3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola obraly Nučice lídra o dva body


Branky


17

První poločas vyzněl výsledkově pro hosty, ale Nučice se po změně stran rvaly o body. Vyrovnat se jim podařilo dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvory jdou do dvoubrankového trháku

V úvodních minutách se hosté usadili před šestnáctkou soupeře, jenže ohrozit Krutského nedokázali. Na centr Stempáka Suchánek nedoskočil. Zahřmělo ale na druhé straně. Domácí poslali dlouhý míč za obranu, kde byl ale v souboji o chviličku dříve gólman Dvorů Černý a před Kubalíkem míč uklidil do bezpečí. Druhý podobný náběh odvrátili hosté na roh a po něm se k hlavičce dostal Kulhavý, ale mířil špatně.

 

Ani ve třetí akci jeden z nejlepších střelců soutěže neuspěl, když jeho střela trefila pouze spoluhráče před třídvorskou bránou. Na druhé straně po rohu hlavičkoval Malý, ale jen do náruče Krutského. Stejně si počínal i Suchánek, který zakončil také do míst, kde stál připravený domácí brankář.

 

Ve dvacáté čtvrté minutě jdou hosté do vedení. Slezák zakombinoval u rohového praporku, míč si převzal Kalivoda a jeho centr zakončil Suchánek. Krutský míč stačil vyrazit, ale dobíhající Miroslav Müller měl snadnou pozici - 0:1.

 

O pár minut později přišli hosté ke snadnému gólu. Dlouhý nákop Slezáka od půlící čáry sleduje Javorek a Jelínek, proti vybíhá Krutský, který ale míč netrefuje a Tomáš Javorek uklízí do prázdné - 0:2.

 

V poslední čtvrthodině prvního dějství se odehrával boj mezi šestnáctkami bez vážnějších ohrožení jedné nebo druhé brány a hosté odchází do kabin spokojenější.

Kubalík vyrovnal dvě minuty před koncem

Hned v první minutě mohly Dvory zvýšit náskok, ale Javorek sám před Krutským netrefil vůbec centrovaný míč. To se hostům nevyplatilo. Dlouhý balón nedoskočil Rak, míč propadl na nabíhajícího Filipa Kubalíka, který ač držen Brunclíkem dokázal prostřelit Černého - 1:2.

 

Další možnost pojistit tři body prováhal Suchánek, a to hned dvakrát. Nejprve po rohovém kopu osamocen hlavičkoval nepřesně. O chvilku později prodloužil hlavou míč na Slezáka, který v souboji tělo na tělo v šestnáctce padá a rozhodčí píská penaltu. Tu ale Krutský Suchánkovi bravurně chytá.

 

S přibývajícím časem narůstají emoce a diváci si užívají napínavého zápasu. Vyrovnat se ale nedaří, Šulc z trestného kopu pouze minul branku o půl metru. 

 

Do konce zápasu zbývá pár minutek a hosté šetří čas. Suchánek drží míč u rohového praporku na polovině domácích, jenže o něj přišel. Přes gólmana a Miňovského se míč rychle dostal na druhou stranu hřiště, Chromý posílá centr do šestnáctky, hosté míč jen přizvedli a na zadní tyči se po něm rybičkou vrhá Filip Kubalík - 2:2.

 

Hosté propásli šanci na pojištění výhry a v závěru bojující domácí stačili vyrovnat.

Po delší době uspěli v penaltách domácí

O druhém bodu rozhodli úspěšnější domácí a dokázali tak z poločasového výsledku 0:2 vytěžit maximum. Tři Dvory díky výhře Býchor ztratily po devatenáctém kole první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale po deseti minutách nás zkušenější soupeř začal přehrávat. Podařilo se mu vstřelit dvě branky, z toho ta na 0:2 byla hodně zbytečná, když došlo k nedorozumění Krutského a Jelínka a Javorek zakončoval do prázdné brány. Druhý poločas hosté pouze vyčkávali a bránili výsledek. Už v 50.min dlouhý nákop Šulce zakončil Kubalík. Tři Dvory neměly prakticky žádné šance a když Suchánek neproměnil penaltu, tak nám to dodalo energii na otočení zápasu. V posledních pěti minutách jsme přeskupili řady na tři obránce a z tlaku se nám podařilo srovnat, když Chromý nacentroval a na zadní tyči hlavičkoval Kubalík 2:2. Penalty jsme dokázali vyhrát po hodně dlouhé době a získali druhý bod.

TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Jak zhodnotit tento zápas….první poločas jsme byli lepší a zaslouženě jsme vedli 2:0, ale druhá půle už nebyla o šancích ani o fotbale, ale jen o nakopávaných balónech z obou stran. My jsme po naší chybě posadili soupeře na koně 1:2. Běžela 73. minuta, ve velkém vápně byl nedovoleně zastaven Slezák a nařízený PK neproměnil zkušený Suchánek. Ale i toto k fotbalu patří a jak se říká nedáš dostaneš, soupeř ke konci zápasu srovnal na 2:2…a po penaltách zaslouženě bere dva body.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Vedral [-] (65. D. Kočí [-] ) , J. Souček [-] (89. J. Hervert [-] ) , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] - L. Kulhavý [-] (46. P. Nevšímal [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] - J. Novák [-] (65. T. Vlasák [-] ) , F. Kubalík [-] - T. Miňovský [-]

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - F. Suchánek [-] , J. Malý [-] (89. D. Plachý [-] ) , M. Müller [-] , P. Stempák [-] , L. Slezák [-] , D. Brunclík [-] , V. Novák [-] , T. Javorek [-] , L. Kalivoda [-] , J. Rak [-]

ŽK: 73. T. Krutský - 90. M. Müller .
Hráči zápasu: T. Krutský , F. Kubalík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - KOČÍ Miroslav (N), DOLEŽAL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Náš druhý domácí zápas v řadě. Přijede k nám vedoucí celek Tři Dvory. Papírovým favoritem je určitě soupeř, my ale doma body moc nerozdáváme a budeme se snažit, aby tomu ani teď nebylo jinak.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů