4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim přikovala Tuklaty na dvanácté místo


Branky


18

Kouřimští neponechali nic náhodě a už ve třinácté minutě šli do vedení. Poločasový výsledek 2:0 pak krátce po přestávce navýšili a v poklidu uhráli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřim si vypracovala dvoubrankový náskok

V Kouřimi se utkaly dva týmu ze spodní části tabulky. Kouřimští pro jistotu záchrany ještě nějaké body posbírat potřebují a tuklatská Čechie měla jednu z posledních možností, jak v případě dalších úspěchů opustit třetí místo od konce.

 

Lépe do zápasu vstoupili domácí hráči a hlavičku Svobody po rohovém kopu vykopli hosté z brankové čáry. Přesto se na gól nečekalo dlouho. Procházka prodloužil hlavou nákop za sebe na Tomáše Dufka, který se vyhnul protihráči a po zemi na zadní tyč trefil – 1:0.

 

Hosté se po gólu oklepali a vypracovali si sérii několika rohových kopů. Po jednom z nich se před Havránkem zjevil forward Čechie, ale domácí gólman šanci skvěle zlikvidoval.

 

Ještě v prvním poločase jdou domácí do dvougólového náskoku. Hovorka s Keltnerem napadali hostující hráče v rohu hřiště, odkop Tuklat vystihl Snížek a hlavou vrátil zpět Janu Keltnerovi. Ten si na rohu vápna v těžké situaci míč zpracoval, posunul kolem hostujícího obránce a na první tyč trefil přesně – 2:0.

Čechie už nestíhala

Druhý poločas byl už téměř jen v režii domácích, kteří brzy přidali třetí gól. Zakombinovali uprostřed hřiště, míč se dostal od Holuba k Romanovi Světničkovi, který se trefil po zemi k tyči z pětadvaceti metrů – 3:0.

 

 

A za pár minut bylo ještě veseleji. Snížek vystihl rozehrávku a běžel sám na bránu, kde trefil jen brankáře do hlavy. Míč se ale odrazil k Janovi Keltnerovi, který si ho zpracoval a poslal do sítě – 4:0.

 

 

Domácí už zápas kontrolovali a mohli přidat i další góly. Snížek opět vystihl chybnou rozehrávku, ale jeho lob vyškrábl Pazdera nad bránu. Dufek pálil v jasné šanci vedle tyčí a Svoboda po samostatném průniku nastřelil jen tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Zápas o klid do posledních kol soutěže jsme zvládli, jak výsledkově, tak herně. Kromě čtvrthodiny v prvním poločase, kdy jsme hosty pustili do několika rohů a jedné vyložené šance, jsme měli zápas po celou pod kontrolou a zaslouženě si došli pro tři body. Zahráli jsme si fotbal, vytvořili si dost šancí a je škoda, že jsme je nedokázali proměňovat.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , M. Tománek [-] - R. Světnička [-] (70. J. Jirsa [-] ) - M. Snížek [-] , J. Keltner [-] - M. Havránek [-] , P. Jirků [-] (65. J. Bělohlávek [-] ) , T. Dufek [-] , D. Procházka [-] (23. M. Hovorka [-] ) , T. Svoboda [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Procházka [-] (57. D. Matthey [-] ) , P. Mazur [-] , M. Kotala [-] , D. Bazal [-] , K. Zradička [-] (71. M. Pytloun [-] ) , J. Vondráček [-] , D. Bílý [-] , M. Kassa [-] , J. Vyhnal [-] , P. Patáčik [-]

ŽK: 69. J. Keltner - 55. D. Bílý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PIKNER Roman - ŠVORBA Milan (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Petr Nevšímal
Tip experta: výhra domácích

Kouřim už doma zabere a získá tři body. V podzimní části vyhrála Čechie 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích