Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 10:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidovské béčko se zvedá, na Lubnou to ale nestačilo


Branky


19

Zavidov doplnil svůj kádr, a tak se dá očekávat zlepšení i v B-týmu. Po vydařené zimní přípravě tak bylo jen otázkou, jak zavidovská Benfica zvládne konfrontaci s dalšími okresními týmy. Jako první ji čekal duel s prozatím první Lubnou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil Zavidovu

Do zápasu vstoupili výrazně lépe domácí. Dařilo se jim držet míč na kopačkách a v klidu rozehrávat odzadu. Lubenští měli naopak velké problémy s rozehrou a udržením míče alespoň na polovině hřiště. Obranná činnost se tak na prvních dvacet minut změnila na nepěkné odkopávání. Již v 8. minutě využil nepohody hostujících obranců Čech ml., který se šikovně probojoval mezi třemi obránci až ke střele z hranice pokutového území a překvapivou střelou k tyči z nesnadné pozice poslal Zavidov do vedení - 1:0.

 

Hře i nadále dominovali domácí, ale díky rychlému brejku Varyše, který se vrátil do sestavy po dlouhém zranění, byli hosté zpět ve hře. Navrátilec v sestavě zatáhl balon po pravé lajně a z úhlu překonal prudkou střelou Štillera - 1:1. Přibližně v polovině prvního poločasu se hra vyrovnala a Baníkovci se konečně dostali do tempa. Dařilo se jim také kombinovat a ulevit tak zadním řadám. Vpředu pracoval parádně Eck, který se snažil podržet míč a rozehrát na rychlého Trejbala a Varyše. Těsně před koncem první půle se po bleskové kombinaci Ecka a Trejbala prosadil z první Henzély a v závěru poločasu tak přiblížil hosty ke třem bodům – 1:2.

Lubná drama nepřipustila

Do druhého poločasu se lubenští vrhli daleko lépe než do začátku utkání. Ve středu hřiště výborně přerušoval domácí kombinaci Štícha a dlouhé nákopy na Varyše na domácí obranu dobře fungovaly. Ani obrana hostí ale neměla dlouho na oddech. Dobře jí zaměstnával především Čech ml. s Křížem. Domácí několikrát zahrozili po centrech, kde chyběly pouze centimetry k dobré hlavičce. Nejblíže vyrovnání pak byl Kříž, který střílel do odkryté branky, kam ale hbitě zaskočil za Herinka Suchý a z brankové čáry balón vykopl.

 

V 65. minutě došlo ke střetu dvou hráčů v lubenském vápně, kdy domácí ztratili balon, čehož hosté ihned využili a hnali se do otevřené obrany. Brejk úspěšně zakončil Štícha do prázdné branky – 1:3. Od tohoto okamžiku domácí vrhli všechny síly do útoku, díky čemuž dávali zabrat lubenské obraně. Ta si ale poradila se všemi pokusy a na druhé straně posílala své ofenzívní esa do brejků. Postupně se tak na Štillera řítili sami Trejbal, Varyš i Štícha, ale Štiller si se všemi brejky bravurně poradil nebo míč mířil přímo do něj.

 

Až v 84. minutě se podruhé prosadil Varyš, když vyslal z kroku projektil z rohu velkého vápna a rozvlnil domácí síť naposledy – 1:4. Oslavil tak první jarní vítězství svého týmu a dva góly v prvním letošním utkání po úspěšné rekonvalescenci.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Do tohoto utkání šli jako jasní favorité hráči z Lubné, ale kdo se byl podívat na zápase, musí uznat, že výsledek byl pro nás krutý. Po celý zápas jsme hráli dobře, v některých pasážích zápasu jsme i dominovali, ale dojeli jsme na neproměňování jasných gólových šancí. Všem kluků musím poděkovat za přístup a nasazení. Pokud budeme pokračovat v podobné aktivitě i v dalších zápasech, dobré výsledky se dostaví. Velké poděkování patří také fanouškům, kterých se dostavilo opravdu dost a povzbuzovali nás."

TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: "Zápas měl klasické neduhy prvního soutěžního utkání po přestávce. Hru provázely ze začátku nepřesnosti a ztráty míče, bohužel více na naší straně. Zavidovští toho využili již v 8. minutě, kdy se šikovně mezi několika obránci prosadil Čech. Naštěstí jsme rychle vyrovnali a navíc jsme díky gólu do šatny šli do druhé půle s jednobrankovým náskokem. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější. Šance byly na obou stranách, my jsme dokonce několikrát šli sami na gólmana, bohužel neúspěšně. I tak jsme se ale dvakrát prosadili a pak již pohlídali pohodlný náskok. Teď se musíme podstatně lépe připravit na Olešnou, které bychom rádi vrátili podzimní příděl."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Čech st. [-] , M. Skoupý [-] , P. Čech ml. [-] , M. Krejčí [-] (71. Z. Beneš [-] ) , R. Štiller [-] (46. M. Zuda [-] ) , J. Kraus [-] , D. Denk [-] (68. A. Kraus [-] ) , R. Vanický [-] , J. Hvězda [-] , L. Kříž [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - P. Suchý [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , L. Klik [-] - D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , M. Štícha [-] , R. Henzély [-] (81. M. Pokorný [-] ) - V. Eck [-] , A. Trejbal [-] (66. P. Volf [-] )

ŽK: 32. P. Čech st. , 85. P. Čech ml. - 30. A. Trejbal , 35. L. Brabec , 85. V. Eck , 89. P. Kollár .
Hráči zápasu: R. Vanický - D. Varyš , P. Suchý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, SÝKORA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Při každém tipování říkám, že nerad tipuji na náš výkon. Měli jsme dobrou zimní přípravu a doufám, že to potvrdíme hned první kolo a potrápíme a zdramatizujeme Lubné cestu za celkovým vítězství v soutěži.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů