0:3
(0:1)
41. V. Zuska
52. M. Šimon (vl.)
83. M. Šimon (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby příliš krásy nenabídlo, Městečko s klidem zvítězilo


Branky


41. V. Zuska , 52. M. Šimon (vl.) , 83. M. Šimon (vl.)
17

První jarní okresní kolo odstartovalo derby mezi domácími Pustověty s Městečkem. Za krásného počasí si do Pustovět našlo cestu hned několik příznivců, ale s fotbalem nemohli být příliš spokojeni. Městečko drželo míč po většinu zápasu a svého soupeře do šancí nepouštělo. Odměnou mu tak byly povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko mělo převahu

Na první větší příležitost se dlouho čekalo. Jako první zahrozil z otočky Urban, který mířil rohlíkem do tyče. Dalším nebezpečím pro domácí, kteří vsadili na defenzivnější styl, byl přímý kop Šnídla, který vyrážel nohou Beneš. Šnídl byl i v zárodku další akce, když rychlým autem vyslal Urbana, jehož zblokovaná střela se odrazila do dobré pozice k Majbovi. Ten ale vysoko přestřelil.

 

Městečko drželo míč a Pustověty si nic nevytvořily. Po ojedinělém centru ze strany zakončoval vedle ve skluzu O. Hula, novic v pustovětském dresu. Ve 26. minutě to zkoušel zpoza vápna Zelenka, ale domácí brankář byl pozorný a vyrazil jeho střelu na roh. Ten rozehráli hosté nakrátko, míč se vrátil zpět k Šnídlovi. Ten centrem našel hlavu Zusky, který po krásné fotbalové akci mířil těsně nad.

 

Dále byla k vidění spolupráce Šnídl - Urban, kdy druhý jmenovaný nadvakrát pálil. Jednou mu byla střela zblokována, při druhém pokusu mířila jen těsně nad. Pustověty se přeci jen dostaly do zakončení, ale to příliš starostí Procházkovi nenadělalo. Nejprve si míč kolem vápna navedl Truksa a trefil střed branky. Knapův přímý kop z dobré pozice postrádal razanci. Branky se příchozí diváci přeci jen v první půli dočkali. Ve 41. minutě centroval z přímého kopu od lajny Šnídl a Zuska krásně hlavou rozvlnil síť - 0:1.

Nešťastník Šimon

Druhý poločas začal pro Pustověty hodně nešťastně. Rohový kop Šnídla si srazil do vlastní branky Šimon - 0:2. Ohnivci hrozili především z velmi dobře zahrávaných standardek Šnídla nebo centrů z jeho kopačky ze hry. Z dalšího rohu našel kanonýr hostí hlavu Hadravy, který zblízka mířil nad. Poté nastala hluchá dvacetiminutovka, kdy se nedělo vůbec nic.

 

V 72. minutě zahrával přímý kop Urban a Beneš opět nohou vyrážel mimo tři tyče. V 83. minutě padla poslední branka, kdy opět do vlastní branky mířil nešťastně Šimon - 0:3. V závěru se mohly Pustověty dočkat alespoň čestného gólu, ale hlavička po rohovém kopu byla zblokována těsně mimo. Nepříliš pohledný zápas tak skončil klidným vítězstvím Městečka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: "Shodli jsme se, že když budeme chtít hrát fotbal, tak budeme dost inkasovat. Proto jsme zvolili defenzivnější taktiku. Chtěli jsme to vzadu udržet a pokud možno hrozit z brejků. Dali jsme si dva vlastní góly, ale výhra to pro soupeře byla zcela zasloužená."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Byli jsme lepší a více jsme drželi míč. Bylo to zasloužené vítězství, kombinovali jsme, jen to chtělo zvolit jednodušší zakončení, občas jsme to řešili zbytečně složitě."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , M. Šimon [-] , P. Hovorka [-] , J. Sixta [-] , D. Šnobl [-] (65. S. Hůla [-] ) , J. Knap [-] , R. Truksa [-] , J. Hula [-] , M. Kameník [-] (88. V. Bičovský [-] )

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Hadrava [-] (79. P. Baba-Musah [-] ) , L. Majba [-] (46. T. Elznic [-] ) , T. Heger [-] , P. Šnídl [-] , J. Grill [-] , V. Zelenka [-] (86. M. Karnafel [-] ) , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Křikava [-] (64. D. Jun [-] )

ŽK: 69. J. Sixta , 87. M. Kameník - 61. J. Křikava .
Hráči zápasu: P. Šnídl , J. Grill , V. Zuska , J. Urban .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - STRAKA Tomáš (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra hostů

Pustověty mají velmi dobrý tým. Přesto si myslím, že Městečko v tomto zápase vyhraje.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů