Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice nahnaly skóre


Branky


9. P. Škopek , 11. A. Baško , 13. P. Sova , 22. M. Pánek , 28. M. Pánek , 31. P. Škopek , 37. P. Škopek , 42. P. Sova , 58. M. Hrstka , 68. M. Pánek , 73. M. Hrstka , 76. P. Sova , 83. M. Hrstka , 86. M. Hrstka
15

Dobré Pole nekladlo žádný odpor, po patnácti minutách prohrávalo 3:0. V zápase padly tři hattricky a Marek Hrstka dokonce nasázel čtyři branky, přestože hrál jen druhých pětačtyřicet minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škopkův první hattrick v dospělém fotbale

Libodřice přivítaly na svém hřišti celek z Dobrého Pole a ještě před úvodním hvizdem to vypadalo na snadnou záležitost pro domácí. Dobráč přijel jen s deseti hráči a navíc bez brankáře. Mezi tyče se tak postavil Jiří Žirovnický.

Úvodní branky obstarali sváteční střelci. Nejprve Pavel Škopek a po něm Adam Baško, kterému náramně vyšla střela ze střední vzdálenosti - 2:0.

Ve třinácté minutě se hlavičkou prosadil Pavel Sova a už to bylo 3:0.  Do konce poločasu pak přidal další dva góly Milan Pánek, svůj druhý také Pavel Sova a další do kompletního hattricku si připsal Pavel Škopek: „Chci poděkovat klukům a hlavně Sovičovi, že mi nechali kopat penaltu a já tak mohl zaznamenat svůj první hattrick v dospělém fotbale.“

Poločasové skóre 8:0 dávalo tušit, že další rekordní výsledek v kolínském přeboru je blízko, zvlášť když po půlhodině hry musel opustit hřiště zraněný Valenta a hosté už byli jen v devíti.

V první čtvrthodině si domácí vybrali oddechový čas

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako první. Jen efektivita se z kopaček domácích vytratila. První čtvrthodina byla plonková, jen obléhání branky Dobráče a střípky protiútoků hostů.

Jenže pak se domácí probudili a svoje hattricky dokončili Pavel Sova a Milan Pánek. A zbylé čtyři branky druhého poločasu? Ty zaznamenal Marek Hrstka a nastřílel tak nejvíc gólů v zápase, přestože odehrál jen druhých pětačtyřicet minut. Slušný výkon, že?

Perličkou je zahrávaná penalta hostů, ke které se postavil Žirovnický – brankář. Bohužel neproměnil. Domácí založili rychle brejk a dávali do prázdně jako v hokejové power play.

Hosté si tak odvážejí debakl. Je pravda, že Dobrému Poli už o nic nejde, ale nepůsobí to vůbec dobře, když týmy okresního přeboru jezdí k zápasům nejen bez hráčů na střídání, ale dokonce ani ne s jedenáctkou hráčů. No ale to je otázka spíše pro vedení klubů…



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: K zápasu není co říct, vlastně není co hodnotit.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hrající trenér: Naše jarní trápení pokračuje. Opět jsme odjeli pouze v deseti lidech a bez brankáře. Po zranění dalšího hráče jsme od třicáté minuty dohrávali o devíti. Další komentář, myslím, není potřeba. Je to pro nás očistec, ještě že jsme měli dobrý podzim.



Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - F. Šafránek [-] , M. Matějka [-] (46. V. Zelinka [-] ) , M. Beníšek [-] , M. Pánek [-] , M. Hovorka [-] , P. Škopek [-] , T. Němec [-] , A. Baško [-] (46. M. Hrstka [-] ) , P. Sova [-] , L. Pohanka [-]

Sokol Dobré Pole
J. Žirovnický [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , P. Varyš [-] - F. Krejčí [-] , S. Batamag [-] , M. Kosmata [-] , R. Valenta [-] - J. Ojukwu [-] , M. Vnuk [-]

ŽK: 24. F. Šafránek .
Hráči zápasu: P. Škopek , M. Pánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Voborník Josef - MLÁZOVSKÝ David (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Krutský
Tip experta: výhra domácích

Libodřice důraznou hru podpoří nějakými brankami. Dobráč se s formou na jaře moc nepotkal.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích