Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Krajíček nasázel ve druhém poločase hattrick


16

Vyrovnaná první půle přinesla jednobrankový náskok Jestřábce. Trenér Machurka do druhého poločasu nasadil žolíka, který čistým hattrickem zápas rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl branku pro hosty

Bodový rozdíl mezi soupeři tohoto zápasu byl pouhý jeden bod. Domácí měli tedy dobrou příležitost navázat na podařené jarní výkony a Jestřábku v tabulce předskočit. Ale Jestřabí Lhota v minulém kole konečně zabrala a vybojovala první tři jarní body. Bylo jen otázkou, zda body proti Tuklatům byly jen výjimkou a nebo Lhotecké nakopnou k lepším výkonům.

 

První poločas byl velice vyrovnaný. Hosté lépe kombinovali, ale domácí zaměstnávali obranu Jestřábky hlavně po standardkách. Ty zvládali hostující hráči uskákat a ubránit, ale nedokázali včas přistupovat pro odražené míče a domácí měli několikrát příležitost zakončovat z hranice velkého čtverce. Bohužel pro domácí, zakončení scházely gólové parametry a tak jedině Novákova střela zazvonila alespoň na tyč.

 

Z gólu se v první půli radovali hosté. Kesner se prosadil individuálním průnikem, předložil míč přesně na kopačky Tomáše Robovského, který s přehledem přehodil vybíhajícího Havránka - 0:1. A tímto výsledkem poločas skončil.

V druhé půli řádil Filip Krajíček

"Zranil se nám krajní halv, Dan Týma, tak střídáme", prohodil při nástupu do druhého poločasu hostující kouč František Machurka a doplnil: "Nastupuje Filip Krajíček. Letos za áčko moc chodit nechtěl, ale tentokrát přijel s námi. Má za sebou včerejší zápas béčka, ale poločas zvládne."

 

A zvládl ho na výbornou! Už po šesti minutách pobytu na hřišti prokličkoval Filip Krajíček až do šestnáctky a podél Havránka zvýšil na 0:2. Okolo sedmdesáté minuty padly dvě branky. Nejprve Martin Mikeš dorážel z osmi metrů do prázdné brány - 0:3. A potom opět úřadoval Filip Krajíček. Nejprve v důrazném souboji s gólmanem uspěl Kubíček a odražený míč uklidil do sítě - 0:4.

 

Na posledních pět minut nastoupil Čáslavský a krátce po střídání našel centrem Filipa Krajíčka, který zblízka uzavřel skóre - 0:5.

 

Pro Kouřim to byl tvrdý direkt, ale hlavně ve druhém poločase byli domácí úplně bezzubí. Vzhledem k ostatním výsledkům jim nyní patří až jedenáctá pozice. Naopak Jestřábka vyletěla na šestou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Zápas se nám vůbec nepovedl. Prohrávali jsme souboje a především ve druhé půli nechali hosty jednoduše dávat góly. Výsledek je celkově krutý, hostům se dařilo zakončit prakticky každou vážnější akci. My jsme ale za celý zápas ani pořádně nevystřelili na branku. Kromě Novákovy tyče v prvním poločase jsme neměli vůbec nic.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Povedl se nám tah s Krajíčkem, který odehrál výborný poločas. Protože měl v nohách už zápas za béčko, nechali jsme ho nejdříve na lavičce. Svým výkonem strhl celý tým a ve druhém poločase jsme Kouřim prakticky k ničemu nepustili. Ale první půle byla vyrovnaná, zvládli jsme odvrátit všechny standardky a šli do vedení. Ve druhém poločase byla platná odvaha a rychlost Krajíčka.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Tománek [-] , J. Holub [-] - T. Novák [-] , R. Světnička [-] (73. M. Navrátil [-] ) - M. Snížek [-] - O. Macháček [-] (85. V. Keltner [-] ) , T. Ružinský [-] (63. J. Bělohlávek [-] ) , J. Jirsa [-] (60. M. Hovorka [-] ) , D. Procházka [-] , T. Svoboda [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
P. Jansa [-] - T. Robovský [-] (80. J. Věříš [-] ) , A. Krupka [-] (85. F. Čáslavský [-] ) , D. Týma [-] (46. F. Krajíček [-] ) , M. Klička [-] , J. Hron [-] , L. Týma [-] (65. T. Kubíček [-] ) , A. Hojda [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 45. T. Novák , 63. M. Hovorka , 72. L. Havránek - 29. P. Kesner .
Hráči zápasu: F. Krajíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nepovím František - DUFEK Tomáš (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Na podzim plichta, a teď? Jestřábka minule konečně bodovala, Kouřim se v minulém kole naopak trápila s Č. Brodem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů