3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim vedení neudržela a Žiželice otočily výsledek


Branky


23. S. Rous , 49. S. Rous , 75. L. Kubelka - 9. M. Snížek
16

Už po devíti minutách hosté v Žiželicích šli do vedení, ale domácí ještě do poločasu stačili vyrovnat. Po pauze potom soustředěným výkonem přidali další dva góly a nenechali svého soupeře, aby je v tabulce přeskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli efektivnější

K utkání do Žiželic dojela Kouřim. Před tímto zápasem ztráceli hosté na svého soupeře dva body a byla zde tedy šance Žiželice v tabulce přeskočit. Oba týmy jsou ale v solidní formě, v posledních pěti kolech získali domácí deset bodů, hosté devět a navíc přijeli nabuzeni sklapem vedoucího týmu tabulky.

 

A začátek utkání vyšel hostům na jedničku. Kouřimští lépe kombinovali a míč domácím příliš nepůjčovali. Výsledkem byla výstavní střela Martina Snížka, který trefil střelou z hranice velkého čtverce do šibenice - 0:1.

 

Hosté byli i nadále pohyblivější, ale jejich kombinace pohříchu končily před šestnáctkou domácího týmu. Hře Kouřimských chyběla finální myšlenka na zdárné dotažení akce do gólové příležitosti.

 

A tak to byli domácí, kteří se po brejcích dostávali na soupeřovu polovinu. Vybojovali si trestný kop a z něj uspěl povedenou střelou Stanislav Rous - vyrovnáno 1:1. Za tohoto nerozhodného stavu ukončil hlavní rozhodčí Jiří Dvořák první poločas.

 

Havránkova chyba posadila domácí na koně

Úvodní minuty druhého dějství patřily domácím borcům a podařilo se jim jít do vedení. Další trestný kop, opět stejný exekutor Stanislav Rous. Ze třiceti metrů poslal míč na bránu, vypadalo to na snadný zásah Havránka, ale míč k překvapení všech skončil v bráně - 2:1.

 

Domácí po tomto gólu přepustili aktivitu opět hostům, kteří se snažili o vyrovnání. Ale bohužel, stále stejná písnička. Na velkém čtverci končí všechny nájezdy a když náhodou pokračují, tak hosty zklame koncovka.

 

Domácí jsou ale nebezpeční v brejcích a po jednom se píská penalta. Hosté reklamují zákrok před šestnáctkou, ale hlavní rozhodčí je neoblomný. Jenže Žiželičtí svoji příležitost zahodili. I na druhé straně se mohla pískat penalta, ale zde naopak je nedovolený zákrok vytažen před šestnáctku a z trestného kopu hosté taktéž neuspěli.

 

O konečném výsledku tak rozhodla pětasedmdesátá minuta, kdy se na výlet vydal Živný, prošel celé hřiště a připravil gólovou pozici před prázdnou bránou pro Lukáše Kubelku - 3:1.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Zápas to byl vyrovnaný, i když Kouřim měla více ze hry. Kluky musím pochválit za to, že chtěli zápas vyhrát a odskočit soupeři v tabulce.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Zápas se nám nepovedl, hlavně řešení předfinální a finální fáze bylo špatné. Měli po celý zápas více ze hry, drželi jsme míč, ale jak jsme se dostali k vápnu domácích, tak jsme nebyli schopni nic vymyslet a hodně jsme kazili. Šance na lepší výsledek určitě byla, ale neproměnili jsme šance. Domácí byli naopak efektivní a prakticky ze tří střel, které mířily do brány, dali tři góly. Dva góly jsme dostali snad ze 30 metrů.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - L. Kubelka [-] , M. Midloch ml. [-] , J. Korčák [-] , D. Mejvald [-] , D. Chlupáč [-] , D. Dvořák [-] , S. Rous [-] , M. Živný [-] , V. Konhefr [-] (13. J. Novotný [-] ) , M. Bubeník [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] - M. Snížek [-] - J. Jirsa [-] , M. Havránek [-] (49. R. Světnička [-] ) , M. Tománek [-] , P. Jirků [-] , T. Dufek [-] , O. Macháček [-] , T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] (77. M. Navrátil [-] )

ŽK: 61. S. Rous , 79. L. Kubelka - 67. M. Tománek , 87. T. Svoboda .
Hráči zápasu: S. Rous , M. Živný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - DOSTÁL Petr (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Hosté jsou nabuzení, Žížalky na domácím nezáří. Plichta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů