Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 10:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidovská rezerva i přes souběh s A-týmem porazila Pustověty


Branky


19

Do Zavidova zajížděli hráči z Pustovět, kteří jsou v tabulce o jednu příčku před zavidovskou rezervou. Ta měla souběh zápasu s A-týmem, a tak bylo jen otázkou, jak se k tomu hráči obou týmů postaví. Na jedné straně pálil ostrými Čech, na druhé Truksa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

Domácí vstoupili do utkání aktivněji než hosté, ale bez vážnější gólové šance. Hosté byli nebezpeční hlavně díky náběhům Truksy. Právě hostující kanonýr byl prvním hráčem, který otevřel gólové hody. V 17. minutě hosté překopli dlouhým pasem domácí obranu a Hůla poslal ideální přihrávku na Truksu, který se parádně opřel do míče a nedal Štillerovi šanci - 0:1.

 

Domácí byli jako opaření a Pustověty získaly herní převahu. Ovšem ne na dlouho. Ve 28. minutě utekl po pravé straně Čech mladší, který tvrdě pálil. Jeho pumelici Beneš vyrazil jen k nohám Krejzy, jehož ránu zastavila až síť - 1:1. Po této brance převzali otěže zápasu domácí, ale první půle další branku nenabídla.

Body zůstaly doma

Hned po přestávce začal řádit Čech mladší, který se chvilku po rozehrání dostal do zakončení a po minutě poslal svůj tým do vedení - 2:1. Rezervu tato branka nakopla a hosty naopak uspala. Minutu poté to byl stejný hráč, který poslal krásnou střelu za tyč a zavidovská "Benfica" vedla o dvě branky – 3:1.

 

Hosté byli v tu chvíli jak opaření a to přišla ještě jedna rána, když navýšil Čech starší – 4:1. Zavidov se hnal do jednoho útoku za druhým, ale chyběl větší klid nebo přesnost v zakončení. Nedáš - dostaneš platilo i v tomto zápase. V 75 . minutě využil menší chaos v domácí obraně Truksa a přidal svůj druhý gól – 4:2. Zavidov se dále snažil přidat ještě branku, ale bez gólového efektu. Hosté už se také na další gól nezmohli, a tak domácí mohli slavit velice cenné vítezství.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Tento zápas byl pro nás velice důležitý, hrálo se tzv. o šest bodů. Musím říci, že jsme zápas zvládli velice dobře. První půle nebyla z naší strany ideální, ale druhá půle už byla o něčem jiném. Hodně nám pomohly tři góly, které jsme vstřelili hned po přestávce. Všichni kluci zaslouží pochvalu za předvedený výkon, bojovnost a nasazení."

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: "Soupeř vyhrál hlavně díky tomu, že byl důraznější a více chtěl. Byl hladovější za góly. Jeden z nich sice podle mě neměl platit poté, co byl míč vykopnut z ruky brankáři, ale to nemění nic na tom, že jsme si to prohráli sami."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] , M. Dvořák [-] , P. Čech st. [-] , P. Pešek [-] (69. R. Štiller [-] ) , R. Vanický [-] , O. Krejza [-] , P. Čech ml. [-] , D. Denk [-] (80. Z. Beneš [-] ) , M. Zuda [-] , L. Kříž [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - O. Hula [-] , J. Sixta [-] , V. Bičovský [-] (46. M. Elmerich [-] ) , P. Hovorka [-] , D. Šnobl [-] (62. M. Beneš [-] ) , J. Knap [-] , R. Truksa [-] (87. A. Bičovský [-] ) , M. Šimon [-] (87. J. Langmajer [-] ) , J. Hula [-] , M. Karnafel [-] (65. P. Bučák [-] )

Hráči zápasu: O. Krejza , P. Čech ml. - R. Truksa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TICHÝ Martin - ŠMÍD Rudolf, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Zde vidím jasnou jedničku.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů