J. Kubín 32.
J. Uher 60. (p.)
P. Jahoda 89.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama rozhodl Jahoda až minutu před koncem


Branky


32. J. Kubín , 60. J. Uher (p.) , 89. P. Jahoda - 45. P. Sedláček , 46. A. Kliment
16

Hosté dokázali i v deseti před přestávkou srovnat a těsně po nástupu do druhého poločasu šli dokonce do vedení. Bečváry zvládli ale vstřelit rozhodující gól minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok před přestávkou

Od úvodu utkání bylo vidět, kdo je favoritem, ale jen podle územní převahy. Domácí Bečváry měly nejspíš pocit, že soupeře prostě a jednoduše porazí. Hnaly se do útoku, ale nechávaly vzadu otevřená vrátka. A tak v prvních dvaceti minutách bylo k vidění po jedné šanci, když ani jeden tým nedokázal trefit odkrytou část brány.

 

Ale i nadále se rodily příležitosti na obou stranách. Dědek nastřelil tyč, jahodovo zakončení z šestnáctky bylo slabé, J. Kšírl nebyl přesný. Před Hroudou se dvakrát objevil českobrodský Sedláček, ale první pokus z úhlu zblokovali obránci a střela z vápna byla slabá.

 

Skóre zápasu otevřel po půlhodině hry Jan Kubín, který dostal soiustu času na hranici velkého vápna, s míčem se otočil a poslal jej přesně do růžku - 1:0. Po pár minutách šli hosté do deseti, když uviděl červenou kartu Filip Bubník a zdála se být otevřená cesta domácích pro tři body. Jenže...

 

Hosté se ke konci poločasu dostali na delší dobu před bránu Bečvár, gólovku si sice nevytvořili, ale při odkopu trefili domácí spoluhráče do ruky a pískal se trestňák. Z dvaceti metrů střela Mrázka Hroudovi proklouzla, o tyč se dostala před Petra Sedláčka, který srovnal skóre - 1:1.

Druhý šok po přestávce

Ihned po přestávce se prosmýkl po pravé straně Sedláček, centrovaný míč našel osamoceného Adama Klimenta, který hlavou nedal Hroudovi šanci - 1:2.

 

Hosté za tohoto stavu zaparkovali před šestnáctkou autobus, natahovali čas, a domácí se těžko dostávali k ohrožení. Proháčkovat se za obranu se nedařilo, střely z dálky byly nepřesné a častokrát zblokované obětavými hráči Brodu.

 

Vyrovnat se domácím podařilo z penalty za faul na Holuba, kterou se štěstím proměnil Jan Uher, protože Sahula si na míč sáhl - 2:2.

 

Domácí vytrvale tlačili, měli obrovskou územní převahu, ale hosté byli nebezpeční. Petříčkovu střelu vykopl Hrouda a dorážku Pazderce zblokovali obránci. Trestňák u vápna poslali hosté jen do zdi. 

 

Nedařilo se ale ani na druhé straně, kde dvě slibné příležitosti po krásných centrech Slezáka, netrefil ideálně J. Kšírl. Rozhodnutí pak padlo minutu před koncem, když tečovaná střela Petra Jahody ze standardní situace skončila za Sahulovými zády - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápasy s mužstvy ze dna tabulky se nám nedaří a to se potvrdilo i v tomto případě. Chtěli jsme zápas rozhodnout už v prvním poločase, hrálo se na jednu bránu, ale nejsme schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance. Bušíme do obrany soupeře, ale nedaří se nám to gólově vyjádřit. Dali jsme branku až po půlhodině hry. Do poločasu se šlo ale za stavu 1:1, když jsme dostali velmi lacinou branku. Soupeř byl navíc oslaben o vyloučeného hráče. O to větší šok bylo, když jsme hned v úvodu druhé půle dostali branku na 1:2. Nebyli jsme po přestávce koncentrováni a možná jsme si mysleli, že oslabený soupeř nemůže zahrozit. Pak nás čekalo dost práce, abychom zápas otočili. To se povedlo až ze situace, kde jsme to moc nečekali. Trestný kop z větší vzdálenosti si nešťastně tečoval hráč Brodu do vlastní branky. Klukům nelze vytknout, že by se nesnažili, ale takovou převahu v poli prostě musíme přetavit ve výraznější vítězství. Tři body jsme získali, ale vítězství to bylo hodně utrápené.

SK Český Brod C
Martin Sahula, hráč: První poločas se odehrával většinou okolo poloviny hřiště, dvě šance domácí neproměnili, až po třiceti minutách se domácí dočkali střelou zpoza vápna. Těsně před poločasem se nám podařilo vyrovnat a hned na začátku druhé půle se po centru Sedláčka prosadil Kliment hlavou. Poté začali domácí zvyšovat tempo, Ale šance, které si vytvořili, neproměnili. Až v 65. minutě se trefili z penalty, které ale předcházela evidentní ruka domácího hráče, který si míč ve vápně rukou přitáhl k sobě. Domácí nás zatlačili a nám se dařilo držet remízový stav. Až tečovaná střela zaplula do naší branky. I když domácí měli více šancí, zasloužili jsme si alespoň bod, ale bohužel....



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Kšírl [-] , J. Kuba [-] (60. M. Horáček [-] ) , O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] , M. Kšírl [-] , J. Dědek [-] - P. Jahoda [-] , J. Kubín [-] (46. O. Stoupa [-] )

SK Český Brod C
M. Sahula [-] - P. Sedláček [-] , F. Bubník [-] , M. Mrázek [-] (46. D. Strejček [-] ) , M. Palma [-] , A. Kliment [-] , J. Petříček [-] , P. Pazderec [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Margolius [-] , D. Rozumný [-]

ŽK: 15. F. Bubník , 31. M. Kratochvíl . ČK: 34. F. Bubník .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - ŠMEJKAL Pavel (N), MORÁVEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Bečváry si doma pohlídají výsledek a potvrdí tak středeční důležité body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích