1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory zvládly důležitý mač ve šlágru kola


Branky


17

Těžký soupeř dojel do Býchor a domácí dokázali Velim jedinou brankou A. Vyhnánka porazit. Domácí tak stále drží šanci na titul přeborníka, Velim naopak opustila třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy předváděly technický a kombinační fotbal

V neděli jsme odjížděli do Býchor, které u nás na podzim vyhrály jednoznačně a zaslouženě 5:0. Čekal nás soupeř, který hraje o první místo a má na jaře formu. Naše mužstvo naopak formu hledá a potýká se s dalšími problémy. Chybí šest hráčů, áčko hraje ve stejnou dobu a dorostenci hráli dopoledne. V nominaci na zápas se už objevili oba bratři Vlkové. Ale těsně před zápasem se trenér dozvěděl, že mladší z nich Lukáš se zdržel služebně na Moravě a zápas nestihne. Dva dorostenci naskočili do základní sestavy, na lavičce byli jen tři hráči, z toho další dorostenec a dva lonští dorostenci. Trenér vsadil na bojovnost a kvalitu. Hrát zataženě, držet míč a vytvářet si brejkové situace.

 

Naši hráči dodržovali pokyny trenéra a byli víc na míči. Některé akce vypadly nadějně, ale nebyly dotaženy do šance. Útočníci se nedokázali prosadit, v cestě jim stála kvalitní obrana Býchor v čele s vynikajícím Pepou Teplým. Domácí hráli opatrně a bez náznaku šancí. Jejich akce snadno přerušovala také kvalitní obrana s výborným stoperem Markem Hrabalem a brankařem Lubošem Svobodou. Jednou větou:“Hraje se dobrý fotbal, kde defenzíva vyhrává nad ofenzívou.“

Vypadalo to, že se nic nemůže stát. Ale popřela to 25.minuta. Nevinná akce domácích, nákop před branku Velimi a Adam Vyhnánek doráží míč do sítě. Býchory vedou 1:0.

Ve 37.minutě musí velimský hráč M. Kosina měnit tričko, které má silně zakrvácené. Ve 40.minutě hosté excelentně zakombinovali, dostali se do vyložené šance, ale míč byl zastaven těsně před brankovou čárou. Poločas skončil vedením Býchor 1:0.

 

Druhý poločas byl kopií prvního

Velim vycítila, že by se dalo v Býchorech uspět. Zvýšila tempo a měla několik náznaků šancí. Domácí byli fotbalovější, ale bez větších šancí. Hostům chyběl útok, respektive střelci. Šance se dostavily, ale branka z nich nepadla.

 

V 90.minutě měl 100% šanci J. Zajíc, ale brankař jeho střelu vytěsnil na roh. Pak přišel konec a myslím, že si Býchorští oddechli. Stále jsou ve hře o titul. Výsledek 1:0 nic moc. Hosté byli zklamáni, protože klesli až na 5. místo.

Zkušený rozhodčí pan Zdeněk Linhart utkání řídil zkušeně a bez větších chyb. Hrálo se slušně.

 

Autor reportáže: JAroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Zápas měl kvalitu, hrálo se technicky, kombinačně a slušně. Na obou stranách totiž hráli borci, kteří se ještě nedávno pohybovali ve vyšších soutěžích. Zápasu tím pádem chyběla větší rychlost. Ale rychlí hráči se nemohli v takovém zápase prosadit. Musím souhlasit s názorem, že domácí vyhráli zaslouženě. Když nedáte branku, tak nemůžete vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - P. Kedršt [-] , J. Vyhnánek [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Chvalovský [-] , L. Lev [-] , P. Chlumský [-] , P. Pěkný [-] , A. Vyhnánek [-] (90. K. Koubek [-] ) , J. Teplý [-] , M. Škopek [-] (65. L. Funda [-] )

FC Velim B
L. Svoboda [-] - D. Nezavdal [-] (81. D. Krejčí [-] ) , M. Kosina [-] , J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] - M. Kyncl [-] , T. Němec [-] (65. J. Kuchař [-] ) , A. Jehlička [-] , J. Jelínek [-] - J. Nedbal [-] (75. D. Pych [-] ) , J. Zajíc [-]

ŽK: 82. P. Chlumský - 88. M. Hrabal .
Hráči zápasu: J. Teplý - M. Hrabal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LINHART Zdeněk - LANGRÁF Tomáš (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Krutský
Tip experta: výhra domácích

Jestli chtějí Býchory na první místo musí Velim porazit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích