Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory v Tuklatech nezaváhaly


Branky


14

Předehrávka osmnáctého kola kolínské okresní fotbalové ligy přineslo další výhru druhého celku Býchor, které se minimálně do sobotního odpoledne dostávají na první místo tabulky před Tři Dvory. Naopak Tuklaty se ze dvanácté příčky neodpoutaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jasně pro Býchory

Od prvních minut ukazovaly Býchory svoji sílu a měly daleko více ze hry. Několik pokusů o překonání tuklatské obrany přineslo neustálé ohrožování branky domácích. V desáté minutě zahrával býchorský Jakub Vyhnánek rohový kop, na který naskočil Vaňkát a pouze orazítkoval tyč.

 

Býchory zvyšovaly tlak, avšak kýžená branka stále nepadla. Ranou z 25 metrů se pokoušel Chlumský překonat Pazderu, ten však byl pozorný.

 

První branka padla v 21. minutě, když do pokutového území centroval Chlumský a Jirkovský vracel hlavou zpět na penaltu, kde měl Ondřej Vaňkát již snadnou práci a míč pohodlně uklidil - 0:1.

 

V 25.minutě utkání se dostaly Tuklaty na polovinu Býchor. Vhazovaly aut, po němž byla nařízena penalta. Tu však domácí Patačik neproměnil.

 

Býchory i nadále měly spoustu slibných šancí, ale navýšení skóre nepřicházelo. Vyběhnuvšího Pazderu nedokázal Adam Vyhnánek přelobovat. Podruhé Adam Vyhnánek Pazderu překonal, avšak trefil břevno. I kdyby se trefil do branky, byl mu pískán domnělý útočný faul.

 

Psala se 36.minuta a z pravé strany zahrával volný kop Pěkný, který našel v pokutovém území Ondřeje Vaňkáta a ten podruhé zaúřadoval - 0:2.

   

Větší aktivita Tuklat na body nestačila

Druhý poločas byl diametrálně jiný nežli první. Tuklaty začaly bojovat a snažily se se stavem utkání ještě něco udělat. Dostávaly se do větších brankových příležitostí, měly volné kopy z dobrých vzdáleností.

 

Jedna z příležitostí byla proměněna v 69.minutě, když nedůraz býchorské obrany potrestal Pavel Patačik a odčinil tak selhání z neproměněné penalty - 1:2.

 

Býchory byly snížením lehce opařené, kvalita kombinace se zhoršila, přesto i nadále se dostávaly do příležitostí. Avšak Jirkovský, Koubek, Chvalovský, Vyhnánek ani Vaňkát své příležitosti neproměnily. Jistotu tří bodů pro Býchory přinesl až Petr Pěkný, který po levém křídle unikl tuklatské obraně a na bližší tyč prostřelil Pazderu - 1:3.

 

Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BCH)



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Dnešní utkání opět ukázalo, že se soupeři z horních příček tabulky se v naší situaci těžko můžeme rovnat. Býchory od začátku zápasu jasně dominovaly ve všech herních činnostech. Jen díky Pazderovi v bráně a dobře postaveným tyčím jsme z utkání neodešli s dalším debaklem. Současná situace nevede k ničemu jinému než k radikálnímu posílení kádru. S tímto (se vší úctou k současnému kádru) nemůžeme být dlouhodobě v OP konkurenceschopní.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Utkání dvou různých poločasů. V prvním jsme měli spoustu příležitostí, které jsme neproměnili, trefili břevno a tyč. Hrozili jsme také ze standardních situací, které jsme proměnili a měli tak náskok do druhého poločasu. Ten byl z naší strany katastrofální. V hlavě jsme měli zápas již vyhraný a dali domácím příležitost k zdramatizování utkání. Soupeři se povedlo dát branku a bojovat alespoň o bod. I v druhé půli jsme měli nějaké příležitosti ke skórování, ale ty byly špatně řešené. Naštěstí Pěkný si parádně poradil s obranou a potvrdil tři body.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - D. Jambor [-] , P. Lysý [-] (54. M. Pytloun [-] ) , P. Mazur [-] (66. P. Jordán [-] ) , J. Vébr [-] , D. Bílý [-] , J. Vyhnal [-] , K. Zradička [-] (67. M. Procházka [-] ) , J. Vondráček [-] , R. Nešpor [-] , P. Patáčik [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , L. Funda [-] (67. K. Koubek [-] ) , O. Vaňkát [-] , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , P. Pěkný [-]

ŽK: 87. P. Patáčik - 44. L. Funda , 52. M. Škopek , 80. P. Chlumský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vyhnal Karel - PAZDERA Josef (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Bude záležet na sestavě domácích, zda se zdravotně dokáže dát tým dokupy, ale akcie jsou jednoznačně na straně hostů. Podzimní výsledek vyzněl těsně pro Býchory.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů