Bitvu o čtvrté místo zvládly lépe Nučice


Branky


31. M. Šulc (p.) , 40. M. Šulc (p.) , 76. T. Vlasák - 72. P. Sova , 90. P. Škopek
17

Důrazný zápas s pěti góly sledovali diváci v Nučicích, kde se bojovalo o čtvrtou pozici. Domácí si rozhodující náskok vypracovali už v prvním poločase ze dvou penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nučice jdou do vedení z penalt

Libodřice se netají tím, že by rády zabojovaly o třetí flek. Krůček k tomu mohli Libodřičtí udělat dnes v Nučicích, kde se tyto týmy přímo utkaly o čtvrté místo a tím lepší pozici k pronásledování třetí Velimi.

 

Hosté hned z výkopu poslali dlouhý míč za obranu Nučic, k balónu se prodral Sova a z levé strany dával podél brány přízemní centr, na který nedosáhli ani bránící domácí ale ani nabíhající Košík. Vzápětí přišly chvilky pro domácí. Miňovský se protáhl po levé straně, na hranici šestnáctky našel Kubalíka, který míč sklepl na Nováka. Jeho střela z dobré pozice letěla ale vysoko. Dobře po rohovém kopu hlavičkoval Souček, ale i jeho zakončení nemělo přesnost. Kubalíkova střela levačkou pak letěla přímo na Skočopoleho.

 

Tím jakoby gólové šance vymizely. Hra se sice neustála přesouvala z jedné strany na druhou, měla dynamiku a náboj, ale za zmínku stojí pouze trestňák Šulce, který vyboxoval libodřický gólman, a střela Baška po rohu, která ale neměla přesnost.

 

Oba týmy hrají na dlouhé nákopy buď od gólmanů či stoperů Baška a Šulce, útočníci podstupují tvrdé ale férové souboje a plynulosti pomáhá i přesný rozhodčí Pluhař. Gólu se domácí dočkali po půlhodině hry. Novák vybojoval míč u rohového praporku, posunul na Jelínka, který přihrával na šestnáctku. Tam našel Kubalíka, který hned z první zakončoval. Míč nešťastně trefil ruku Škopka, který s ní tedy mával jako větrník. Pokutový kop trefil přesně k tyči Marek Šulc - 1:0.

 

Domácí přebírají více taktovku, ale do šancí se nedostává ani jeden tým. A tak přichází druhá penalta. Šikovný Miňovský se odvážně pustil z pravé strany do šestnáctky, Holub přišel do souboje pozdě a sudí Pluhař nezaváhal. Míč si na puntík penalty postavil opět Marek Šulc a i když Skočdopole míč nohou tečoval, skončil balón v síti - 2:0.

Snaha Libodřic byla platonická

I druhý poločas nabídl divákům napínavou bitvu. Hosté usilovali o vyrovnání a dočkali se ve dvaasedmdesáté minutě po zakončení Pavla Sovy - 2:1. Jenže domácí odpověděli téměř vzápětí, když na dvoubrankový náskok upravil skóre hlavou Tomáš Vlasák - 3:1.

 

Libodřičtí dřeli do úmoru, viděli, že se dá s výsledkem pořád něco dělat, ale snížení se dočkali až v poslední minutě, když Pavel Škopek stanovil konečný výsledek - 3:2.

 

Ke třetímu místu mají momentálně blíže Nučice, které v příštím kole uvítají na svém hřišti lídra soutěže Tři Dvory. Papírově snazší zápas čeká Libodřice, které budou za týden hostit Tuklaty. Ale to až za týden...



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Nepříliš povedené utkání, ale s plným bodovým ziskem. Naše záložní řada Chromý, Kulhavý, Jelínek byla hodna svého jména a hra byla poněkud kostrbatá :-) V prvním poločase prakticky ani jeden tým nevystřelil na branku, ale díky dvěma proměněným penaltám Šulce jsme vedli 2:0. Začátek druhé půle patřil hostům a Sovovi se podařilo snížit. Dvoubrankový náskok však zanedlouho vrátil hlavičkou Vlasák. V závěru hosté ještě snížili, ale na otočení zápasu jím nezbyl již čas ani síly.

FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Zápas s Nučicemi byl hlavní cíl po domácím neúspěšném dvojutkání Tři Dvory - Býchory. Bohužel ani v tomto případě se nám nepodařilo zápas vyhrát. Je to stejné jako na začátku podzimní části, kdy jsme se trápili. Největší problém je ve finální a předfinální části. Nedokážeme si připravit, vypracovat dobrou příležitost, a když už ano, tak ji stejně neproměníme. Trénujeme a makáme a stejně se nedaří. V dalším domácím utkání už nám nezbývá nic jiného než tři body, ale zápas to jednoduchý určitě nebude. Hráči zápasu asi nejsou... za zmínku stojí jen výkon Sovy. A ještě bych chtěl ocenit skvělý výkon rozhodčího Pluhaře. Tomu dávám 10 z deseti bodů.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - HOUDEK Petr (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2019 07:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Na podzim braly dva body po penaltách Libodřice. Oba týmy mají stejně bodů a oba touží po pronásledování Velimi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích