1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení hostů skončil ke konci Jan Zajíc


Branky


16

Měla to být jednoznačná záležtost, ale jak to tak bývá, bylo to drama až téměř do konce. Tuchoraz dostala branku do šatny a přesto se celý druhý poločas rvala o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se vrhli do utkání s cílem vyhrát

Doma jsme hosty hladce porazili 5:1, nyní jsme na třetím místě, prohrát s posledním by byla ostuda. Ale klukům jsem věřil, takže vyhrajeme. Pro trenéra Jirku Ptáčka nastaly krušné chvíle. V neděli hrají dopoledne oba dorosty, odpoledne pak ve stejnou dobu áčko i béčko. Áčko hraje o záchranu a tak nikoho neuvolnilo. Proto trenér Ptáček „šáhnul“ pro dva dorostence a posadil je na lavičku. Provedl korektury v sestavě na některých postech. Ve výborné formě hrající Jelínek přešel na místo defenzivního záložníka a ukázalo se, že to byl TOP tah trenéra.

 

 

V 17.00 hod. rozhodčí Roman Pikner fouknul do píšťalky a na „Tuchorazském fotbalovém poli“ se začala odehrávat velká fotbalová bitva.

 

Domácí začali svižně a ostře. K velimské brance se snažili dostat dlouhými nákopy, ale vše končilo u pozorné obrany nebo u brankáře hostí. Velim se snažila o svoji technickou hru, ale domácí jim k tomu nedávali prostor.

 

V 10.minutě se přece jenom prosadil Jirka Nedbal. Uvolnil se kličkou a z poměrně velké vzdálenosti vystřelil, ne prudkou střelu, na branku domácích. Brankář padl na zem a míč ho přeskočil do branky. Hosté šli do vedení 0:1.

 

Fotbalu jsme moc neviděli, míč se nakopával z jedné strany na druhou. Ve 27.minutě kopali domácí trestný kop. Míč si postavil hráč Jakub Pokorný a umístěnou ranou nedal brankaři Svobodovi šanci. Vyrovnáno, 1:1.

 

Zápas měl i nadále stejný průběh. Až ve 44.minutě nacentroval z pravé strany Nedbal a Marek Hrabal hlavou zajistil hostům vedení - 1:2. A šlo se do přestávky. .

 

Proti nasazení domácích stála velimská technika

I ve druhém poločase jsme viděli víc boj než fotbal. Postupem času domácím začaly docházet síly a velimští mladíci začali uplatňovat svoji techniku.

 

Velmi dobře si počínal zejména Jirka Nedbal. Ze zadáků domácích si udělal stojící topoly. Ale chyběla branka. Jednou nastřelil tyč a dvakrát byl sražen ve vyložené šanci. Penalty se nekonaly.

 

Domácí se k brance soupeře už téměř nedostávali. V 81.minutě pojistil vítězství Velimi důrazný Jan Zajíc. V pokutovém území byl nejrychlejší a zvýšil na 1:3 pro hosty. V posledních deseti minutách si vítězství hosté už zkušeně pohlídali.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Začali jsme velmi aktivně, což možná překvapilo i soupeře a hned v prvních pár minutách jsme mohli skórovat a následně po závaru před brankou znovu. Jak to tak bývá, nedáš / dostaneš, soupeř šel do vedení po velmi nešťastné brance. My jsme se ovšem nevzdávali a Poky chladnokrevně srovnal dělovkou z trestňáku. Bohužel se nám nerozhodný stav do konce půle nepovedl udržet a inkasovali jsme z rohu, to musíme zlepšit a být důraznější. Druhou půli měl více ze hry soupeř, ale i přesto jsme měli několik velmi slibných šancí, které buď skončily mimo nebo na tyči. Když to shrnu - na to, že nás bylo jen 11 a někteří kluci za sebou měli dopolední zápas, nemusíme se za předvedený výkon stydět.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: V nedělním zápase přidali naši hráči k technice i bojovnost a důraz. Nabuzený soupeř cítil příležitost, ale naši mu nic nedali zadarmo. Je pravda, že při první brance jsme měli štěstí, ale to přeje připraveným. Z několika zdrojů jsem slyšel, že jsme měli kopat tři penalty (já jsem viděl jednu tutovou). To bychom odskočili na vyšší brankový rozdíl a zápas by byl rozhodnut. Poděkování klukům za to, že se nepoložili. Kladem je zapojení dorostenců a ti nezklamali.



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] - D. Jurka [-] , M. Kubišta [-] , T. Černý [-] , T. Bílek [-] , B. Hanzl [-] , M. Vosecký [-] , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , J. Mučka [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , R. Čepelák [-] , L. Vlk [-] - A. Jehlička [-] , J. Jelínek [-] , M. Kosina [-] (58. T. Němec [-] ) , M. Kyncl [-] (88. D. Pych [-] ) - J. Zajíc [-] , J. Nedbal [-] (79. D. Nezavdal [-] )

ŽK: 43. M. Vosecký - 25. L. Vlk , 85. J. Zajíc .
Hráči zápasu: J. Pokorný - M. Hrabal , J. Nedbal , J. Jelínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - ŠIMŮNEK David (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Velimští si v klidu pohlídají výsledek a s přehledem vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů