho vytěsnit nedokázal - 1:0.

 

Po tomto gólu byli domácí jako opaření a Slabce se hnaly za další brankou. Velkou příležitost měl Čiha, ale jeho parádní střelu zastavilo břevno Štillerovy svatyně. Z další šance se prosadil Konopásek, ale jeho branka nakonec nebyla pro ofsajd uznána. Chvilku poté mohl navýšit vedení Slabec právě Konopásek, který se řítil sám na Štillera, ale ten však nepřipustil změnu skóre a připsal si další skvělý zákrok. A jelikož Klouček, Čech a Hanych své šance nevyužili, do kabin se šlo za překvapivého vedení slabeckých fotbalistů.

Slabce excelovaly

Kdo čekal, že posilněná rezerva vletí do druhé půle a pokusí se o zvrat utkání, byl velice zklamán. Ve 47. minutě odpískal velice přísnou penaltu sudí Šmíd a Melichar se nemýlil - 2:0. O pár minut později utekl po levé straně Konopásek a parádní střelou nedal Štillerovy šanci - 3:0. Po tomto góle se Zavidov zvedl i zásluhou D. Štillera, ale střelecká muška byla hodně vychýlená.

 

Krátce po hodině hry vrátil Zavidov do zápasu Beneš – 3:1. Poté se hra hodně rozkouskovala, což vyhovovalo hlavně slabeckým hráčům. Zavidov se snažil vstřelit další branku, a tak otevřel obranu, což soupeř dokázal potrestat. Poslední desetiminutovka začala samostnatným unikem T. Černého, který bez problémů navýšil slabecké vedení - 4:1.

 

Dvě minuty před koncem stál Konopásek minimálně na ofsajdové hraně, ale pomezní sudí svůj praporek nechal dole, a tak slabecký hráč zápasu šel sám na Štillera a nezaváhal - 5:1. Na konci utkání byl ještě ve vápně faulovaný Beneš, který penaltu sám proměnil – 5:2. To bylo poslední, co utkání nabídlo. Zavidov začal jarní část na výbornou, ale nyní si vybral velmi slabou chvilku, naopak Slabce zaslouženě vyhrály.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: První poločas jsme měli celkem převahu, i když začátek zápasu nebyl moc atraktivní, tak jsme se snažili kombinovat a dali jsme gól se štěstím po chybě obrany. Do druhého poločasu jsme celkem vlétli a převzali iniciativu. Nejdříve gól z penalty a chvíli poté další. Za stavu 3:0 jsme ale znervózněli a začali jsme zbytečně bránit výsledek a inkasovali jsme. Pak jsme začali znova hrát a dali dva góly. Následovala už jen zbytečná penalta na konci zápasu. Celkově jsme byli lepší a výhra je zasloužená.

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: Ani nevím, co k tomu říci. V našem podání fotbalová tragédie. Byli jsme úplně bez chuti, energie, nepřevedli jsme vůbec nic. Proti Slabcům to byl zápas o šest bodů, ale jakým způsobem jsme k zápasu přistoupili, jsme si nezasloužili ani bod. Jsem hodně zklamaný.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Konopásek [-] , V. Schejbal [-] , K. Mužík [-] (85. M. Švarc [-] ) , P. Holý [-] (75. J. Černý [-] ) , R. Vejtasa [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , M. Vaněk [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Klouček [-] , V. Beneš [-] , J. Kraus [-] (81. R. Štiller [-] ) , M. Skoupý [-] (57. Z. Beneš [-] ) , P. Čech ml. [-] , J. Hanych [-] (61. D. Štiller [-] ) , M. Krejčí [-] , P. Vitner [-] , M. Zuda [-] , L. Kříž [-]

Hráči zápasu: M. Vaněk , M. Konopásek .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - JASANSKÝ Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra hostů

Dvojka a sázka na čtyři a více žlutých karet.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Rezerva Zavidova podává na jaře slušné výkony a především mají dostatek hráčů, ve Slabcích by měla zvítězit

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích