Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O bodech rozhodly góly před přestávkou


Branky


16

Dobré Pole by chtělo bodovat, ale soupeř byl proti. Od počátku se nahrnuly Býchory před branku Neveselého, ale vytěžily jen jeden gól. Jenže do kabin přidali Býchorští dva slepené góly a krátce po přestávce přidali čtvrtý. I díky vynucenému střídání v sestavě domácích bylo o výsledku rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do šatny zlomily odpor Dobráče

Býchory si přijely do Dobrého Pole pro tři body k boji o titul a od počátku zatlačily svého soupeře před jeho šestnáctku. Spolupráce Pěkného, Koubka a Lva nesla příležitosti. Ale Koubek po centru Teplého mířil ve vyložené pozici do tyče, Lva ve dvou možnostech vychytal Neveselý.

 

Na druhé straně se dostával do výhodné pozice po centru Valenta, ale zastavil ho ofsajd. Býchory nadále tlačily, ale další šance Koubka či Lva gólem neskončily. Neujala se ani střela Pěkného z trestného kopu.

 

Domácí se příliš k ohrožení hostující branky nedostávali. Střela Štefančíka z pětadvaceti metrů mířila mímo, prudký přízemní centr z trestného kopu od autové lajny tečovali dva hráči Býchor a ten skončil jen kousek vedle šibenice.

 

Natažený sval vyřadil ze hry dobropolského Žirovnického a to bylo další oslabení domácí sestavy. Navíc po půlhodině hry odkulhal ze hřiště i Nneji. Ale to už byl stav 0:1, když v sedmnácté minutě pronikl do šestnáctky Petr Pěkný, přes hradbu těl vystřelil a tečovaný míč skončil za zády překvapeného Neveselého.

 

Aktivita hostů po gólu trochu polevila, ale kombinace domácího mužstva konřily někde u hranice velkého vápna. První střelu mezi tyče tak vyslal až po čtyřiceti minutách hry Štefančík, ale Heres jedovatou přízemní ránu k tyči vytěsnil na roh.

 

A v posledních minutách první půle našli hosté konečně střelce. Nejprve Koubek vysunul za obranu Adama Vyhnánka, který udělal Neveselému kličku a do prázdné brány zvýšil na 0:2. A v úplně poslední minutě motal míč na hranici šestnáctky opět Adam Vyhnánek, a když nevěděl, co s míčem, vystřelil. Na nepříliš prudkou, ale přesnou střelu k tyči domácí gólman nedosáhl - 0:3.

Gól dvě minuty po zahájení definitivně rozhodl

Po dvou minutách hry přidal další branku Petr Pěkný a ve velkém vedru se zápas dovlekl ke svému konci za stavu 0:4. Býchory tak nadále drží druhou příčku za vedoucími Třemi Dvory.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Býchory jsme chtěli alespoň potrápit, ale to nejde, když si necháme dát dva góly do šatny během dvou minut. Jak skončil první poločas, začal i druhý. Měli jsme sice pár šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Zasloužený výsledek.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát po konzultaci s hráči Býchor: Zápas rozhodly dvě rychlé branky A. Vyhnánka v závěru první půle, které zarazily jakékoliv potenciální snahy Dobrého Pole o zvrat v utkání. I přes několik dalších šancí poslední gólovou tečku zapsal Pěkný a odnášíme si vcelku pohodové vítězství 0:4. Nyní se soustředíme na těžký duel s Velimí, která bude hladová po úspěchu, jelikož na jejím hřišti jsme na podzim jasně vyhráli 0:5.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - T. Jícha [-] , J. Flieger [-] , O. Štefančík [-] - J. Žirovnický [-] (24. M. Vnuk [-] ) , R. Valenta [-] , B. Nneji [-] (33. L. Jelo [-] ) , F. Krejčí [-] - S. Batamag [-] , E. Nana [-] - T. Kušta [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - P. Kedršt [-] , J. Teplý [-] , L. Funda [-] , A. Chvalovský [-] , L. Lev [-] , P. Chlumský [-] , P. Pěkný [-] , A. Vyhnánek [-] , K. Koubek [-] (56. M. Škopek [-] ) , M. Škopek [-]

ŽK: 27. F. Krejčí .
Hráči zápasu: P. Pěkný , K. Koubek , A. Vyhnánek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Karlík Milan - ŠŤASTNÝ Petr (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Dobráč nebude stačit na Býchory, které usilují o titul.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů