2:1p.
(0:0)
70. J. Knap
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty málem šokovaly výhrou na Olešné


Branky


85. J. Černý - 70. J. Knap
21

Při pohledu na tabulku byla Olešná jasným favoritem. Pásová Ocel má hned dvakrát více bodů než soupeř z Pustovět, ale jak ukázal nejen tento zápas, na to se nehraje. Pustověty zabojovaly a využily domácích hádek a neshod k zisku alespoň jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídala šanci

Olešná vlétla do zápasu suverénně, když pálil po jednoduché a pohledné kombinaci Polášek nad. Pustověty o sobě daly také vědět. Rychlé útočné duo Truska - O. Hula zaměstnávalo domácí fotbalisty. Prvně jmenovaný měl na kopačce gól, ale netrefil odkrytou branku. Domácí brankář musel být i nadále v pozoru. Úspešně čelil nájezdu z úhlu, Olešná tak dostala dost velké varování.

 

Po centru Černého zakončoval opět Polášek, ale neměl ideálně seřízená mířidla. Po rohovém kopu hlavičkoval Křivánek, míč ale ke smůle domácích skončil těsně nad břevnem. Olešná byla přeci jen blízko vedoucí brance. Po Křivánkově standardce hlavičkoval do břevna Černý. Následoval další centr, po kterém vychytal hlavičkujícího Topinku skvěle Beneš. Křivánek posílal do šestnáctky dobré balony, další takový nezužitkoval Černý. A když tentýž hráč neumístil do odkryté branky centr Blechy, šlo se do kabin za bezbrankové remízy.

Pustověty byly blízko k výhře

Do druhé půle vstoupila Olešná s polovičním nasazením a Pustověty naopak přidaly. Hostující celek převzal otěže hry a byl nebezpečný. Několikrát si ale pustovětští fotbalisté vylámali zuby na výborném Fiedlerovi. Útočná snaha pokračovala a Sokol šel zaslouženě do vedení, když se v 70. minutě trefil z přímého kopu přes zeď Knap - 0:1. Vyrovnání měl na dosah ruky Topinky, ale ani on neukončil čekání na gól.

 

Čas plynul a když Pustověty nepřidaly pojistku, tak se ozvala druhá strana. Zafungovalo fotbalové pořekadlo nedáš - dostaneš a pět minut před koncem dorazil střílený centr Poláška do sítě Černý - 1:1. Utkání tak dospělo do penalt, kdy si nakonec Olešná připsala plusový bod, který by zasluhoval zejména za výkon ve druhé půli spíše soupeř.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Roman Zadák, trenér: První poločas se dalo celkem mluvit o fotbalu, nehráli jsme úplně špatně, i když nepřesností bylo více než bychom chtěli, ale šlo to. Jen jsme bohužel nedokázali proměnit několik našich šancí. Pak přišel druhý poločas a to už nebylo nic, ale vůbec nic. Nedokázali jsme si přihrát ani na metr, nebyl pohyb, ale to pořád nebylo to nejhorší. Navic nas několikrát zachránil brankář. To se prostě může stát, hrajeme okresní přebor, ale místo hecnutí a povzbuzení, přišly opět výčitky a hádky. Jak jsem psal již před sezónou, pokud budeme parta, tak máme na to celou soutěž vyhrát, ale takhle prohrajeme i se soupeři o soutěž níž. Tohle mi vůbec nebaví, fotbal mám strašně rád, celý život jsem ho hrál, měl jsem z něj vždy radost, ale tohle mi bere veškerou chuť cokoliv dělat nebo se nějak snažit. Stále ale věřím, že to zlepšíme a budeme hrát zase v pohodě a s radostí z fotbalu.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Byl to vyrovnaný zápas, který přinesl dost šancí z obou stran. Olešná byla nebezpečná hlavně co se týče standardek, my jsme zase čerpali z rychlých úniků. My jsme dali góla z přímého kopu, soupeř pět minut před koncem. Škoda, že jsme to neuhlídali do konce.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Topinka [-] (84. K. Köhler [-] ) , J. Černý [-] , J. Procházka [-] , F. Blecha [-] , L. Helebrant [-] , M. Křivánek [-] , R. Polášek [-] , A. Hlavsa [-] , K. Ivančík [-] (66. Z. Přibík [-] ) , M. Vodrážka [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Kameník [-] , V. Bičovský [-] (73. J. Langmajer [-] ) , D. Šnobl [-] (46. M. Šimon [-] ) , O. Hula [-] , J. Sixta [-] , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] , R. Truksa [-] , M. Karnafel [-] , J. Hula [-]

ŽK: 72. J. Procházka - 58. M. Kameník , 79. M. Beneš .
Hráči zápasu: V. Fiedler , M. Vodrážka - J. Knap .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HUSÁK Jan - LIČMAN Milan (N), STRAKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra domácích

Jednička a handicap 0:3.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Olešná nebude mít s Pustovětskými sebemenší problém a v klidu by měla zvítězit

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích