3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty vlastními chybami přišly o vítězství ve Slabcích


Branky


17. V. Melichar (p.) , 70. J. Čiha , 89. R. Vejtasa - 35. M. Komín , 50. M. Kokšál (p.) , 73. M. Komín
17

Slabce na podzim dokazovaly, že zejména doma umí potrápit. Ale také to, že umí vysoce prohrát. Na úvod jarní části přivítaly na své půdě nevyzpytatelné Senomaty. Byť v zápase měli hosté více ze hry, sami si utkání zkomplikovali a dovolili soupeři dotáhnout zápas do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

Do začátku vstoupily lépe Senomaty, které si ihned vytvářely šance. V těch byl neúspěšný Mácha nebo Komín, který dvakrát nedokázal protlačit míč do sítě z úrovně malého vápna a trefoval Hrbka. První vážnější šance domácích skončila hned penaltou.

 

Rác vyhazoval míč na krajního obránce, ten ale balon ztratil a musel ve vápně faulovat. Nabídnutý pokutový kop zužitkoval Melichar - 1:0. Na vyrovnávací branku se čekalo přes půl hodiny. Senomaty i nadále měly převahu a neproměňovaly šance. Poté se ale prohnal mezi obranou Komín a díky svému důrazu srovnal - 1:1.

Vyrovnání v poslední minutě

Hned zkraje druhého poločasu byla odpískána penalta i na druhé straně. Míč si na puntík postavil Kokšál a stejně jako Melichar se nemýlil - 1:2. Senomaty kontrolovaly hru, ale poté se nevyhnuly hluché desetiminutovce, kdy se vrhaly pouze dopředu a ve finální fázi chyběla jednoduchost.

 

Kuriózní branku zaznamenal Čiha, když zahrával přímý kop. V tu chvíli, kdy míč zřejmě tečoval ruku jedno z bránících hráčů ve zdi, tak sudí Šmíd pískl do píšťalky a vypadalo to, že se bude zahrávat penalta. Rác tedy přestal chytat, míč skončil za jeho zády a světe div se - gól - 2:2.

 

Senomaty to nijak nepoložilo, ba naopak nadále držely míč a vzaly si své vedení zpět, když Komín několikátou ze svých šancí proměnil - 2:3. Už to vypadalo, že zápas zná svého vítěze, ale v poslední minutě místo tahání času u praporku zvolil Tajbl centr, který mířil jen do Hrbkových rukavic. Domácí brankář rychle vykopl, hostující defenziva propadla ve vápně a Vejtasa poslal zápas do penalt - 3:3.

 

Po penaltách si připsali plusový bod hosté ze Senomat.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: "Zápas jsme až na hluchou desetiminutovku ve druhém poločase odehráli slušně. Doplatili jsme na naši neschopnost proměňovat šance. Když jsme zápas mohli v klidu dohrát, nabídli jsme soupeři možnost vyrovnat a díky vlastní nefotbalovosti jsme přišli o tři body."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , K. Mužík [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , V. Schejbal [-] (84. R. Vejtasa [-] ) , M. Vaněk [-] , M. Votava [-] , M. Benada [-]

SK Senomaty
L. Rác [-] - M. Kokšál [-] , M. Sailer [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , M. Špidra [-] , A. Polcar [-] , M. Komín [-] (88. J. Tajbl [-] ) , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 68. M. Hudák .
Hráči zápasu: T. Hrbek - M. Komín , M. Kokšál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - STROUHAL Jiří (N), BAĎURA Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Jeden z mých prvních odvážných tipů. Slabce měly tvrdou zimní přípravu a jsou na jaro dobře připravené. Proto myslím, že si tři body nechají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů