1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brunclík rozhodl jedinou brankou šlágr kola


Branky


18

Na hřišti vedoucího celku se představila třetí Velim a utkání rozhodla jediná branka, kterou si připsal téměř po hodině hry David Brunclík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólových šancí

Trenér Ptáček musel v pátek večer „přiletět“ do Velimi řešit nominaci a sestavu. Z kádru 17ti hráčů se jich omluvilo devět. Z toho je pět zraněných, další pak nemohli z rodinných nebo pracovních důvodů. Rozpadla se celá obrana. Áčko i dorost čekal zápas v neděli. Trenér áčka pan Holík uvolnil dva hráče z lavičky náhradníků, kteří už několikrát za béčko hráli. Momentálně nejúspěšnější velimský kouč, šéftrenér dorostu, pan Sany-Valeri Sandholc-loban vyslal do béčka hned čtyři své borce, Ze šesti posil nastoupilo do základní sestavy pět hráčů. S napětím jsme očekávali, jak se bude mužstvo v této sestavě, se třemi dorostenci v základu, ve Dvorech prezentovat.

 

Osobně jsem se zápasu nemohl zúčastnit, vedoucím mužstva byl zraněný Radek Čepelák. Proto vycházím z jeho informací a z informací dalšího pověřeného pozorovatele zápasu.

Domácí měli od začátku prvního poločasu více ze hry, hosté pozorně bránili a snažili se dostat do brejkových situací. Nikdo si v podstatě nevytvořil žádnou vyloženou šanci. Přišly takové pološance, velimští měli překvapivě o jednu víc, asi tři, domácí dvě.

 

Brunclík rozhodl z trestňáku

Druhý poločas žádné zlepšení ani na jedné straně nepřinesl. Rozhodl trestný kop v padesáté sedmé minutě, který kopal David Brunclík. Nechytatelnou střelou rozhodl o vítězství domácích - 1:0. Hosté měli kopat pokutový kop, ale rozhodčí to viděl jinak. 

Bylo to remízové utkání, sotva průměrné úrovně. Domácí hráli pomalu a nepřesvědčili, že by na hřišti hrál lídr soutěže. Na hostech bylo vidět, že chybí jejich opory (zejména Hrabal, bratři Vlkové, Zajíc a Kovařík) a na hře to bylo vidět Kluci se snažili, ale vytvářeli se jen pološance. Říká se kdyby. Kdyby Velim byla kompletní, tak by vyhrála. Ale to je jen domněnka.

Mužstvo bod nepřivezlo, ale nevyhořelo. Ze čtrnácti hráčů bylo jedenáct mladých kluků. Proto jim patří dík.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Přijeli k nám mladíci z Velimi a pod vedením Jirky Ptáčka opět skvěle připraveni. Hra měla náboj, ale většina hry se odehrávala mezi velkými vápny s minimem šancí na obou stranách. Běžela 57.minuta, za velkým vápnem byl faulován Linhart, k míči se postavil Brunclík a ten nedal Svobodovi sebemenší šanci něco se střelou udělat. Závěr zápasu jsme si už pohlídali a kýžené body zůstaly doma.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Máme hodně zraněných. Soupeř má řadu hráčů, kteří hráli ve vyšších soutěžích a stále mají kvalitu. Měl jsem z utkání obavu. Byl jsem na telefonu a informace byly celkem pro nás pozitivní. Mohla to být plichta, ale nebyla. Soupeři gratuluji a našim děkuji.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - F. Suchánek [-] (41. V. Novák [-] ) , Z. Hejduk [-] , M. Müller [-] , P. Stempák [-] , L. Slezák [-] , D. Brunclík [-] , L. Kmoch [-] , T. Javorek [-] , M. Linhart [-] (77. O. Novák [-] ) , J. Rak [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - D. Nezavdal [-] , J. Jelínek [-] , M. Kosina [-] , M. Kyncl [-] - J. Ceral [-] , A. Jehlička [-] (83. D. Krejčí [-] ) , O. Kosina [-] , T. Němec [-] (76. D. Pych [-] ) - J. Nedbal [-] , A. Krutský [-] (46. J. Vokřál [-] )

Hráči zápasu: J. Černý , D. Brunclík .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - KUKAL Zdeněk (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Petr Nevšímal
Tip experta: výhra domácích

Dvory si to doma pohlídají. Ale Velim byla prvním týmem, která Tři Dvory dokázala porazit (3:1).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích