Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim veze domů plný pytel


Branky


17

Nelehký zápas čekal Kouřim v Býchorech, ale sympaticky se hosté snažili hrát fotbal. Býchory se po zaváhání Třech Dvorů osamostatnily v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřim darovala domácím vedení

Utkání začalo rychlou brankou, když již v šesté minutě proměnil svoji šanci Adam Vyhnánek – 1:0. Druhou branku přidali domácí ve 24. minutě, když únik Adama Vyhnánka po levém křídle zastavil nedovoleně Svoboda v pokutovém území. Nabídnutou penaltou Petr Chlumský nepohrdl a s přehledem poslal míč do šibenice – 2:0.

 

Po chybné rozehrávce domácích využil rozevřené obrany Daniel Procházka, který prostřelil Herese a ranou k tyči mu nedal šanci – 2:1. Čtyřbrankový poločas uzavřel v 39.minutě Ondřej Vaňkát, který si naskočil na rohový kop Pěkného a hlavou umístil míč k tyči – 3:1.

 

"První poločas z naší strany herně špatný nebyl", okomentoval průběh na hřišti Martin Snížek a pokračoval: "První dva góly ale byly úplně zbytečné a prakticky k nim domácí přišli zadarmo. Pak jsme snížili, trefili tyč, ale neohlídali si bohužel roh." 

 

Rychlá branka hosty položila

Druhou půli začala Kouřim rozehrávkou ze středového kruhu, o míč však ihned přišla. Z levé strany našel přesným pasem na 40 metrů Pěkný Jakuba Vyhnánka, který si míč perfektně zpracoval a chladnokrevně zakončil – 4:1. Chybnou rozehrávku Kouřimi využil Josef Teplý, který si obhodil obránce a svůj nájezd na Havránka zakončil kličkou a pohodlným zakončením – 5:1.

 

Další branku Býchor přidal aktivní Petr Pěkný, který i přes užívání antibiotik dělal hráčům Kouřimi velké problémy. Ukořistil míč ve středu hřiště, prosmýkl se mezi dvěma obránci a prostřelil Havránka – 6:1. Brankový účet zakončil Petr Kedršt, když se s odraženým míčem za velkým vápnem nemazlil a levou nohou předvedl parádní volej. Míč poslal za háčky – 7:1.

 

"Do druhé půle jsme šli s odhodláním, že domácí potrápíme a za půl minuty už jsme lovili míč z brány...", povzdechl si po zápase Martin Snížek.

 

Díky souběžně hranému zápasu v Nučicích, kde Tři Dvory ztratily dva body, se Býchory vyhouply na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: První půle nebyla z naší strany moc dobrá, Kouřim oplývala lepším pohybem a aktivitou. My jsme vstřelili první branku velmi rychle, na ní jsme navázali penaltou, ale v mezidobí nám hra vázla. Kouřim pak snížila a dostala se do hry. Naštěstí jsme si vypomohli brankou ze standardní situace. O poločase jsme si řekli nějaké pokyny a povzbudili se. Druhá část hry začala famózně, po pár vteřinách hry jsme odskočili na tříbrankový náskok, a tím Kouřim odpadla. Druhá půle se jen dohrávala a my pohodlně přidávali branky. Ač se to může zdát dle výsledku, tak naše hra optimální nebyla. V příštím zápase potřebujeme přidat na důrazu a aktivitě, pak můžeme na hřišti dominovat.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Výsledkově to vypadá hrozně, jde to dost na úkor toho, že jsem chtěli hrát fotbal (nebo se o to alespoň pokoušet...) a nekopat balóny do lesa. Celá druhá půle se pak nesla v duchu domácí převahy na míči, našich častých ztrát při rozehrávce a kombinaci, prohrávání osobních soubojů a chytání domácí v nábězích za obranu. Musíme hodit zápas co nejrychleji za hlavu a připravit se na další zápasy. Nastává čas, kdy by si měl každý z nás sáhnout do svědomí. Bez zlepšeného přístupu k tréninkům a zápasům, včetně životosprávy před zápasy, to ale budeme mít těžké s každým.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , L. Funda [-] , O. Vaňkát [-] , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , L. Lev [-] (32. P. Pěkný [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , M. Tománek [-] - R. Světnička [-] (70. J. Jirsa [-] ) , T. Novák [-] - M. Snížek [-] , J. Keltner [-] - P. Jirků [-] , O. Macháček [-] , D. Procházka [-] (70. J. Bělohlávek [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 45. J. Keltner .
Hráči zápasu: A. Vyhnánek , P. Kedršt , P. Pěkný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - LANGRÁF Tomáš (N), DUFEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Býchory by si měly domácí zápas s Kouřimí pohlídat a vyhrát. Kouřim může jen překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích