Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty se vrací z Krakovan s prázdnou


Branky


16

Bojovali, ale nezvládli to. Tuklatská Čechie se sice snažila, ale krakovanský Jan Špinka dvěma góly během pěti minut rozhodl o tom, že všechny body zůstanou doma. Ve druhé půli pohodlně přidali domácí další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Špinka úřadoval

Tuklaty příliš bodů nesbírají, ale v minulém kole potrápily Žiželice a získaly alespoň bod. A nyní je čekaly Krakovany, které ve čtyřech předcházejících zápasech nevybojovaly ani jediný bod. Proto byl na místě určitý optimismus ze strany Čechie na další bodový zisk.

 

A do utkání vstoupili domácí odvážně a už v první minutě se mohli ujmout vedení, když střelu po odraženém míči likvidoval Douděra. Ale první nápor opadl a do hry se dostávali hosté.

 

První roh Krakovan a branka! Hráč Tuklat si srazil míč do vlastní brány, ale rozhodčí už před tím pískal faul na gólmana. O pár minut později postupoval sám na bránu Dostál, ale levačkou přestřelil bránu.

 

Po půlhodině hry se hosté konečně dočkali. Dostál našel před bránou Jana Špinku, který si sice míč nezpracoval úplně ideálně, ale s notnou dávkou štěstí dostal míč za Pazderova záda – 1:0.

 

Nádhernou akci předvedli hosté před svým druhým gólem. Ťukačka ve středu hřiště, následovalo vysunutí Kutila po křídle a jeho centr našel přesně hlavu Jana Špinky – 2:0.

 

Před přestávkou mohli hosté ještě skóre navýšit, ale Pazdera střelu Oberreitera k tyči zpoza obránce u tyče pokryl.

Pohodlné tři body pro Krakorky

Po přestávce to byla už v podstatě hra Krakovan. Brzy hosté navýšili náskok na rozdíl tří branek, když si na centr z rohového kopu naskočil nejvýše Stanislav Šindelář a hlavou s odrazem tyče upravil stav – 3:0.

 

V závěru zápasu potom hosté přidali další góly. Aleš Dostál krásně levačkou obstřelil Pazderu v domácí bráně – 4:0 a na konečných 5:0 upravil po kombinaci až do kuchyně opět Aleš Dostál.

 

Hosté mohli zvítězit i výrazněji, ale nejspíš je pro ně důležitější bodový zisk. Polepšili si na osmou pozici. Tuklatská Čechie už do konce soutěže dvanácté místo neopustí.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Juchuchů. Konečně jsme si zakřičeli vítězný pokřik. Měsíc jsme čekali, a přece jsme se dočkali. Zápas jsme odehráli slušně a gólů jsme mohli dát více, ale pět kousků taky potěší. Soupeři chytá výborně brankář a podle mého názoru drží Tuklaty dlouhodobě nad vodou. Teď jedeme do Kouřimi a pak derbíčko se Žižalama. Chtělo by to urvat ještě někde nějaké bodíky.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - O. Černý [-] - P. Kozel [-] , J. Oberreiter [-] , P. Strejcius [-] , Z. Vodvářka [-] - L. Tlučhoř [-] , A. Dostál [-] , S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , J. Špinka [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Mazur [-] , K. Sládek [-] , M. Pytloun [-] , J. Vondráček [-] , M. Kotala [-] , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] , D. Bílý [-] , R. Nešpor [-] , P. Lysý [-]

ŽK: 42. M. Kotala .
Hráči zápasu: J. Oberreiter - J. Pazdera .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Krakovany už doma nezaváhají a po boji získají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích