3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola pro Mšec, Kučera se blýskl nádherným gólem


Branky


17

Hodně zajímavý duel byl na úvod jara k vidění ve Mšeci, kam zavítaly Hředle. Oba celky chtěly vyhrát, ale blíže k tomu byli domácí, kteří již během první půle získali početní výhodu. Traverza na brzké vyloučení doplatila a v úvodním zápase nebodovala. Utkání bylo dosti vyhrocené, výsledkem byly celkem tři červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta a neproměněná penalta

Hředle od samého začátku dobře bránily a chtěly hrozit z brejků. Za velké podpory svých fans se do šance dral hned v úvodu Bechner, před kterým musel rychle z branky Doubrava. Hned ve 3. minutě se měnilo skóre. Novic ve vínovém dresu Ryšlavý vysunul Machovského a ten precizně zakončil - 0:1. Po úvodní brance se hra zklidnila a k vidění toho příliš nebylo. Z velkého úhlu to zkoušel Chlád, ale jeho pokus se neujal. Obrovskou šanci zazdil Jurgovski, který se na hodně velké ofsajdové hraně hnal sám na Malinovského, ale trefil pouze jeho rukavice.

 

Ve 25. minutě nastala pro Hředle komplikace. Ztrátu Ryšlavého na půli hřiště a následnou útočnou akci ukončil faulem Malinovský a šel do sprch. Do branky si stoupl se zraněním laborující A. Vitner, který čelil penaltě Škuthana. Domácí fotbalista ale nechal vyniknout A. Vitnera, který tímto důležitým zákrokem držel svůj tým nad vodou. Po půl hodině hry naskočil do branky nestárnoucí a zkušený Sklenář. Více toho první dějství nenabídlo a oslabené Hředle tak udržely vedení. Do druhé půle je ale čekala spousta práce.

Krásný gól Kučery a další červené

Mšec od samého začátku druhé půle zapla a byla odměněna. Ve 47. minutě neodhadl rohový kop Sklenář, druhý novic ve hředelském dresu Čuda nepokryl Zemana a bylo vyrovnáno - 1:1. Jak ke konci první půle, tak i začátkem druhé, byl k vidění ostrý zákrok na hředelského hráče. Sudí ale zřejmě šlapák na Bechnera přehlédl a následní standardka naštěstí pro hosty skončila nad.

 

Krásný fotbalový moment nabídla 55. minuta utkání. Nejprve umístěnou střelu Hellera zneškodnil Sklenář. Jeho výkop si zpracoval na půli hřiště Kučera a nádherně ho poslal za Sklenářova záda - 2:1. Hředle i přes početní nevýhodu šly za vyrovnáním. Po hodině hry hledal centrem Ryšlavý ve vápně Bethela, tomu se ale zakončení v dobré pozici vůbec nepovedlo. Na druhé straně přišel s nebezpečným zakončením ze standardky Heller, stav ale zůstal neměnný.

 

V 71. minutě využil rychlosti Jurgovski, kterému nestačil Bethel. Domácí fotbalista našel ve vápně Zemana a bylo vymalováno - 3:1. Ještě hůře bylo pro Traverzu v 76. minutě, kdy uviděl za faul Somol rovnou červenou kartu. Hředle to i tak nevzdávaly. Čuda se dostal do vápna, byl sražen k zemi, ale dle sudího Strouhala bylo vše v pořádku. Konec zápasu nabídl třetí červenou kartu, kterou viděl Kočí za nevybíravý zákrok na Cibulku.

 

Galerie od Antonína Vydry.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
Tomáš Janoušek, obránce: "Do zápasu jsem nevkročili úplně šťastně, protože už ve 3. minutě jsme prohrávali. Šance v první půli jsme měli, ale nedokázali jsme je zužitkovat. Druhou půli jsme se zlepšili a přišly i branky. Zápas byl dost vyhrocený, padly tři červené a faulů bylo dost, ale o bojovnosti to přece je. Zasloužené 3 body."

FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: "Je to velká škoda, po zbytečných chybách jsme ztratili víc než slibně rozehrané utkání. Do vyloučení V. Malinovského jsme byli lepším mužstvem a i bez zraněného A. Vitnera, jenž musel po chycené penaltě nuceně střídat, jsme domácí v deseti prakticky do ničeho nepustili. Ve druhé půli již domácí dominovali, navíc jim hodně pomohla nejprve rychlá branka a vzápětí branka hodně kuriózní. Pokusit se zvrátit ve Mšeci výsledek v deseti již bylo hodně složité. Rozhodčí nás rozhodně neporazil, neboť obě vyloučení byla správná a všechny branky regulérní, přesto si myslím, řeknu-li to diplomaticky, že on sám nemohl být se svým výkonem ve druhé půli spokojen. Klukům musím i přes prohru poděkovat, jedeme dál – i když nevím s kým, …bez V. Malinovského, D. Minaříka, A. Vitnera, M. Somola a možná i M. Cibulky bude problém mužstvo vůbec složit."



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
P. Doubrava [-] - - - J. Zeman [-] (90. F. Libecajt [-] ) - J. Kučera [-] , R. Škutchan [-] (87. M. Kočí [-] ) , T. Janoušek [-] , M. Burger [-] , P. Heller [-] , M. Pejša [-] , P. Neužil [-] (12. J. Chlád [-] ) , J. Jurgovski [-] , Z. Červený [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] (73. D. Brož [-] ) , V. Ryšlavý [-] , B. Amauwah [-] , T. Čuda [-] (83. T. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] (32. J. Sklenář [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

ŽK: 9. J. Kučera , 85. P. Heller - 76. M. Cibulka . ČK: 88. M. Kočí - 25. V. Malinovský , 76. M. Somol .
Hráči zápasu: J. Kučera , J. Jurgovski .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BENEŠ Petr, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Toto je přesně zápas, kde se jen těžko tipuje favorit na vítězství. Ale tipuji, že Mšec využije domácího prostředí a zápas vyhraje.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích