Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes v závěru sebrala Jesenici vítězství


Branky


21

Kněževes po třech domácích zápasech v řadě zajížděla poprvé na jaře ven. A to do Jesenice, které se vstup do druhé části soutěže vůbec nepovedl. Nyní to ale měli domácí fotbalisté výborně rozehrané, ale v samém závěru o výhru přišli a vyšli tak z dalšího zápasu naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný náskok Jesenice

Vstup do zápasu se povedl Jesenici, která šla po brejku Kapounem do vedení - 1:0. O deset minut později přišla ztráta Vaníčka na půli hřiště a domácí se prokombinovali k zakončení, když mezi Lennerovy nohy pálil Kolář - 2:0. Kněževes druhá inkasovaná branka nakopla a nyní byla na hřišti dominantní. Hosté si vytvořili tlak, ale ztroskotávali na domácím brankáři, kterým byl pro tentokrát Kalaj. První poločas tak přinesl slibný náskok Jesenici.

 

Kněževes v závěru rozhodla

Po zranění Vaníčka ze 33. minuty musel sundat rukavice Lenner a jít do pole. V brance ho nahradil M. Vršecký. Po hodině hry to byl právě kněževeský gólman, který se za hranicí šestnáctky dostal k odraženému míči a s přehledem ho uklidil do šibenice, krásný gól - 2:1. O minutu později ale byl zase rozdíl dvoubrankový. Další brejková situace a ztráta hostí, kterou potrestal tentokrát jesenický kapitán John - 3:1.

 

Na další branku se opět nečekalo dlouho. V 69. minutě dostal Vrábík nahrávku mezi dva bránící hráče a vysunutý stoper i přes obranný skluz Beneše propálil Kalaje - 3:2. Čas plynul a tlak Kněževsi pokračoval. V poslední desetiminutovce přišel zvrat. Nejprve vyrovnal po individuální akci Neveďal - 3:3. Minutu před koncem přišlo rozhodnutí. Nakopnutý míč do vápna směřoval na hlavu Vrábíka, který přehlavičkoval Kalaje ve vzdušném souboji a šel se radovat k rohovému praporku, ze kterého si spolu se svým dresem udělal vítěznou vlajku - 3:4.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman ml., obránce: Větší část zápasu jsme byli pod, nazval bych to kontrolovaným, tlakem. Povedlo se nám pár protiútoků, ze kterých jsme dokázali vsítit tři hezké góly. Bohužel ke konci jsme se už strachovali o výsledek a svými hrubicemi jsme soupeři darovali jak vyrovnávací, tak vítězný gól. Asi zasloužené body pro Kněževes, ale i tak to byl pro nás hořký konec.

FK Kněževes
Radek Vaníček, obránce: Těžce se to hodnotí, nebylo to z naší strany ideální. Ve 12. minutě jsme prohrávali po dvou chybách a dvou brejcích o dvě branky. Pak jsme začali tlačit a vylámali si zuby na domácím brankáři. Domácí jsme k ničemu nepouštěli, ale sami jsme nebyli schopni pořádně zakončit a když, tak tam byl tam brankář. O přestávce jsme se v kabině hecli a šli do druhého poločasu s plánem dát rychlý gól a dostat se do hry. Povedlo se nám to až v 66. minutě, kdy se nádherně trefil do šibenice z vápna Lenner, který nastoupil po mém zranění do pole, protože jsme na lavici měli jen náhradního brankáře. Bohužel hned v zápětí jsme inkasovali a opět museli dotahovat. Nezlomilo nás to a o dvě minuty později dal kontaktní gól Vrábík. Pět minut před koncem se prosadil Neveďal a bylo vyrovnáno. Domácí jsme tlačili a šli za výhrou. Minutu před koncem rozhodl Vrábík a díky jeho trefě jsme brali tři body, ale předvedená hra neodpovídala tomu, co bychom chtěli hrát.



Sestavy


FC Jesenice
R. Kalaj [-] - P. John [-] - D. Kapoun [-] - D. Brda [-] , P. Šťastný [-] , D. Kolář [-] , M. Pacourek [-] , P. Altman [-] , J. Kougl [-] , F. Horvát [-] (60. D. Kotek [-] ) , M. Žebrakovský [-] (46. J. Beneš [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - T. Šíma [-] , O. Neveďal [-] , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , P. Komžik [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] (33. M. Vršecký [-] ) , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 77. M. Pacourek - 89. J. Vrábík .
Hráči zápasu: M. Houška , J. Vrábík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TÝČE Vladimír, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra hostů

Jesenice není v ideálním rozpoložení, Kněževes vyhraje.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kněževes by si měla z Jesenice odvést všechny body

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů