J. Vébr 80.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice se na hřišti Čechie trápily


Branky


16

Nučice byly fotbalovější, ale domácí jedenáctka odolávala statečně. Branky začaly padat až ve druhém poločase a domácí dokázali zápas zdramatizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pazdera opět čaroval

Tuklatská Čechie, která dobře začala jarní část boje o záchranu, uvítala na svém stadionu tým, který atakuje první trojku. Jenže Tuklatští se už zase trápí velkou marodkou oproti Nučicím, které disponují solidní a zdravou základnou.

 

Hustý déšť skropil tuklatský trávník a tak byl každý balón za obranu nebezpečný. Domácí se od začátku bránili a hráli na rychlé protiútoky. Všechna jejich snaha byla však zmařena hned v zárodku.

 

Na druhé straně bylo ve vápně hodně rušno. Létal tam jeden centr za druhým, ale domácí gólman Pazdera svůj tým držel nad vodou. Když už byl překonán, tak jej v malém vápně zastoupili obránci. První poločas tak skončil bez branek.

 

Jelínek dokázal vrátit míč do sítě

Druhá půle pokračovala stejně jako první. Hlavně hostující Kubalík a Vlasák měli šancí na tři zápasy. 

 

V pětapadesáté minutě se Nučickým konečně podařilo rozvlnit síť Pazderovy brány. Filip Kubalík centroval z pravé strany a míč skončil k překvapení všech v brance - 0:1. Tuklaty byly na lopatkách a stačilo je dorazit.

 

Místo pojišťovací branky přišel šok deset minut před koncem zápasu na druhé straně. Domácí měli jedinou šanci v zápase a dokázali ji proměnit. Prošli přes nučickou levou stranu a Jiří Vébr prostřelil Krutského - 1:1.

 

Utkání pomalu spělo k penaltovému rozuzlení, když Jan Jelínek dokázal dorazit Kubalíkovu střelu, která se odrazila od tyče - 1:2

 

"Málem jsme senzačně oloupili favorita o nějaký ten bodík", byl spokojen s výkonem hráčů Čechie Jirka Halgaš a přiznal: "Sportovně ale musíme uznat, že hosté vyhráli dnes zcela zaslouženě."

 

Nučice se touto výhrou a díky souběhu dalších výsledků vzdálily svému pronásledovateli týmu Libodřic a na třetí pozici ztrácejí jen tři body. Tuklaty musí o své body bojovat jindy.

 

"Dnes to byly vydřené body", komentoval Jan Vedral a vysvětlil: "Nedařilo se nám v koncovce a i přestože jsme byli jednoznačně lepší, tak jsme museli bojovat a strachovat se o výsledek až do konce."

 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Na svém hřišti jsme přivítali tým z popředí tabulky. K utkání jsme, pro mě nepochopitelně, nastoupili jen s jedenácti hráči, kteří na hřišti odvedli, troufnu si tvrdit, to nejlepší, co v nich je. Všem našim klukům, co dnes nastoupili, děkuji.

TJ Nučice
Miroslav Hrdlička, trenér: Vítězství bylo zasloužené, avšak neproměněné akce z toho zbytečně udělaly drama. V tomto utkání se opět obnovilo zranění Herverta - koleno a černou tečkou bylo vyloučení Nováka - se závěrečným hvizdem, kdy byl na něj faul a rozhodčí to ocenil žlutou kartou - se neovládl a oběma rukama strčil do protihráče a následovala červená. Velká škoda - ztráta hráče, který je v dobré formě.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Procházka [-] , J. Vondráček [-] , K. Zradička [-] , D. Bílý [-] , M. Kassa [-] , V. Lachman [-] , M. Pytloun [-] , J. Vébr [-] , J. Vyhnal [-] , P. Patáčik [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] (46. T. Miňovský [-] ) , J. Vedral [-] - T. Vlasák [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , P. Nevšímal [-] - F. Kubalík [-] - J. Hervert [-] (12. J. Novák [-] )

ŽK: 54. M. Procházka , 90. D. Bílý - 62. T. Miňovský . ČK: 90. J. Novák .
Hráči zápasu: J. Pazdera - T. Vlasák , J. Jelínek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - PAZDERA Josef (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Nučice mají na jaře slušnou formu. Pro mě jasná 2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů