K. Hurtík 27. (p.)
F. Kubalík 77.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase byly Nučice o chloupek lepší


Branky


27. K. Hurtík (p.) , 77. F. Kubalík
18

Byl to boj o každý metr hřiště a domácí šli do vedení po proměněné penaltě. V závěru druhé půle pak dal poslední razítko na výhru Kubalík, který pomalu míří k titulu krále střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po penaltě vedou domácí 1:0

Úvodní minuty zápasu, ve kterém se chtěly Krakovany výsledkově chytit, patřil právě hostům, kteří se nastěhovali na polovinu Nučic, ale bez vážnějšího ohrožení Krutského brány. Jediným výsledkem byly dva důrazné souboje Nerudy s domácí obranou a Neruda musel už v deváté minutě vystřídat pro zranění.

 

Ale šance přišly. Nejprve trestný kop Kozla od postranní lajny hlavou směroval na bránu Tlučhoř, ale minul. Na straně druhé zase v brejku Kubalík se dostal sice k rohovému praporku, ale dokázal poslat zpětnou přihrávku, kterou šikovně přepustil Novák na Nevšímala, ale jeho ránu srazili hosté na rohový kop. Po něm míč proletěl celým pokutovým územím a nikdo jej nenasměroval do sítě.

 

Hra se v těchto chvílích přelévala j jedné strany na druhou. Chromý poslal dělovku z pětadvaceti metrů těsně mimo, Miňovský pronikl po křídle a jeho stříený centr hosté odvrátili. Krakovanský Chvojka se dostával do dobrého průniku, ale zastavila jej píšťalka rozhodčího pro útočný faul.

 

Otěže zápasu postupně přebírali domácí. A vyjádřili to i brankově. Po výkopu Krutského se míč dostane až za obranu Krakovan, Kubalík zakončuje přesně do míst, kde je připravený Špinka. V souboji o vyražený míč je ale Kubalík faulován Šindelářem a nařízenou penaltu proměnil zkušeně Kamil Hurtík - 1:0.

 

Krátce po inkasovaném gólu vykombinovali hosté dobře míč po pravé straně, na šestnáctce našli Kozla, ale jeho střela nemířila mezi tyče. Na druhé straně vychytal Kubalíka Špinka a sólový průnik zakončil Vlasák z úhlu jen do boční sítě.

 

Hosté se sice snažili, ale dokázali získat pouze výhodu dvou rohových kopů, ale bez efektu. Naopak po rychlém brejku musel prokázat pohotovost Špinka, který včas zachytil křížnou přihrávku Miňovského na Kubalíka. Kulišácky zahraný trestný kop Kozla se snažil na přední tyči ještě tečovat Tlučhoř, ale míč šel z jeho kopaček mimo. A v poslední minutě táhl rychlou akci domácí Kulhavý, našel Miňovského, ale ani trojice domácích hráčů nedokázala poslat míč za záda krakovanského brankáře.

Boj pokračoval i po pauze

Krakovany měly snahu zvrátit vývoj zápasu, ale nijak extra se jim to nedařilo. Dostál si vybojoval míč na hranici šestnáctky, ale do odkryté brány míří nad. Naopak na druhé straně chybuje patnáct minut před koncem Vodvářka, Filip Kubalík jde do brejku a uklidňuje Nučické - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: I ve dvanáctém domácím zápase letošní sezóny jsme si udrželi neporazitelnost. Nečekal nás žádný lehký soupeř. Krakovany přijely v plné síle a v zápase hrozily hlavně ze standardních situací. Nás v poslední době trápí proměňování šancí a stejné to bylo i tentokrát. Ve 27.min byl ve vápně faulován Kubalík, rozhodčí trochu necitlivě ihned pískl a tak krásná střela do levého vinglu Jakuba Nováka nemohla platit. Odpovědnost na sebe vzal nejstarší hráč v našem dresu Kamil Hurtík a poslal nás do vedení 1:0. Druhý poločas nebyl z naší strany příliš pohledný, hlídali jsme si výsledek a ze hry vymizela kombinace. Dnes jsme opět pozměnili sestavu, abychom vyzkoušeli některé hráče na jiných postech než běžně hrají a tak souhra trochu vázla. V obrané fázi jsme však předvedli zodpovědný výkon a nedovolili soupeři skórovat.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Do Nučic neradi jezdíme. Je to přes celý okres a ještě většinou v neděli. Hráli jsme opět pod psa. Chybí mi tam od našich hráčů větší důraz a chuť do fotbalu. Soupeři jsou důraznější a v rozhodujících chvílích nás přetlačí. S fyzičkou jsme taky na štíru, když už po rozcvičce meleme z posledního. Musíme to nějak doklepat a nahonit to přes léto.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Vedral [-] , D. Kočí [-] , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] (42. L. Kulhavý [-] ) - P. Nevšímal [-] (83. J. Jelínek [-] ) , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] - F. Kubalík [-] - J. Novák [-] , T. Miňovský [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Strejcius [-] (70. L. Jelínek [-] ) , Z. Vodvářka [-] , D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , J. Oberreiter [-] (57. V. Novotný [-] ) , L. Neruda [-] (9. O. Černý [-] ) - A. Dostál [-] , M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] -

ŽK: 48. D. Kočí , 55. M. Chromý , 83. J. Vedral - 81. J. Špinka .
Hráči zápasu: K. Hurtík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LÖWE Vilém - HOUDEK Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: všichni tipující
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučice by měly uspět, doma body nerozdávají, ale Krakorky čekají na body již tři kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích