0:1
(0:0)
65. D. Jurka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 14:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz se odpoutala z posledního místa


Branky


65. D. Jurka
19

Zlepšené výkony poslední Tuchorazi dovedly tento tým k další tříbodové výhře. Tentokrát jediným gólem v zápase zdolali Český Brod a se svým soupeřem si poslední dvě místa prohodili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá byla pouze střela Radka Böhma

Do devatenáctého kola měla Tuchoraz, loňský účastník 1.B třídy pouhé čtyři body a krčila se na posledním místě tabulky. Bez jediné tříbodové výhry! Tento půst trval téměř přesně jeden rok, když Tuchoraz v devatenáctém kole dokázala na soupeřově hřišti přehrát tápající Dobré Pole. Tato výhra je přiblížila na dva body k předposlednímu místu a nyní je čekal vzájemný souboj o třináctou příčku.

 

Na hřišti v Kunicích, kde sídlí "C" rezerva Českého Brodu, vyběhly oba týmy nažhaveni na bodový zisk. Lépe zahájili hosté, připravili si pár dobrých náznaků, ale po deseti minutách polevili, stáhli se před vlastní branku a nechali hrát Českobrodské. Až teprve dělovka českobrodského Böhma, na kterou včas správně reagoval Hrdinka, je probudila. Hosté proto vysunuli obranu dále od své brány a poločas se dohrál bojem uprostřed hřiště bez výrazných šancí na obou stranách.

 

Denis Jurka vystřelil tři body

"Museli jsme si trochu vysvětlit, co chceme hrát, protože v prostřední pasáži první půle jsme příliš zalezli", avizoval David Šimůnek, trenér Tuchorazi.

 

A výsledek se brzy dostavil. Tuchorazští začali více běhat a lépe kombinovat. Zatlačili Český Brod k jejich bráně a tlačili se do pokutového území. Vyložená šance se nerodila, ale ze závarů před brankou Vymazala bylo pěkně horko. Po jednom z nich se míč odrazil k Denisovi Jurkovi a ten se stal mužem zápasu. Míč poslal přesně za protilehlou tyč a dostal Tuchoraz do vedení - 0:1.

 

 

Inkasovaná branka zase nakopla domácí hráče. Vrhli všechny síly do útoku, nastřelili břevno, další možnosti pochytal pozorný Hrdinka. Tuchoraz mohla rozhodnout po brejku Hanzla, ale nepodařilo se. 

 

Tuchoraz získala další tři body do tabulky a dostala se před svého soupeře, kterého posadila na poslední flek. Jak to bude se sestupem je zatím otázka, protože šance Liblic i Peček na záchranu stále žijí a tak může být toto vítězství velice důležité. Nicméně do konce okresního přeboru stále ještě zbývá pět kol a ve hře je tudíž patnáct bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Martin Sahula, hráč: Byl to zápas bez výrazných šancí, vyhrál tým, který měl větší hlad po výhře.

FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Začali jsme lépe, ale pak jsme se nepochopitelně stáhli a dovolili soupeři ohrozit naší branku. Naštěstí máme v bráně Hrdinku a zbytek poločasu se odehrál uprostřed hřiště. V kabině jsme si s klukama vše vysvětlili a shodli se na tom, že jsme si sice řekli, že budeme hrát opatrně a na jistotu, ale ne že stáhneme a necháme hrát soupeře. Druhý poločas byl z naší strany o poznání lepší. A vyplatilo se. Předvedený výkon nebyl nejlepší, ale porvali jsme se o to a klukům děkuji.



Sestavy


SK Český Brod C
T. Vymazal [-] - D. Rozumný [-] , . Mboula [-] , F. Bubník [-] , P. Pazderec [-] (65. M. Sahula [-] ) , A. Kliment [-] , J. Petříček [-] , J. Svoboda [-] (40. P. Sedláček [-] ) , M. Kratochvíl [-] , R. Margolius [-] , R. Böhm [-]

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] - D. Šír [-] , D. Jurka [-] (89. M. Sliva [-] ) , M. Kubišta [-] (46. V. Houžvička [-] ) , T. Bílek [-] , J. Moravec [-] , M. Vosecký [-] , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , J. Mučka [-] (71. B. Hanzl [-] )

ŽK: 71. F. Bubník , 82. M. Sahula .
Hráči zápasu: D. Jurka , J. Hrdinka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - MORÁVEK Petr (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2019 10:31
Tip:výhra hostů
Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Filip věří Brodu, ale tipéři jsou pro všechny varianty. Bude záležet na sestavách do utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů