1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žížalky po dramatu obraly Jestřábku


Branky


53. M. Klička - 33. L. Kubelka , 58. L. Kubelka (p.) , 90. O. Lekeš
16

Žiželice v zápase vyhrály první poločas a po vyrovnání Jestřabí Lhoty si vzápětí vzaly vedení zpět z penalty. Tři body pečetily v prodloužení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubelka poslal hosty do vedení

Jestřabí Lhota v letošním ročníku trochu tápe a hosté bojují o každý bod pro záchranu. Dal se tedy očekávat zajímavý zápas s nádechem derby. A to se od počátku potvrdilo.

 

Hosté se vrhli do útoku a domácím toho příliš nepovolili. Už v osmé minutě se probíjel do šestnáctky Kubelka, ale zakončení těsně minulo břevno. O deset minut později zakombinovali Mejvald s Korčákem, ale pozorný Jansa míč vyrazil na roh.

 

Hrálo se důrazně a od podlahy, ale i hráči Jestřábky si vypracovali gólovku, kterou jim ale zmařil Capalka. První gól padl ve třiatřicáté minutě. Další hezkou kombinaci dvojice Korčák - Mejvald vyrazil Jansa přímo na kopačky Lukáše Kubelky, který měl jednoduchou pozici - 0:1.

 

V závěru poločasu zatlačili domácí Žiželické před jejich bránu, ale výsledkem bylo jen několik rohových kopů, které hosté dokázali odvrátit.

Výsledek pečetil Lekeš

Po pár minutách druhé půle domácí srovnali krok. Záhorův centr ze standardní situace zakončil do šibenice Capalkovy brány Miloslav Klička - 1:1.

 

Mohlo se schylovat k obratu, ale už o pět minut později byl v hlavní roli Lukáš Kubelka. Dvěma zasekávačkami posadil na zadek Týmu, pronikl do šestnáctky, kde byl podražen Hronem a nařízený pokutový kop sám proměnil - 1:2.

 

A teď se rozpoutala bitva. Domácí toužili po vyrovnání, ale důraz hostů je nepouštěl do vážného ohrožení branky. Jednu nadějnou příležitost zakončili zbrkle vysoko nad bránu. Přidat pojistku mohli i hosté, kteří začali spoléhat na brejky, ale Korčák zakončil po závaru před Jansovou bránou vedle, ale další brejk nevyřešili hráči Žiželic ideálně.

 

Neodvratně se blíží konec zápasu, když po standardce trefují domácí během deseti vteřin dvakrát tyč. V tomto souboji padl na zem s vyraženým dechem Bubeník a musel být ošetřen. V následném nastavení pak v brejku našel Rous Ondřeje Lekeše, který uzavřel skóre - 1:3.

 

"Body důležité, ale zasloužené", radoval se střelec dvou gólů Lukáš Kubelka a doplnil: "Domácí kromě standardek neměli ze hry jedinou šanci. Zápas hodně tvrdý, až za hranicí, vyhecovaný na maximum. Takhle na nože zápas tady nepamatuji. Hlavně teda ze strany domácích fanoušků."



Ohlasy k zápasu



SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu řeknu jen to, že to bylo bojovné utkání z důvodu špatné hrací plochy, na které se moc pohledný fotbal hrát nedal. Kluky musím pochválit, že utkání zvládli a připsali jsme si důležité tři body. Zase jsme si o kousek poskočili k záchraně v okresním přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
P. Jansa [-] - O. Martínek [-] , D. Záhora [-] , T. Kubíček [-] , A. Krupka [-] (70. M. Trojan [-] ) , D. Týma [-] , M. Klička [-] (82. A. Hojda [-] ) , J. Hron [-] , F. Čáslavský [-] (64. L. Soukup [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Skalický [-]

SK Žiželice
P. Capalka [-] - D. Chlupáč [-] , M. Živný [-] , S. Rous [-] , M. Bubeník [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , O. Lekeš [-] , L. Kubelka [-] , J. Korčák [-] , V. Konhefr [-]

ŽK: 35. M. Živný , 55. D. Mical , 90. V. Konhefr .
Hráči zápasu: M. Živný , O. Lekeš , V. Konhefr , L. Kubelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klíma Miroslav - MACHURKA František (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Žíželice sice v minulém kole porazily Český Brod, ten ale přijel na zápas jen v osmi lidech. Myslím si, že Jestřábka bude nad jejich síly a doma pohodlně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích