1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čerstvý lídr klopýtl v Bečvárech


Branky


1

V neděli se Býchory dostaly na první místo v tabulce OP, ale v dnešním předehrávaném utkání podlehly nejtěsnějším rozdílem na hřišti v Bečvárech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hru postupně vyrovnali a šli do vedení

Úvod utkání napověděl, že Bečváry se budou častěji bránit, protože hosté zatlačili domácí před jejich šestnáctku, lépe kombinovali, ale Bečváry dobře a organizovaně bránily. První náznaky šancí tak přišly až v desáté minutě.

 

Po rohovém kopu hlavičkoval J. Vyhnánek, ale slabě a Stoupa byl na správném místě, na straně druhé Jahodův slabý pokus zpoza vápna bez potíží sebral Heres. Bečváry hru postupně vyrovnaly a také zahrozily. Dědkův pokus z trestného kopu vyrazil Heres na rohový kop a po něm zakončoval na zadní tyči V. Kšírl, ale jen do boční sítě.

 

To už byly oba týmy oslabené o nuceně vystřídané hráče. Při nevinném souboji v desáté minutě střídal okamžitě hostující Vaňkát s poraněným kolenem a Černý, který byl druhým v souboji odpajdal po pár minutách. Navíc po dvaceti minutách musel ze hřiště i Kuba. Zápas byl totiž plný kontaktních soubojů ve středu hřiště a příliš šancí nenabízel.

 

Dobře bránící domácí pustili do akce J. Vyhnánka, který proklouzl středem, ale střelu namířil doprostřed brány, kde stál Stoupa. O chvíli později v dalším náběhu pak domácí brankář včas vyběhl mimo velké vápno a míč před dotírajícím Vyhnánkem odhlavičkoval do bezpečí.

 

A domácí jdou z protiútoku do vedení. Po faulu u autové lajny poslal centr do šestnáctky Dědek, Heres ve výskoku promáchl a míč si v klíně zpracoval Josef Čáslava a poslal jej do opuštěné brány - 1:0.

 

V závěru měli hosté šanci na vyrovnání. Po průniku Teplého vybojovali rohový kop a po něm vznikl pěkný závar před bečvareckou bránou. M. Kšírl vyhlavičkoval míč z brankové čáry a následná střela Chlumského trefila nejspíš některého z domácích obránců do ruky, ale rozhodčí nepíská.

Bečváry těsné vedení ubránily

Od počátku druhého dějství se hosté usadili před domácí brankou a zle zatápěli. Po jednom závaru se snažil Chlumský technicky trefit odkrytý kout brány, ale do střely skočil jeden z obránců. Po následném rohovém kopu hlavičkoval Jirkovský, ale Stoupa dokázal míč u tyče vyškrábnout.

 

Hosté odehráli téměř celý poločas na polovině Bečvár, ale vyloženou gólovku si nepřipravili. Střela J. Vyhnánka z hranice velkého čtverce letěla těsně mimo tyče, jeho pohotové zakončení z první po rohovém kopu vykryl dobře postavený gólman.

 

Domácí zlobili pouze z brejků, které táhl většinou Kubín. Ale v samostatné akci proti třem neuspěl, v dalším hledal na druhé straně J. Kšírla, který ve skluzu mířil mimo a v obdobné situaci zakončoval o pár minut později i M. Kšírl, ale výsledek byl stejný.

 

V poslední minutě zahrávali hosté trestný kop ze třiceti metrů, centrovaný balón odhlavičkoval Slezák a rozhodčí Löwe ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: V předehrávce jsme hostili vedoucí tým tabulky a věděli jsme, že to bude velmi těžký zápas ale zároveň, že jsme schopni s týmy ze špice tabulky bodovat. První poločas byl vyrovnaný, šancí na obou stranách nebylo mnoho. Nám se podařilo vstřelit vedoucí branku po chybě v komunikaci hostujícího obránce a brankáře, Josef Čáslava měl už pak snadnou práci. Ve druhém poločase s přibývajícími minutami se Býchory tlačily dopředu ve snaze o vyrovnání. Vytvořily si tlak ale bez větších šancí. Naše obrana pracovala spolehlivě a co propadlo, tak sbíral náš brankář. Konec zápasu jsme spíše ubojovali než uhráli, ale tři body jsou pro nás cenné a velmi důležité. Býchory právem patří na špici tabulky a my jsme rádi, že jsme je na domácím hřišti dokázali obrat o body. Kaňkou na zápase bylo vynucené střídání třech našich hráčů kvůli zranění. Doufám, že zranění nebudou vážnější a že se kluci brzy dají zpět do pořádku.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Prohráli jsme soutěžní utkání po patnácti výhrách v řadě. Někdy to přijít muselo, je škoda, že s týmem ze spodního patra tabulky. Dle slov spoluhráčů a trenérů jsme byli lepším týmem, avšak bez produktivity. Bečváry jsou známé tím, že dokáží potrápit tým, který je favoritem a tvoří, což se prokázalo i dnes. Soustředíme se na další utkání, když zajíždíme na horkou půdu do Žiželic.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] , J. Dědek [-] , J. Čáslava [-] (75. J. Kuba [-] ) , P. Kuba [-] (28. J. Kubín [-] ) - P. Jahoda [-] , M. Černý [-] (25. M. Kšírl [-] )

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , L. Funda [-] , O. Vaňkát [-] (6. M. Škopek [-] ) , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , P. Pěkný [-]

ŽK: 60. J. Kubín - 75. K. Koubek .
Hráči zápasu: O. Holub , J. Uher .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ŠMEJKAL Pavel (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Petr Nevšímal
Tip experta: výhra domácích

Již předehraný zápas.