2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lubná oplatila Olešné podzimní porážku


Branky


19

V brzkém nedělním odpoledni přivítal Baník na svém hřišti soupeře z Olešné. Vzhledem k tomu, že Olešná byla jediný tým, který dokázal v podzimní části Baník pokořit v základní hrací době, a to navíc přídělem 4:0, měli nyní lubenští velkou motivaci k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaváhání potrestal Trejbal

Od začátku zápasu drželi na svých kopačkách míč více hosté. Domácím se opět nedařilo tvořit hru a jejich kombinaci provázelo velké množství nepřesností a ztrát. I přes územní převahu se ale nepodařilo Olešné ohrozit domácí branku a naopak to byla Lubná, kdo měl první velké šance zápasu. Bylo to po rohovém kopu, na který si výborně naskočil Kollár a svojí hlavičkou orazítkoval břevno.

 

Pár minut nato po standardní situaci byl v pokutovém území opět Kollár u střely, která ale opět neskončila za zády Fiedlera. Skóre otevřel ve prospěch domácích ve 36. minutě Trejbal, který s Plačkem napadal rozehrávku hostí. Fiedler ale po malé domů od Vodrážky chyboval při rozehře na velkém vápně a Trejbal tak rozvlnil síť opuštěné branky – 1:0.

 

Po vstřeleném gólu se hra domácích o něco zlepšila a několikrát se jim povedlo rychlou narážečkou uvolnit po lajně rychlíka Varyše, který ale jeho typické bomby z úhlu do branky neprocpal. Hosté se k vážnějšímu ohrožení branky v prvním poločase nedostali. Do kabin tak šli domácí v poločase o jednu branku šťastnější.

A na konec opět Trejbal

Druhý poločas byl ofenzivně v režii Olešné a hrálo se převážně na polovině domácích. Hosté vysunuli do předních řad několik hráčů navíc a domácí záloha tak hrála většinou po boku obránců. Velký tlak vyústil v několik standardních situací z cca 20 metrů, které výborně přes zeď zahrával Vodrážka. Herink ale všechny jeho pokusy lapil. Hosté hrozili i z několika velice nebezpečných rohů, kde se jim dařilo před brankou vyvolat v hojném počtu velký zmatek.

 

Domácí ale s vypětím všech sil a výborně chytajícím Herinkem všechna nebezpečí odvrátili. Několikrát se baníkovcům podařilo vyslat do otevřené obrany do brejku Varyše a Boka, kteří ale nebyli proti Fiedlerovi úspěšní. Druhá domácí branka pak přišla až v 90. minutě, kdy Trejbal navedl míč kolmo do vápna a do protipohybu brankáři umístil střelu k tyči – 2:0. Po rozehrání ji následoval jen hvizd hlavního sudího a tři body tak zůstaly po odedřeném zápasu domácím.

 

Na zápase fotil David Svoboda, jehož fotky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: "Zápas těžko hodnotit. Kdybychom proměňovali šance, mohl být poločas 3:0 a druhou půli jsme si mohli užít. Nicméně nestalo se a zápas tak byl bojem o každý centimetr hřiště až do závěru zápasu, kdy na 2:0 pečetil Trejbal. Vzhledem k našemu výkonu by nicméně spravedlivější byla remíza, protože na naší straně stálo i štěstí. Na jaře můžeme být prozatím spokojeni s bojovností a bodovým ziskem, herně je to prozatím hodně pod naše možnosti."

FC Olešná
Aleš Hlavsa, hrající asistent trenéra: "Vzhledem k dnešním absencím jsme odehráli kvalitní utkání a soupeře moc nepouštěli do hry. Bohužel jsme inkasovali po chybě gólmana lacinou branku. Ve druhé půli jsme si vypracovali množství slibných situací, bohužel neproměnili žádnou. A do otevřené obrany inkasovali podruhé. Hráčům bych chtěl poděkovat za předvedený výkon, i v této improvizované sestavě jsme byli fotbalovějším týmem."



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , P. Suchý [-] - D. Varyš [-] (75. M. Pokorný [-] ) , M. Štícha [-] , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] (56. M. Bok [-] ) - A. Trejbal [-] , J. Plaček [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Zadák [-] , J. Černý [-] , J. Procházka [-] , R. Topinka [-] , K. Köhler [-] (60. Z. Přibík [-] ) , T. Vodrážka [-] , F. Blecha [-] , A. Hlavsa [-] , K. Ivančík [-] , M. Vodrážka [-]

ŽK: 34. J. Plaček - 31. M. Vodrážka , 43. R. Zadák , 62. J. Procházka .
Hráči zápasu: A. Herink , L. Brabec .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli lídra okresu a těžkého soupeře z Olešné porazí a vrátí mu tak podzimní porážku.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích