2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory opět vítězí


Branky


19

Po dvou předchozích ztrátách Býchory zabraly a v derby přehrály svého soupeře po dvou brankách v první čtvrthodině druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance 3:1, ale bez gólů

"Čeká nás zápas, ve kterém chceme odčinit selhání z dvou venkovních zápasů a zisk pouhého bodu", věděl před zápasem zraněný Ondřej Vaňkát.

 

A domácí vstoupili do derby velice aktivně, zatlačili bránící Krakovany před jejich bránu, ale gólová šance z toho zatím nevyplynula. Zato brejky hostů byly nebezpečnější. Po jednom vybojovali rohový kop, po něm Špinka vrací balón do závaru před bránou, ale býchorští obráncí situaci zvládli.

 

A přišly i příležitosti Býchor. Nejprve se před Douděrou zjevil Koubek, ale míří mimo tyče. O chvíli později vychytal krakovanský gólman Vyhnánka. A po třetí šanci domácích zvoní pouze břevno.

 

A protože na druhé straně neuspěl Kozel, který po zpětní přihrávce pálí mimo tyče, končí poločas bez gólové radosti.

 

Efektivita byla na straně Býchor

Krakovany začaly brejkem, kdy ale v dobré pozici na penaltě netrefil dobře míč Špinka.

 

A po deseti minutách se zápas dočkal prvního gólu. Nestárnoucí Karel Koubek nadvakrát překonává Douděru - 1:0. Koubek sváděl neustálé souboje s hostujícím Sixtou a to se krakovanskému hráči stalo osudným. Po druhé žluté kartě musel ze hřiště a oslabil svůj tým.

 

Toho vzápětí využil Petr Chlumský, když vymotal obranu Krakorek a šouračkou uklízí míč k tyči - 2:0. Akcie hostů klesly k nule, už nemají na odpor. Býchory v pohodě dohrávají zápas a ještě dvakrát zatřesou břevnem Douděrovy brány.

 

"Chybí nám fyzička a když se k tomu přidá, že se dalšímu našemu hráči narodilo miminko, tímto mu gratuluji, nemáme na body šanci", komentoval Jan Špinka a doplnil pozitivní prognózu: "Další miminko má být až v červnu, tak doufejme, že se dáme do kupy a nějaké body ještě uhrajeme."

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Do zápasu jsme vstoupili v okleštěné sestavě, tudíž od začátku nám pomohli Koubek a Křivský. V první půli jsme měli mnoho šancí ke vstřelení branky. Avšak ani jeden z pokusů nepřešel za brankovou čáru. Druhá půle byla lepší a my jsme se díky nestárnoucímu Koubkovi dostali do vedení. Koubek byl vůbec hráčem zápasu, když se na něm nechal vyloučit Sixta. Vzápětí díky vyloučení přidal Chlumský pojistku a my si vedení pohlídali.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Snažili jsme se hrát z obrany na brejky, což se nám první poločas dařilo. Bohužel naše nemohoucnost v útoku zapříčinila, že jsme za celý zápas gól nedali. Býchory měly spoustu šancí. Něco šlo do břevna a něco chytil Douděra. Z mého pohledu jsme se zlepšili oproti minulému týdnu, ale na body to nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , L. Funda [-] , K. Koubek [-] (82. P. Revenda [-] ) , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] , J. Křivský [-] , P. Pěkný [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Dostál [-] , L. Neruda [-] , P. Strejcius [-] (88. Z. Vodvářka [-] ) - L. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] , J. Špinka [-] (75. D. Chvojka [-] ) - P. Kozel [-] , T. Sixta [-] , V. Novotný [-] , J. Oberreiter [-]

ŽK: 89. A. Chvalovský - 8. J. Špinka , 35. T. Sixta , 37. P. Kozel . ČK: 63. T. Sixta .
Hráči zápasu: K. Koubek - J. Oberreiter .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VLK Karel - LANGRÁF Tomáš (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Býchory by neměly připustit další ztrátu, ale derby je derby.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích