Lužná z Jesenice veze pouze bod


Branky


20

Souboj sousedů v tabulce. Jesenice měla na domácím hřišti co odčinit, neboť z Rynholec si přivezla pěkný debakl. Lužná zase nestačila na Kněževes a nyní ji čekal druhý venkovní zápas v řadě. Ten dospěl až do penaltového rozstřelu, po kterém je v této loterii Jesenice i nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice srovnala

Do zápasu vstoupila aktivněji Jesenice, která se dostávala do šancí. Ty ale brankou neskončily, a tak udeřili hosté. Ve 21. minutě obranný odkop přistál na kopačce Šnajdra. Ten vyslal obloučkem do náběhu Pokorného, který měl možnost nahrát nabíhajícímu J. Staňkovi, ale situaci vzal na sebe a zkušeně zakončil - 0:1. Domácí inkasovaný gól nerozhodil a ti šli ihned za vyrovnáním. Střelu domácího útočníka pod nátlakem bránícího Kopernického s Náglem ale lapil P. Staněk.

 

Hostující brankář byl na svém místě i o pár minut později. Útočnou chuť neskrýval J. Staněk, který nastartoval od půlící čáry a řítil se ze strany vápna na Bajera, kterého zkoušel obstřelit, ale míči do branky kousek chyběl. Jesenice se přeci jen dočkala vyrovnání, to když nabídku z první po kombinační akci trefil zpoza vápna přesně Kapoun - 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

 

Druhý poločas gól nenabídl

Druhý poločas nabídl úspornější tempo. Oba celky měly ze hry stejný díl a na gól se čekalo. A také na šanci. Do první vážnější se dral Pokorný, když zkoušel centr Šnajdra uklidit nůžkami, ale to ne příliš nepovedlo. V 75. minutě pak střídající Bendl mířil po povedené akci a nahrávce Šnajdra těsně nad. Jesenice svou útočnou snahu řešila nepřesně a když ani závar před Bajerem hosté do branky nedotlačili, šlo se do penalt, ve kterých si připsali plusový bod hráči Jesenice.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: "Po výprasku z minulého týdne jsme se potřebovali chytit. Podařilo se nám chytit začátek a vypracovali jsme si několik zajímavých šancí. Bohužel naše produktivita byla špatná a proto nás soupeř potrestal po naší ztrátě balonu na půlce soupeře. Pokorný po samostatném úniku nezaváhal a prohrávali jsme. Následně jsme Lužnou zatlačili a Kapounem se nám podařilo srovnat. Druhý poločas byl vyrovnanější. Ale moc krásný fotbal se nehrál, i přesto bych řekl, že jsme si vytvořili více šancí a měli jsme doma získat 3 body. Penalty jsou loterie, ale zvládli jsme je lépe a 2 body bereme."

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Všichni přítomní hráči zaslouží pochvalu za obrovské nasazení a chuť uspět. Bohužel jsme měli nedostatky ve fotbalovosti, abychom si dokázali míč víc užít a tím si vytvořit ještě více kvalitních příležitostí. Zápas byl o neproměněných šancích a rozhodující gól mohl dát kdokoliv, takže plichta spravedlivá. Penalty se nám dnes nepovedly."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - VRUBEL Marek, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2019 14:42
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Jesenice se nevzpamatuje z debaklu od Rynholce a prohraje.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů